Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Frovag Havfiske Senja

Frovag Havfiske Senja

Frovag - Sjohus 20* 3 grote huisjes aan het water met 3 slaapkamers
* Groot huis met 4 slaapkamers & losse bedden
* 2 appartementen met 2 & 3 slaapkamers
* 3u van vliegveld Tromso

* Prijzen visreis Frovag Havfiske >>>

Frovag Havfiske op het beroemde eiland Senja, je zou kunnen zeggen deze eigenaren zouden een voorbeeld kunnen zijn voor vele huiseigenaren. Berit en Charles hebben alles voor elkaar en zijn ook nog eens heel trouw aan hun partners, dus alle e-mails uit Nederland en België komen direkt naar Cordes Travel. Zo is er eigenlijk over alles goed nagedacht, is alles schoon en in goede staat en is alles gericht op sportvissers. Zo is er een BBQ, een rookoven, een opbergruimte per huisje, vriezer per huisje en er is zelfs een droogkast om de natte pakken te drogen. De boten zijn prima voor dit gebied, als je met 4 man bent en je hebt het budget, huur er dan twee, altijd veilig en je hebt dan meer ruimte. Vier personen op de boot gaat prima, honderden groepen doen dit al jaarlijks, maar het is krap.  Senja is een prachtig eiland, mooie bergen, geweldige natuur en een uitdagend visgebied. Verder is dit gebied ideaal om te wandelen, dus ook de wandelaars hebben het hier goed naar hun zin.

Frov-vangsten - 26De visserij:
Senja is al jaren bekend als top-visgebied, heilbot, koolvis, roodbaars, kabeljauw en schol zijn de meest voorkomende vangsten. Er is veel zand in de omgeving, dus een heilbot is geen speciale vangst meer in dit gebied, dus die kans is zeker aanwezig dat men die gaat vangen. Verder zit je gunstig met betrekking tot de wind en kun je vrij makkelijk naar open gebieden varen, zie het kaartje.

De accommodatie Frovag   (filmpje)
Er zijn in totaal 6 accommodatie bij Frovag Havfiske, allereerst de mooie grote huizen (Sjohus 1-2-3) aan het water, zijn modern en ruim ingericht en hebben 3 slaapkamers met losse bedden, dus maximaal 6 personen. Er zijn 2 toiletten en een douche. Verder is er uiteraard een compleet ingerichte keuken met magnetron, oven en afwasmachine. Deze prachtige Sjohus hebben een geweldig uitzicht over het water en de bergen. Uiteraard is er p-plaats bij het huisje. Alle accommodaties hebben internet en er is een sauna aanwezig op het complex.

Frov-vangsten - 44Op 300m afstand van deze Sjohus huizen, ligt het grote vrijstaande huis Solhaug, met hetzelfde mooie uitzicht, voor die groepen die wat meer rust wensen of families en dan toch op maar 300m vd boten en fileerplaats. Solhaug heeft 4 slaapkamers en 7 losse bedden, heeft 1 douche en 1 toilet. Verder is het huis compleet ingericht en van alle gemakken voorzien en is er een grote tuin.

Dan zijn er ook nog 2 appartementen, Sjolund-1 en Sjolund-2, liggen direkt tegenover de huisjes Sjohus en op maar 30m vd boten.
Sjolund-1 is het beneden-appartement voor max. 4 pers met 2 slaapkamers, 1 kamer met 2 losse bedden en 1 kamer met een stapelbed, er is 1 douche en 1 toilet. Het app. heeft een prachtig uitzicht, compleet ingerichte keuken en is uiteraard van alle gemakken voorzien.

Sjolund-2 is het boven-appartement en heeft 3 slaapkamers voor max. 7 personen met 7 losse bedden, 1 douche en 2 toiletten. Dit app. is uiteraard ook weer volledig ingericht, complete keuken en ook een prachtig uitzicht over de haven, de bergen en het water. Alle huisjes en appartementen hebben wifi.

Frov-vangsten - 2De reis naar Frovag Havfiske
Het is maar drie uur rijden vanaf vliegveld Tromso, zonder veerboten en 3u en 20 min (zonder veerboot) vanaf Evenes. We kijken samen wat de beste/goedkoopste maatschappij is, je kunt met de SAS of Norwegian vliegen. In Tromso of Evenes kunnen we een huurauto reserveren. Wil je een transfer, dan kan dat alleen vanaf Evenes, niet vanaf Tromso. Vlieg je met Norwegian, dan heb je wel op de heenreis een hotelovernachting op het vliegveld, maar ben je eerder op de accommodatie.
Meer informatie over de bagage >>>

De voordelen
Vissen rond Kastneshamn in Noord Noorwegen, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. In 2003 zijn we (Linda en Raffie Cordes) naar Noorwegen verhuisd om daar een reisbureau voor de Nederlandse en Belgische markt op te starten. Na 8 jaar liep dit zo goed, dat we terug naar NL zijn verhuisd om daar dichter bij onze gasten te zijn en meer service kunnen bieden. Beide hebben we in Noorwegen ook als visgids gewerkt, dus 8 jaar bijna dagelijks op het water. Sinds 2009 vissen we ook voor het Penn Team Noorwegen, wat een hele eer is.

Cordes Travel staat bekend om de enorme service die we bieden. We staan op de Hengelsportbeurs en Open Dagen van winkeliers, zie onze >>agenda<<. We hebben ook een dik boekwerk van meer dan 70 pagina’s “Hoe te vissen in Noorwegen” >>Noorwegen PDF<<, boordevol met informatie over hengels, molens, materialen, GPS, vissoorten, stekken enz enz enz. Daarnaast bieden we ook nog eens >>gratis prive-les<< aan, onder het genot van een hapje en drankje nemen we dan alle materialen, technieken, tips, trucs, stekken en (kunst)aas door gericht op de accommodatie waar jullie naar toe gaan.

Verder hebben we voor elke groep een prachtige A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken, zo heeft iedere groep zijn eigen zeekaart aan boord die niet nat en vies kan worden. Deze zeekaarten (en kofferlabels) krijgen de groepen op de exclusieve en vooral unieke “Cordes Traveldag” hét zeevis-evenement vh jaar. Een enorm gezellige dag waar meer dan 60 visgidsen en experts aanwezig zijn van Cordes Travel en meer dan 1000 bezoekers heeft. >>Cordes Traveldag<<

Boek je vóór 31 december een visreis voor het volgende jaar, dus het jaar na 31 december, krijg je per groep een prachtig sportvis-pakket met een waarde tussen de 125 en 150 euro ! Gewoon omdat we het leuk vinden dat jullie de visreis bij Cordes Travel boeken. Lees hier alles over dit >>gratis sportvis-pakket<< twv +/- 150,-. Tot slot kun je ook nog Penn hengels, molens en een hengelkoker huren, voor die groepen die zelf nog niet alle materialen hebben. Alle huurmaterialen zijn van Penn en daar vissen we zelf ook mee, dus topkwaliteit, lees hier alles over >>hengel-verhuur<<

Kortom sinds 2003 een enorme service, kennis en kwaliteit want die vinden we belangrijk, geen 1000 huisjes waar de helft geen goede boten of in een slecht visgebied liggen, nee bij Cordes Travel goede visboten in goede visgebieden.
Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Lees maar eens door de >>reisverslagen<< of bekijk onze >>filmpjes<< maar eens.

Prijzen
Foto's huisjes
Foto's vangsten

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

 

De huurboot:

  • 8x Kvaerno Aluboot 19ft 50pk
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag
  • Grote vriezers aanwezig
  • 8 km naar de winkel, benzinestation
  • 8 km naar de bank
  • 3u rijden vanaf vliegveld Tromso
  • 3.20u rijden vanaf vliegveld Evenes
  • Transfer is mogelijk.

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  [email protected]


Prijslijst Frovag

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze

Prijslijst Frovag Havfiske 202301-04 tm 15-05
01-09 tm 01-10
15-05 tm 01-09
Sjohus 1-2-3
Prijs bij 4 pers.
1415,-1615,-
Sjohus 1-2-3
Prijs bij 5 pers.
1575,-1780,-
Sjohus 1-2-3
Prijs bij 6 pers.
1735,-1945,-
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusiefInclusief
Stroom, belasting en waterInclusiefInclusief
Eindschoonmaak (optie)1600 NOK
(ter plaatse)
1600 NOK
(ter plaatse)
19ft 50pk aluboot
Incl. GPS/plotter, dieptemeter
800,-875,-
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>Lees hier meer >>>
Bootverzekering
(met eigen risico)
ter plaatse betalenter plaatse betalen
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>Zie hier >>>
Vliegticket SAS
23kg bagage +
8 kg handbagage
+/- 425,- pp retour+/- 425,- pp retour
Extra bagage SAS
(bv. koffer, hengelkoker, viskist)
75,- retour75,- retour
Hotelovernachting Oslo
(Indien gewenst)
95,- pp
(basis van 2 pers. kamer)
95,- pp
(basis van 2 pers. kamer)
Huurauto type
Ford Focus station
+/- 400+/- 400
Huurbus type
Opel Vivaro
+/- 800+/- 800
Transfer grote groep Op aanvraagOp aanvraag