Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Maribell Tromso

Maribell Tromso

Maribel-Algemeen 4* 1 uur rijden van vliegveld
* Groot app. en 3 Rorbu’s aan het water
* Kajuitboot 24ft 150pk en 20ft 70pk Aluboten
* Prijzen visreis naar Maribell Tromso >>>

Maribell op maar 1 uur rijden van Tromso, ideaal voor vissers die niet van lange afstanden rijden houden. Is meteen ook een accommodatie die veel en snel geboekt wordt, dus wees er snel bij als je hier zin hebt om heen te gaan. In dit gebied hebben we meerdere accommodatie, zoals Mikkelvik en Larseng en dat is niet voor niets, dit gebied staat bekend om de geweldige heilbotvangsten. Wij hebben hier zelf 3x een week gevist en met succes, elke trip hadden we minstens 10 heilbotten en we hebben er zelfs 24 in 1 week gevangen, waarvan de grootste 60kg. Kortom een heel mooi visgebied als je gericht op de heilbot wil vissen.

Kajuitboot-Jeanneau 2De visserij:
Eigenlijk al een beetje hierboven vermeld een prachtig heilbot visgebied en als je tussen de vele tientallen eiland gaat kun je ook koolvis, kabeljauw, platvis, zeewolf en met wat geluk zeeduivel vangen. Het is zo’n groot gebied dat je echt alle kansen op kun en 99% vd tijd kunt vissen. Er is één grote kajuitboot, die natuurlijk als eerste geboekt wordt en verder zijn er 6 grote 20ft 70pk aluboten en dat is prima voor dit gebied. De 1e stek voor mooie heilbot is maar 5 minuten varen en verder kun je overal beschut vissen, dus voor veel vissers een ideaal gebied. Bij de foto’s hebben we ook een paar van onze eigen foto’s geplaatst, daar wij op dezelfde stekken hebben gevist als die groepen die naar Maribell gaan. Heilbotten boven de 50 en 10kg zijn hier al gevangen en in mei 2014 zelfs een heilbot van 205cm. Bij Linda en Raffie aan boord zijn er ook veel heilbotten gevangen, waaronder twee van rond de 150cm.

 

Vangsten-Maribel 8De accommodatie Maribell
Er is 1 groot appartement van 100m2 en er zijn 3 kleine rorbu’s, alle accommodaties direkt aan het water. Het grote appartement heeft 3 slaapkamers, met 2x een stapelbed, 2 losse bedden en een 2-persoonsbed, compleet voor max. 7 personen. Er is 1 douche en er zijn 2 toiletten. Er is een open haard, compleet ingerichte keuken met alle voorzieningen. Verder heeft het een geweldig uitzicht over het water en staat de auto naast het huisje. Er is wifi aanwezig, wisseldag is hier vrij. We hebben goed contact met de eigenaar, dus alle aanvragen en boekingen worden direkt naar Cordes Travel doorgestuurd.

De Rorbu’s hebben 2 slaapkamers met 4 losse bedden en heeft een oppervlakte van 50m2. Ook hier een prachtig uitzicht over het fjord en de natuur, je kan er lekker buiten zitten en genieten. Uiteraard zijn er vriezers om de vis in te vriezen en kan men gebruik maken vd BBQ. Bij Rorbu 2 & 3 is de vaste wisseldag woensdag, dus daar kun je 1 of 2 weken verblijven, bij Rorbu 4 is de wisseldag vrij en kun je ook 8-9-10 dagen blijven.

De reis naar Maribell
40 minuten rijden vanaf vliegveld Tromso, je kunt met Norwegian en SAS vliegen. Eenmaal in Tromso kun je een transfer boeken of een huurauto reserveren, dit kunnen we ook voor je doen, dan heb je alles in eenmaal bij elkaar. Als je de transfer boekt, rij je altijd via de supermarkt en door de weeks kan de eigenaar boodschappen voor of met je doen.

De voordelen
Vissen rond Maribell  in Noord Noorwegen, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. In 2003 zijn we (Linda en Raffie Cordes) naar Noorwegen verhuisd om daar een reisbureau voor de Nederlandse en Belgische markt op te starten. Na 8 jaar liep dit zo goed, dat we terug naar NL zijn verhuisd om daar dichter bij onze gasten te zijn en meer service kunnen bieden. Beide hebben we in Noorwegen ook als visgids gewerkt, dus 8 jaar bijna dagelijks op het water. Sinds 2009 vissen we ook voor het Penn Team Noorwegen, wat een hele eer is.

Vangsten-Maribel 12Cordes Travel staat bekend om de enorme service die we bieden. We staan op de Hengelsportbeurs en Open Dagen van winkeliers, zie onze >>agenda<<. We hebben ook een dik boekwerk van meer dan 70 pagina’s “Hoe te vissen in Noorwegen” >>Noorwegen PDF<<, boordevol met informatie over hengels, molens, materialen, GPS, vissoorten, stekken enz enz enz. Daarnaast bieden we ook nog eens >>gratis prive-les<< aan, onder het genot van een hapje en drankje nemen we dan alle materialen, technieken, tips, trucs, stekken en (kunst)aas door gericht op de accommodatie waar jullie naar toe gaan.

Verder hebben we voor elke groep een prachtige A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken, zo heeft iedere groep zijn eigen zeekaart aan boord die niet nat en vies kan worden. Deze zeekaarten (en kofferlabels) krijgen de groepen op de exclusieve en vooral unieke “Cordes Traveldag” hét zeevis-evenement vh jaar. Een enorm gezellige dag waar meer dan 60 visgidsen en experts aanwezig zijn van Cordes Travel en meer dan 1000 bezoekers heeft. >>Cordes Traveldag<<

Boek je vóór 31 december een visreis voor het volgende jaar, dus het jaar na 31 december, krijg je per groep een prachtig sportvis-pakket met een waarde tussen de 125 en 150 euro ! Gewoon omdat we het leuk vinden dat jullie de visreis bij Cordes Travel boeken. Lees hier alles over dit >>gratis sportvis-pakket<< twv +/- 150,-

Tot slot kun je ook nog Penn hengels, molens en een hengelkoker huren, voor die groepen die zelf nog niet alle materialen hebben. Alle huurmaterialen zijn van Penn en daar vissen we zelf ook mee, dus topkwaliteit, lees hier alles over >>hengel-verhuur<<

Kortom sinds 2003 een enorme service, kennis en kwaliteit want die vinden we belangrijk, geen 1000 huisjes waar de helft geen goede boten of in een slecht visgebied liggen, nee bij Cordes Travel goede visboten in goede visgebieden. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Lees maar eens door de >>reisverslagen<< of bekijk onze >>filmpjes<< maar eens.

Prijzen
Foto's Maribell

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

De huurboot:

 • 1x Jeanneau 755 Marlin, 24ft 150pk
 • 6x Kvaerno Aluboot 20ft 70pk
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Rorbu 2 & 3 woensdag vaste wisseldag
 • Appartement 1 en Rorbu 4 hebben een vrije wisseldag
 • Grote vriezers aanwezig
 • Loopafstand naar de winkel, benzinestation
 • 40km naar de bank
 • 40km naar vliegveld Tromso
 • Transfer is mogelijk.

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  [email protected]


Prijslijst Maribell

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze (Appartement en Rorbu 4)
* Vaste wisseldag woensdag voor Rorbu 2 & 3

Prijslijst Maribell 2024 
Appartement
3 slaapkamers
Bij 2-4 pers.
2005,-
Appartement
3 slaapkamers
Bij 5 pers.
2245,-
Appartement
3 slaapkamers
Bij 6 pers.
2480,-
Rorbu 2 & 3 max. 4 pers.
woensdag wisseldag
1600,-
Rorbu 4 max. 4 pers.
vrije wisseldag
1600,-
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Stroom, belasting, water
Eindschoonmaak
Inclusief
Alu-boot 20ft 70pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter1005,-
Alu-boot 22ft 115pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter1555,-
Kajuitboot 24ft 200pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
Vaarbewijs verplicht
1945,-
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Boten hebben eigen risico6000/10.000 nok
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Vliegticket SAS
1x 23kg bagage + 10 handbagage
+/- 425,-
Extra bagage SAS
koffer, viskist, hengelkoker
75,- retour
Hotelovernachting
(Indien gewenst)
95,- pp
(2 pers. kamer)
Transfer vanaf Tromso
Max. 4 pers.
260,-
Transfer extra pers.
boven de 4 pers.
65,- pp
Huurauto type
Ford Focus station
+/- 450,-
Huurbus type
Opel Vivaro
+/- 850