Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Visreis naar Hellesoy, Sotra Bergen Noorwegen 02

Visreis naar Hellesoy, Sotra Bergen Noorwegen

Linda en Raffie,

Hier een berichtje van ons nu we weer terug zijn in Nederland na onze vakantie in Hellesoy. De reis was goed en de overtocht naar en van Bergen was perfect geregeld. Het appartement was mooi en was van alle gemakken voorzien. De ligging was perfect. De boot was gewoon goed , stabiel en goed handelbaar.

De ontvangst door Marcel ( zoon van Peter) was erg goed en vragen werden gelijk beantwoord. Het weer was redelijk 12-14 graden. Helaas 2 dagen windkracht 8-9 waardoor er niet gevist kon worden ,maar dat is nu eenmaal zo en
je weet dat dat kan gebeuren. Die dagen ga je wat anders doen. ( bezoek aan Bergen etc).

De vangsten waren redelijk goed. Heel veel Koolvis , mooie Pollaken, een tiental mooie grote Makrelen , enkele mooie Schelvissen ( ruim 2,5 kg stuk) en een paar Kabbeljauwen ( ruim 3,5 kg stuk).
Voor de echte grote kabbeljauwen was het nog te koud begrepen we. Niemand wist deze echt te vangen. Vanuit de haven ook diverse mooie pollaken 50 cm plus gevangen , gewoon met een dobber en onderlijn. Al met al met de familie een zeer geslaagde vakantie gehad die zeker voor herhaling vatbaar is….

Bedankt voor het verzorgen van de vakantie,

Familie Boer….

Accommodatie: Hellesoy

Visreis Hellesoy Rene - 02 1 Visreis Hellesoy Rene - 02 2 Visreis Hellesoy Rene - 02 3 Visreis Hellesoy Rene - 02 4

Visreis Hellesoy Rene - 02 5 Visreis Hellesoy Rene - 02 6 Visreis Hellesoy Rene - 02 7 Visreis Hellesoy Rene - 02