Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Hengelsportbeurs Utrecht winactie

Win een visreis t.w.v +/-  6000,- euro
IJsland Westfjord Bolungarvik

Via Cordes Travel visreizen

Hengelsport & Botenbeurs
29 & 30 november 1 december 2019
Jaarbeurs Utrecht

Visreis IJsland 2014 25

Iedere bezoeker die een E-ticket voor de hengelsportbeurs online heeft gekocht, maakt kans op het winnen van een geweldige visreis voor 4 personen naar IJsland 10 dagen IJsland, 9 volle dagen vissen.

De Visreis:
Cordes Travel en Penn bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar IJsland aan t.w.v. +/- 6000 euro. Met gratis gebruik van een huis in Bolungarvik Westfjord IJsland en een grote visboot in het kabeljauwparadijs IJsland. De winnaars krijgen per persoon een Penn hengel + molen. De vliegtickets (+/- 300,- pp) zijn voor eigen rekening. Inclusief in deze geweldige prijs zijn: transfer van vliegveld naar accommodatie, het huis, de 7.5m visboot, een Penn hengel + Penn molen, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, water, stroom, bootverzekering en een huurauto type Toyota Yaris.

IJsland-boot-

Zeevissen in IJsland, hét kabeljauwparadijs van Europa, nergens vang je zoveel (grote) kabeljauw als in IJsland. Met een grote visboot van 7.5m met 130pk diesel vaar je zelf naar de stekken om daar te vissen op kabeljauw waar je dan ook 99% kans maakt op een kabeljauw van een meter. 20kg en zelfs 25kg dikke kabeljauwen zijn geen uitzonderingen in IJsland.

Lees hier alles over het zeevissen in IJsland via Cordes Travel >>>

De voorwaarden van de actie zijn: alleen deelname mogelijk via E-ticket middels de website www.hengelsportbeurzen.nl, de visreis is exclusief vervoer. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondagmiddag 1 december door Linda Cordes van Cordes Travel. Meer informatie hierover volgt later. Uw e-ticket maakt dus kans om geloot te worden en zal worden geloot op zondagmiddag.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door DRT Events, Cordes Travel visreizen en Penn

>De accommodatie in IJsland<

 

Logo-witte achtergrond

PENN-LOGO