Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Koppangen Brygger Lyngenfjord

Koppangen Brygger Lyngenfjord, vissen in Noord Noorwegen

* 2 huizen en 2 appartementen max. 4-8 personen per huisje
* Wij boeken ook vliegtickets, transfer en huurauto.

Algemeen 6Reeds onze 3e accommodatie aan het Lyngenfjord. Deze accommodaties zijn voor groepen die windzeker willen vissen en niet perse altijd op open zee willen vissen. Het grote Lyngenfjord biedt daarom volop mogelijkheden in het fjord. Al jaren wordt hier volop gevist en met succes kan men wel zeggen en 80% vd grote vissen komen uit het fjord en juist niet van open zee. Bij Koppangen Brygger kun je zelfs vanaf de steiger vissen, leuk voor in de avond.

Koppangen Brygger heeft 2 huizen, huisje 1 met 5 slaapkamers en huis 2 met 3 slaapkamers en allemaal losse bedden. Appartementen met 2 slaapkamers en 4 losse bedden. Alle accommodaties zijn van goede kwaliteit en van alle gemakken voorzien, de huizen hebben zelfs een sauna, alle accommodaties zijn voorzien van internet. De huizen en de appartementen liggen allemaal op 5m vd boten en de auto staat recht voor de deur. Alle keukens zijn van alle gemakken voorzien zoals koffiemachine, magnetron, oven, koelkast en een grote vriezer om uw vis in te vriezen, uiteraard is er ook TV. Koppangen Brygger ligt direkt aan het water waardoor men een geweldig uitzicht over de bergen en het fjord heeft en zit u echt midden in de Noorse natuur.

Arvor 230 diesel De huisjes liggen aan de voet vd berg aan de westkant vh beroemde Lyngenfjord, precies in het midden vd monding vh Kåfjord en Rotsund en op de hoogte van Årøya. Na 20min varen bevind zich daar ten Noorden van Årøya het grote onderwaterplateau wat al jaren zonder twijfel DE hotspot is van het Lyngenfjord. Iets verder heb je Vaggasnase waar je kans maakt op echte grote vissen zoals, zeewolf, kabeljauw, koolvis en zelfs heilbot, daarmee liggen de topstekken dus eigenlijk “voor de deur”. Hier is het tussen April en Juli een paradijs voor de zeewolfvissers en zijn Juli, Augustus en September goede maanden voor de mooie Heilbot.

Maar eigenlijk is het hele jaar goed vissen op, schelvis, kabeljauw, schol, koolvis, pollak, zeewolf, zeeduivel, leng, lom en Roodbaars. In de maand Juli zijn het de grote Koolvissen aan het jagen en worden er grote lommen van soms wel 10kg gevangen. Roodbaars vindt u op dieptes tussen de 100 en 180m aan de stijlen kanten aan de wetskant vh Lyngenfjord.

Maar wees gerust u krijgt een goede A3 kleuren zeekaart van Cordes Travel, wij kennen de eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Algemeen 1De reis naar Koppangen Brygger:
Om naar deze accommodatie te reizen kunt u het snelste en makkelijkste vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Tromso, u bent dan dezelfde dag in het huisje. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u. Mochten u alles willen rijden kan dat natuurlijk ook, dat is uw keuze. Lees meer over het meenemen van je bagage >>> mocht u willen vliegen.

Vissen in Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de juiste stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door.

Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de grote jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje & boten

De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 1x Arvor 230 diesel met 150pk
 • 1x 23ft 85pk diesel kajuitboot
 • 1x 30ft 120pk diesel kajuitboot
 • 2x Aluboot 19ft 60pk
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • 1 set bedlinnen handdoeken incl. 1 set pp pw
 • 1 groot huis met 3 slaapkamers en 6 bedden
 • 1 groot huis met 5 slaapkamers en 8 bedden
 • 2 appartementen met 2 slaapkamers en 4 bedden

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 17km naar de winkel
 • 17km naar de bank