Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vega Opplevelsesferie

Vega Opplevelsesferie

* 3 appartementen voor max. 6 personen per appartement, 3 slaapkamers
* Prijzen visreis Vega Opplevelseferie >>>

Vega Opplevelse-“Mega Vega” wordt het eiland Vega ook wel eens genoemd, om die reden zijn de meeste huisjes in deze omgeving vaak ook al snel volgeboekt. Wederom een TOP accommodatie in Noorwegen en dan wel Vega Opplevelsesferie, niet de meest makkelijke naam, maar goed, als wij maar weten wat de groepen bedoelen. In ons programma hebben we reeds Vega Kystferie en Gardsoya Rorbuer. Kortom we hebben 3 accommodatie’s op het eiland Vega en dat zegt eigenlijk al genoeg. De accommodatie Vega Opplevelsesferie is ook zeer geliefd vanwege de scherpe prijs, voor een grotere groep of groepen die een grotere boot wensen of meer ruimte willen, is “Vega Kystferie” een betere optie. Vega Opplevelsesferie is direkt gelegen aan het water met de boten voor de deur, deze prima accommodatie ligt ook in een geweldig visgebied, waar men met een beetje kennis en inzicht hele mooie vissen kan vangen. Het voordeel vh grote eiland Vega is dat je de stekken voor de deur hebt, je hoeft niet ver te varen, kunt er 99% vd tijd vissen en de heilbot is goed aanwezig. Bij het eiland Vega zijn al vele grote heilbotten, kabeljauwen, koolvissen, pollakken en vele andere soorten vis gevangen, komt hier u met een heilbot aan wal zal niemand meer vreemd opkijken. De bodem is hier dan ook zeer wisselend, steile kanten, onderwaterbergen en grote zandplateaus maken dit gebied een prima visgebied. Het is niets voor niets dat we bij Vega maar liefst 3 accommodaties hebben.

Vangsten Vega Opp. 4

De accommodatie heeft 1 huis en 2 appartementen boven elkaar, de accommodatie is simpel ingericht, maar ideaal voor vissers die geen luxe wensen en alleen maar willen vissen, de huisjes zijn dan ook niet duur. Uiteraard zijn de huisjes volledig ingericht, hebben een ruime keuken, TV en een groot balkon met uitzicht op de haven en de natuur, ligging is prima. Appartement beneden en boven zijn gelijk, hebben beide 3 slaapkamers, met losse bedden. Het grote Seahouse is ook een appartement en heeft 2 slaapkamers en is wat moderner ingericht, verder uiteraard ook voorzien van alle gemakken. U woont hier in het onderste appartement, het bovenste appartement is voor privégebruik vd eigenaar.

De visboten liggen direct voor de deur, deze snelle 19 en 21ft snelle 50 en 60pk aluminium visboten brengen u snel en veilig naar de stekken die vaak maar op 5-10 minuten varen liggen. Uiteraard zijn alle boten voorzien van GPS/plotter en dieptemeter/fishfinder. Boten zijn stabiel en sterk en zijn prima geschikt voor 4 personen.

De reis naar Vega Opplevelsesferie:
Vanaf Oslo, bv met de overtocht Kiel–Oslo–Kiel, is het “maar” 13 uur rijden, dus een overnachting onderweg zou makkelijk zijn. De meeste van onze groepen nemen de overtocht Kiel naar Oslo als zij gaan vissen bij het eiland Vega. Er is wel een veerboot naar het eiland, deze gaat op bepaalde tijden, dus check dit even bij ons. Vliegen kan ook, maar daar is het geen echt geschikte locatie voor, dan kun je beter naar Noord Noorwegen vliegen. De meeste groepen nemen dan ook op de heen en terugreis een overnachting onderweg.

Vangsten Vega Opp. 6

Vissen in het mooie Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van het sportvissen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw grote A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door.

Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het beroemde Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die sportvissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

 

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboten:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • 3x Kvaerno aluboot 19ft 50pk zie hier een filmpje vd boot >>>
  • 1x Kvaerno 21ft 60pk aluboot
  • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

  • 3 appartement, max 6 personen 3 slaapkamers

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
  • Grote vriezer aanwezig
  • 1 km naar de supermarkt
  • 5  km naar het bank & centrum

Prijslijst Oplevelsesferie

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst Vega Opplevelsesferie 202315-04 tm 01-10
Appartement boven max. 6 pers. 3 slaapkamers (82m2)1390,-
Appartement beneden max. 6 pers. 3 slaapkamers (60m2)1310,-
Appartement "Seahouse"990,-
EindschoonmaakIncl.
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Stroom, belasting en waterInclusief
Aluboot 19ft 60pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter765,-
Aluboot 21ft 80pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter925,-
Bootverzekering
(met eigen risico)
350 nok
(ter plaatse)
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>