Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Hindrum Fjordsenter Trondheim

Hindrum Fjordsenter Trondheim

Overzicht Hindrum - 6* 5 huizen met 2 tot 5 slaapkamers
* 7,5 uur rijden van Oslo
* 2u rijden van Trondheim vliegveld
* 20ft 60pk Aluboten
* Prijzen Hindrum Fjordsenter >>>

Hindrum Fjordsenter, ideaal voor die groepen die met eigen vervoer willen, want deze accommodatie ligt op maar 7.5u rijden van Oslo. Veel vissers kennen dit gebied al, ligt vlak bij Hitra en de bekende accommodatie “Skarnsundet” zijn eigenlijk buren. Dus die vissers die wel eens naar Skarnsundet op visreis zijn geweest kennen dit gebied goed. Na vele aanvragen nu dus ook bij Cordes Travel visreizen in het programma. Je vist hier in het Trondheimsfjord, waar de andere accommodatie nog dieper (60km) in het fjord ligt, ligt Hindrum juist dichter naar de monding vh Fjord. Hindrum ligt direkt aan het water, is geen mega groot camp, is gezellig en de ligging is prachtig in een mooie groene omgeving. Verder is deze accommodatie zéér scherp geprijsd. Wij hebben een afspraak met deze partner dat alle aanvragen én e-mails direkt naar Cordes Travel komen, dus direkt aanvragen/boeken heeft geen zin.

Vangsten Hindrum - 17De visserij & visboten:
Eigenlijk al een beetje hierboven vermeld een prachtig visgebied en als je tussen de vele eilanden gaat kun je ook koolvis, kabeljauw, heilbot, platvis, pollak, leng, lom en zeewolf en met wat geluk zeeduivel vangen. Op diep water, dus dieper dan 150m kun je ook grote lengen vangen. Het is zo’n groot gebied dat je echt alle kanten op kunt en 90% vd tijd kunt vissen, dus niet snel last zal hebben van uitvaldagen. Met de snelle 20ft 60pk boten, ben je snel op de stekken. Voor de deur liggen er 20ft aluboten met 60pk motoren, uiteraard voorzien van GPS/plotter en dieptemeter.

De accommodatie Hindrum
Er zijn 5 grote huizen direkt aan het water met een geweldig uitzicht over het mooie fjord en de omgeving. Elk huisje heeft een compleet ingerichte keuken met oven, magnetron en afwasmachine. Tevens heeft elk huisje ook gratis wifi en er is uiteraard TV.

Huis 1 & 2 (4 slaapkamers, max 7 pers.)
Begane grond is de woonkamer, keuken, badkamer/toilet, groot terras en één slaapkamer met 2 losse bedden. Op de 1e etage, 3 slaapkamers met in totaal 5 losse bedden.

Huis 3 (5 slaapkamers, max 10 pers.)
Begane grond is de woonkamer, keuken, badkamer/toilet, groot terras en één slaapkamer met 2 losse bedden. Op de 1e etage, 4 slaapkamers met in totaal 8 losse bedden. Let wel met 10 man is het wat krap en er is maar 1 toilet en 1 douche.

Vangsten Hindrum - 18Huis 4 & 5 (2 slaapkamers, max 4 pers.)
Begane grond is de woonkamer, keuken, badkamer/toilet, groot terras en twee slaapkamers met in totaal 4 losse bedden.

De reis naar Hindrum
De meeste vissers rijden naar deze accommodatie, zij nemen dan de overtocht van Kiel naar Oslo, deze overtocht boeken wij ook voor de groepen, daar we agent zijn voor de ColorLine. Vanaf Oslo is 7.5u rijden naar de accommodatie. Wil je vliegen, dan is het minder dan 2 uur rijden vanaf vliegveld Trondheim, wij kunnen indien gewenst vliegtickets met SAS, KLM of Norwegian boeken voor onze gasten, uiteraard boeken we dan ook de huurauto voor de groep.

Uiteraard is Cordes Travel aanwezig op alle  hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse grote ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij Cordes Travel de visreis hebben geboekt. Ga je voor het eerst naar Noorwegen of wil je meer informatie, maak dan een afspraak voor een gratis “privé-les” vissen in Noorwegen. Onder het genot van een hapje en drankje leren we je alles over het vissen in Noorwegen.

Huisje 1 & 2 -- 1Het boeken van een visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Ierland, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar en dat sinds 2003.

Gratis sportvispakket
Boekt je je visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt je een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. 150 euro ! Meer informatie over dit mooie pakket kun je hier lezen.

Prijzen
Foto's Hindrum

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

De huurboot:

  • 20ft 60pk aluminiumboten
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Wisseldag is vrij naar keuze
  • Minimaal 7 dagen verblijf, 8-9-10 zijn ook mogelijk.
  • Grote vriezers aanwezig
  • 15km naar de winkel en tankstation
  • 7,5u rijden van Oslo
  • 2u rijden vh vliegveld Trondheim
  • Wij boeken ook overtochten

Prijslijst Hindrum Fjordsenter

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht.
* Wisseldag is vrij naar keuze

Prijslijst Hindrum 2023 
Seahouse 1 & 2
max. 7 pers.
1375,-
Seahouse 3
Max. 10 pers.
1500,-
Seahouse 4 & 5
Max. 4 pers.
1300,-
Eindschoonmaak
Inclusief
Stroom, belasting en waterInclusief
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Aluboot 20ft 60pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter900,-
Bootverzekering
met eigen risico
Eigen risico 4000 NOK
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Overtocht NoorwegenOp aanvraag