Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Maribell Tromso

Maribell Tromso

Maribel-Algemeen 4* 1 uur rijden van vliegveld
* Groot app. en 3 Rorbu’s aan het water
* Kajuitboot 24ft 150pk en 20ft 70pk Aluboten
* Prijzen visreis naar Maribell Tromso >>>

Maribell op maar 1 uur rijden van Tromso, ideaal voor vissers die niet van lange afstanden rijden houden. Is meteen ook een accommodatie die veel en snel geboekt wordt, dus wees er snel bij als je hier zin hebt om heen te gaan. In dit gebied hebben we meerdere accommodatie, zoals Mikkelvik, Larseng en Dafjord en dat is niet voor niets, dit gebied staat bekend om de geweldige heilbotvangsten. Wij hebben hier zelf reeds 3x een week gevist en met succes, elke trip hadden we minstens 10 heilbotten en we hebben er zelfs 24 in 1 week gevangen, waarvan de grootste 60kg. Kortom een heel mooi visgebied als je gericht op de heilbot wil vissen.

Kajuitboot-Jeanneau 2De visserij:
Eigenlijk al een beetje hierboven vermeld een prachtig heilbot visgebied en als je tussen de vele tientallen eiland gaat kun je ook koolvis, kabeljauw, platvis, zeewolf en met wat geluk zeeduivel vangen. Het is zo’n groot gebied dat je echt alle kansen op kun en 99% vd tijd kunt vissen. Er is één grote kajuitboot, die natuurlijk als eerste geboekt wordt en verder zijn er 6 grote 20ft 70pk aluboten en dat is prima voor dit gebied. De 1e stek voor mooie heilbot is maar 5 minuten varen en verder kun je overal beschut vissen, dus voor veel vissers een ideaal gebied. Bij de foto’s hebben we ook een paar van onze eigen foto’s geplaatst, daar wij op dezelfde stekken hebben gevist als die groepen die naar Maribell gaan. Heilbotten boven de 50 en 10kg zijn hier al gevangen en in mei 2014 zelfs een heilbot van 205cm. Bij Linda en Raffie aan boord zijn er ook veel heilbotten gevangen, waaronder twee van rond de 150cm.

 

Vangsten-Maribel 8De accommodatie Maribell
Er is 1 groot appartement van 100m2 en er zijn 3 kleine rorbu’s, alle accommodaties direkt aan het water. Het grote appartement heeft 3 slaapkamers, met 2x een stapelbed, 2 losse bedden en een 2-persoonsbed, compleet voor max. 7 personen. Er is 1 douche en er zijn 2 toiletten. Er is een open haard, compleet ingerichte keuken met alle voorzieningen. Verder heeft het een geweldig uitzicht over het water en staat de auto naast het huisje. Er is wifi aanwezig, wisseldag is hier vrij. We hebben goed contact met de eigenaar, dus alle aanvragen en boekingen worden direkt naar Cordes Travel doorgestuurd.

De Rorbu’s hebben 2 slaapkamers met 4 losse bedden en heeft een oppervlakte van 50m2. Ook hier een prachtig uitzicht over het fjord en de natuur, je kan er lekker buiten zitten en genieten. Uiteraard zijn er vriezers om de vis in te vriezen en kan men gebruik maken vd BBQ. Bij Rorbu 2 & 3 is de vaste wisseldag woensdag, dus daar kun je 1 of 2 weken verblijven, bij Rorbu 4 is de wisseldag vrij en kun je ook 8-9-10 dagen blijven.

Vangsten-Maribel 12De reis naar Maribell
40 minuten rijden vanaf vliegveld Tromso, je kunt met Norwegian en SAS vliegen. Eenmaal in Tromso kun je een transfer boeken of een huurauto reserveren, dit kunnen we ook voor je doen, dan heb je alles in eenmaal bij elkaar. Als je de transfer boekt, rij je altijd via de supermarkt en door de weeks kan de eigenaar boodschappen voor of met je doen.

Uiteraard is Cordes Travel ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse grote ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij Cordes Travel de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Ierland, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw mooie visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. 150 euro ! Meer informatie over dit mooie pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Maribell

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

De huurboot:

 • 1x Jeanneau 755 Marlin, 24ft 150pk
 • 6x Kvaerno Aluboot 20ft 70pk
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Rorbu 2 & 3 woensdag vaste wisseldag
 • Appartement 1 en Rorbu 4 hebben een vrije wisseldag
 • Grote vriezers aanwezig
 • Loopafstand naar de winkel, benzinestation
 • 40km naar de bank
 • 40km naar vliegveld Tromso
 • Transfer is mogelijk.

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  [email protected]


Prijslijst Maribell

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze (Appartement en Rorbu 4)
* Vaste wisseldag woensdag voor Rorbu 2 & 3

Prijslijst Maribell 2022 
Appartement
3 slaapkamers
Bij 2-4 pers.
1865,-
Appartement
3 slaapkamers
Bij 5 pers.
2095,-
Appartement
3 slaapkamers
Bij 6 pers.
2320,-
Rorbu 2 & 3 max. 4 pers.
woensdag wisseldag
1490,-
Rorbu 4 max. 4 pers.
vrije wisseldag
1490,-
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Stroom, belasting, water
Eindschoonmaak
Inclusief
Alu-boot 20ft 70pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter955,-
Alu-boot 22ft 115pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter1470,-
Kajuitboot 24ft 200pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
Vaarbewijs verplicht
1840,-
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Boten hebben eigen risico6000/10.000 nok
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Vliegticket SAS
1x 23kg bagage + 10 handbagage
+/- 425,-
Extra bagage SAS
koffer, viskist, hengelkoker
70,- retour
Hotelovernachting
(Indien gewenst)
95,- pp
(2 pers. kamer)
Transfer vanaf Tromso
Max. 4 pers.
210,-
Transfer extra pers.
boven de 4 pers.
50,- pp
Huurauto type
Ford Focus station
+/- 400,-
Huurbus type
Opel Vivaro
+/- 800