Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Rotsund Lyngenfjord Tromso

Omgeving 14Rotsund Lyngenfjord Tromso

* 3 accommodaties voor 2 tot 8 personen
* Grote veilige snelle visboten met 150pk
* Prijzen visreis Rotsund >>>

Mooie nieuwe appartementen en een groot huis, modern ingericht en zelfs met een sauna. Er zijn hier 2 appartementen en een groot huis. Tussen de Lyngen-Alpen aan het einde vh Lyngenfjord, bij de gebieden/eilanden Rotsund, Lyngenfjord, Maursund, Reisafjord en Skjervoy ligt deze accommodatie Rotsund met een prachtige serie boten. De natuur is hier prachtig en de visserij is hier top, je kunt hier 99% vd tijd vissen en kan hier echt alle kanten op, kijk maar eens op het kaartje onderaan deze pagina. De boten liggen voor de deur en de huiseigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Er is wel een klein nadeel, de supermarkt is op vaste land en is wat lastig om er te komen. Je kunt er met de boot naar toe of je maakt gebruik vd bezorgservice, dan geef je een lijst aan de huiseigenaar en hij regelt dan de boodschappen. Zo is het ook met de brandstof, de boten hebben een grote ingebouwde tank, dus je hoeft niet elke dag te tanken, maar als je wil tanken doe je dit bij de supermarkt, kun je meteen boodschappen doen of je vraagt de huiseigenaar of ie voor de brandstof zorgt, er is dus veel ter plaatse te regelen.

Hydro-720-01De visserij bij Rotsund
Heel veel mogelijkheden en heel veel eilanden waar je bij kunt liggen. In het voorjaar kun je goed zeewolf vangen rondom Maursund, in het gebied rondom Rotsund trekken vaak grote scholen haring en lodde (sardien) langs en deze worden gevolgd door de grote kabeljauw en koolvis. Ook de heilbot zwemt graag in deze omgeving rond, Tromso is bekend om de heilbotten, dus dat zit wel goed. Kortom een gebied waar je lang niet uitgevist zal zijn, zeker niet gezien de vele mogelijkheden en het aanbod aan stekken, met deze topboten kom je overal, die 28ft is prima voor 5 personen !

De visboten
De boten zijn van een nieuw merk “Hydro” en speciaal gebouwd voor deze visserij. Er zijn verschillende boten, 19ft met 60pk, 22ft met 140pk, 23.5ft met 140pk en 28ft met 150pk. Uiteraard hebben alle boten GPS/Plotter en zijn er hengelsteunen aan boord. De grote boten zijn prima voor 5 personen !
Bekijk hier de foto’s >>>

Appartement-02 - 3De accommodatie Rotsund, allemaal met Wifi
Appartement 1 (max 4 pers.)
Op de begane grond en is geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers en heeft 4 losse bedden. Uiteraard een douche en toilet, er is een sauna en een compleet ingerichte keuken.

Appartement 2 (max 7-8 pers)
Op de 2e etage, maar wel verdeeld over 2 etages, dus eigenlijk 2e en 3e verdieping, want op de 1e verdieping (begane grond) is appartement-1 Geen zorgen appartementen zijn los van elkaar je hebt niets met elkaar te maken en ieder heeft zijn eigen ingang en er zijn geen tussendeuren. Nr 2 heeft 4 slaapkamers met in 3 kamers 2 losse bedden en 1 kamer met een 2-persoonsbed, kortom er zijn dus 7 losse bedden. In dit appartement is geen sauna, maar uiteraard wel een douche en toilet en een compleet ingerichte keuken.

Het huis (max 8 pers.)
Naast de appartementen staat ook nog een groot huis, met 4 slaapkamers en 8 losse bedden. In dit huis is ook een sauna en uiteraard douche, 2x toilet en compleet ingerichte keuken, tevens is er wifi in alle accommodaties.

Vangsten - 18De reis naar Rotsund
Het snelste is vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf naar Tromso of Alta en vanaf daar een transfer of huurauto naar Rotsund. Onderweg heb je 1 of 2 veerboten, wij zorgen uiteraard dat jullie deze op tijd halen. Van Tromso naar Rotsund, inclusief veerboten is het 4u rijden, dus ons advies is om de laatste terugvlucht (15:30) te nemen of een extra overnachting. Uiteraard kan men ook een auto huren, wij kunnen de vliegtickets, transfer en huurauto boeken voor de groepen, dat is geen probleem, heb je alles bij elkaar. Kiest u voor een transfer, dan rijdt u via de supermarkt naar de accommodatie en door de week kunt u samen met de eigenaar boodschappen doen of zij doet boodschappen voor de gasten.

Zeevissen in Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint bij Cordes Travel, beste service, topkwaliteit, persoonlijkheid én ook verstand van zaken, dat is Cordes Travel visreizen. Wij hebben voor u een PDF van maar liefst 48 pagina’s informatie over het vissen in Noorwegen. Het is ook mogelijk, op afspraak, om samen met uw vismaten eens langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door met jullie, onder het genot van een hapje en drankje. Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in het mooie Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland, kennis en ervaring is dus meer dan voldoende aanwezig, daar geen zorgen.

Uiteraard hebben we ook een stand op alle hengelsportbeurzen in Nederland en België, met deze eigen mooie grote stand en staan we tijdens verschillende speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Wat een service en wat een aandacht voor onze gasten, lees daarom ook de reisverslagen eens door van de vissers die al via ons geboekt hebben, lees hun ervaringen met een accommodatie, de visserij en Cordes Travel. Verder zijn wij 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis uiteraard 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's vangsten
Foto's accommodatie

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet
De huurboot:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 28ft 150pk gesloten kajuit
 • 23.5ft 140pk
 • 22ft 140pk, open kajuit
 • 22ft 140pk open boot
 • 19ft 60pk (max 3p)
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag
 • Verblijf minimaal 1 week
 • Grote vriezer aanwezig
 • Vliegveld Alta 3,5u rijden
 • Vliegveld Tromso 4u rijden
 • Veerboot onderweg
 • 12 km naar de winkel

Prijslijst Rotsund

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze

Prijslijst Rotsund 2023 
Appartement 1 (beneden)
2 slaapkamers
1515,-
Appartement 2 (boven)
4 slaapkamers
Bij max. 6 pers.
2145,-
Appartement 2 (boven)
4 slaapkamers
Bij 7 pers.
2365,-
Appartement 2 (boven)
4 slaapkamers
Bij 8 pers.
2580,-
Huis 4 slaapkamers
Bij max. 6 pers.
2145,-
Huis 4 slaapkamers
Bij 7 pers.
2365,-
Huis 4 slaapkamers
Bij 8 pers.
2580,-
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Stroom, belasting, water
Eindschoonmaak
Inclusief
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Boot 1 Hydrowave 850
28ft 150pk
Dieptemeter/GPS-plotter
1645,-
Boot Tuna 2
22ft 115pk (dakje)
Dieptemeter/GPS-plotter
1305,-
Boot Hydrowave 3 - 19ft 60pk
Dieptemeter/GPS-plotter
975,-
Boot Tuna 4
22ft 115pk open kajuit
Dieptemeter/GPS-plotter
1300,-
Boot Tuna 5
23.5ft 150pk
Dieptemeter/GPS-plotter
1410,-
Bootverzekering
(met eigen risico)
500 nok
(ter plaatse)
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Vliegticket SAS
1x 23kg + 10kg handbagage
+/- 425,-
Extra bagage SAS
(koffer, viskist, hengelkoker)
75,- retour
Overnachting Oslo
(indien gewenst)
95,- pp
(basis 2 pers.kamer)
Transfer vanaf Tromso, Bardufoss of Alta
Max. 5 pers.
660,-
Transfer extra pers.
boven de 5 pers.
165,- pp