Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Larseng Tromso Noorwegen

Larseng Tromso Noorwegen

* 3 huizen voor max. 4 pers. tot max. 8 pers.
* 1 Appartement met 2 slaapkamers voor max. 4 pers.
* Prijzen visreis Larseng Tromso >>>

Larseng-huis-2-01Larseng bij Tromso op maar 25km vh vliegveld Tromso, wat wil je nog meer ? Daarbij liggen de meeste en beste stekken allemaal binnen een straal van 25 min. varen. Hier kun je 99% vd tijd vissen, heb je geen last van grote oceaangolven, is er altijd wel een plekje uit de wind te vinden en liggen de stekken allemaal dichtbij. Als u naar open zee wil, dan moet u wél een stuk varen, maar zoals gezegd is dat niet altijd nodig. De beste stek zoals Rystraumen, bekend om zijn sterke stroming ligt voor de deur, wellicht de beste stek in heel het Balsfjord, wil je op schol gaan vissen, dan vaar je naar Straumsbukta, kortom vele leuke stekken in de buurt.

Er zijn hier 2 prachtige vrijstaande moderne ingerichte huizen, voor max. 3 personen en max. 8 personen, met een geweldig uitzicht over de bergen en het fjord. Ook is er een nieuw appartement met 2 slaapkamers en 4 losse bedden. De boten liggen op 60m vh huisje en er is een prachtige fileerplaats voor het fileren vd vis, kortom deze 2 accommodaties zijn gebouwd voor de sportvissers. Je vaart niet naar open zee en vist voornamelijk in de fjorden. Wij kennen de huiseigenaar erg goed, dus alle aanvragen, e-mails en boekingen  worden direkt naar ons doorgestuurd.

Een dagje vanaf de kant vissen, geen probleem, de huiseigenaar laat u de stekken zien. In de maanden september en oktober maakt u hier ook grote kans om het Noorderlicht te zien een geweldige belevenis. Maar deze accommodatie is zo geliefd, dat men hier vaak minimaal 1 jaar voor vertrek al moet boeken, anders is deze vol, dus wees enorm op tijd bij Larseng. Met de snelle 19ft 50pk aluminiumboten kom je veilig en snel op de stekken en kun je hier de hele dag zalig vissen en genieten. Wij adviseren 3 personen per boot, 4 is mogelijk. Soorten als heilbot, zeewolf, kabeljauw, roodbaars, platvis, schelvis en wijting kom je hier tegen en soms enorme vissen, zo worden er met regelmaat zeewolven gevangen van over de meter (Mei en Juni) en is een heilbot geen speciale vis meer. Wij vingen hier op 50km van Larseng verschillende heilbotten waarvan de zwaarste 85kg woog, dit gebied staat bekend om de heilbot.

Larseng vangsten 11Huis-1 max. 4 personen (2 slaapkamers)
Een klein (55m2) simpel ingericht huisje voor de kleine groep waardoor de prijs ook scherp. Dit huisje met een prachtig uitzicht over het fjord en de bergen, heeft 2 slaapkamers met 2 losse bedden. Verder is het huisje van alle gemakken voorzien en kun je hier genieten vd Noorse natuur en de rust, want het huis is geheel vrijstaand. Er is een oven, magnetron, afwasmachine, TV en er is internet. Ziet u zich in de ochtend al zitten op uw terras met een bakje koffie of thee, genietend vh uitzicht ? Uiteraard is er ook een vriezer om uw vis in te vriezen.

Huis-2 max. 6-8 personen (4 slaapkamers)
Ook dit is een mooi huis, gebouwd in 2014, heeft een geweldig uitzicht op het fjord en de bergen. Dit moderne huis van 100m2, heeft 4 slaapkamers, 2x toilet en 2x douche. Verder is het huisje van alle gemakken voorzien en kun je hier genieten vd Noorse natuur en de rust, want het huis is geheel vrijstaand. Er is een oven, magnetron, afwasmachine, TV en er is internet. Hier is het echt genieten, rust vinden en lekker vissen, ideaal voor grote en kleine groepen.

Larseng vangsten 7Appartement-3 max. 4 personen (2 slaapkamers)
Ook dit mooi klein appartement, gebouwd in 2015, boven de droogruimte en de fileerplaats. App. is niet groot, maar wel voldoende om er met z’n vieren te wonen en dicht bij de haven. In het app. is alles nieuw, netjes en verzorgd en heeft een prachtig uitzicht. Ook hier is alles aanwezig en prima verzorgd. Uiteraard zijn er voldoende vriezers aanwezig om alle vis in te vriezen. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Huis-4 max. 6 personen (3 slaapkamers)
Ook dit is een mooi huis, gebouwd in 2014, heeft een geweldig uitzicht op het fjord en de bergen. Dit moderne huis van 120m2, heeft 3 slaapkamers, 1x toilet en 1x douche. Verder is het huisje van alle gemakken voorzien en het huis is geheel vrijstaand. Er is een oven, magnetron, afwasmachine, TV en er is internet. Hier is het echt genieten, rust vinden en lekker vissen, ideaal voor grote en kleine groepen.

De reis naar Larseng Tromso:
Om naar deze accommodatie te reizen kunt u het snelste en makkelijkste vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Tromso, u bent dan dezelfde dag in het huisje. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u. Boekt u een transfer, zal deze altijd via de supermarkt gaan en door de weeks zal de eigenaar helpen met de boodschappen. Lees meer over het meenemen van je bagage >>> mocht u willen vliegen.

Larseng vangsten 4Vissen in het mooie Noord Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint uiteraard bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en kennis van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van maar liefst 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken samen de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in het mooie Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die sportvissers die bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt. Een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Ierland, Panama of de Florida Keys, boekt u uiteraard bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Larseng

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

De huurboten:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 19ft 50pk aluminium-boten
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • Huis – 1 max 4 personen, 2 slaapkamers
 • Huis – 2 max. 8 personen, 4 slaapkamers
 • Appartement – 3 max. 4 pers. 2 slaapkamers
 • Huis – 4 max. 6 personen, 3 slaapkamers

Informatief & Extra:

 • Verblijf minimaal 7 dagen, 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezers aanwezig
 • 15 km naar de supermarkt
 • 15 km naar het bank & centrum
 • 25km naar Tromso
 • 30 min. rijden van vliegveld Tromso

Prijslijst Larseng

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze, minimaal 7 dagen verblijf.

Prijslijst Larseng 2024 
Huis 1 (2 slaapkamer)
max. 4 personen
1510,-
Huis 2 (4 slaapkamers)
Bij max. 6 pers.
1910,-
Huis 2 bij 7 pers.2060,-
Huis 2 bij 8 pers.2215,-
Appartement 3
(2 slaapkamers)
Max. 4 pers.
1515,-
Huis 4 max. 6 pers.1795,-
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Stroom, belasting en waterInclusief
Eindschoonmaak

Incl.
19ft 50pk alu-boot
Incl. dieptemeter GPS/plotter
840,-
19ft 60pk alu-boot
Incl. dieptemeter GPS/plotter
885,-
21ft 80pk alu-boot
Incl. dieptemeter GPS/plotter
1010,-
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Bootverzekering
(met eigen risico)
50 nok per dag
(ter plaatse)
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Transfer vanaf Tromso bij max. 4 personen275,-
Transfer boven de 4 pers.
Korte wachttijd ivm heen en weer rijden.
65,- pp
Vliegticket SAS
1x 23kg + 10kg handbagage
+/- 425 euro pp
Extra bagage SAS
(koffer, hengelkoker, viskist)
75,- retour