Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Noorwegen op verzoek

Noorwegen op verzoek


Accommodatie niet gevonden die u zocht ?
Mail ons even de naam vd accommodatie die u zocht of geef aan wat u precies zocht:  [email protected]

Housing QuestionU heeft geklikt op ons vraagteken-huisje om te kijken welke accommodatie dat is…

Achter de schermen zijn wij dagelijks bezig met nieuwe accommodaties in verschillende landen, alleen daar gaat altijd wel wat werk aan vooraf om het met de juiste informatie online te krijgen. Het zou dus kunnen zijn dat u aan het kijken was of Cordes Travel de accommodatie in haar programma heeft waar u naar op zoek was. Wellicht had u ergens iets over deze accommodatie gelezen, u er iets over gehoord, maar staat deze bij ons nog niet op de website….

Daarvoor is deze pagina bedoeld, we horen wel eens nadat we een nieuwe accommodatie online hebben geplaatst, hadden we dat geweten hadden we via jullie geboekt. Dus staat een bepaalde accommodatie niet online, vraag ons even of we er al mee bezig zijn of dat deze accommodatie binnenkort wel online staat, dan kunnen we u toch verder helpen of we hebben er een goede reden voor, om deze juist niet in ons programma op te nemen. Want niet elke accommodatie is geschikt voor sportvissers, is een eerlijk bedrijf, heeft goede boten of is een goed visgebied, om die reden selecteren we heel zorgvuldig om ervoor te zorgen dat onze gasten wél een geweldige visreis hebben !

Cordes Travel staat voor service en kwaliteit, we zijn 24/7 bereikbaar, zijn 8 jaar visgids geweest in Noorwegen, hebben er 8 jaar gewoond, spreken Noors, Duits en Engels en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen-IJsland, genoeg kennis en ervaring in huis dus. Verder staan we op alle grote beurzen, hebben we onze eigen Cordes Traveldag en krijgt elke groep een gratis sportvis-pakket, A3 kleuren zeekaart en mag men gratis op prive-les komen.

Kortom een geslaagde visreis boekt men bij Cordes Travel.

Lees hier “Waarom Cordes Travel”.