Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Dyroy Senja vissen in Noorwegen

Dyroy huis -Dyroy Senja

* Groot huis en appartement met 4 slaapkamers
* 2,5u van vliegveld Evenes

* Scherpe prijs !
* Prijzen visreis Dyroy Senja >>>

Dyroy Senja, wat een prachtige accommodatie, prachtig in de zin van wat een mooi huis en wat gezellig, hier zou je wel willen wonen ! Het is ook nog eens een goed visgebied en de natuur is hier prachtig. Daarom is deze accommodatie ideaal voor sportvissers én familie of juist een combinatie hiervan. Het huis en het grote appartement zijn compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien en daarmee zullen onze gasten het goed naar hun zin hebben. Het huis is in 2017 gebouwd en is prachtig geworden en dus vrijwel nieuw. Foto’s zeggen meer dan woorden, dus kijk maar eens naar de foto’s.

Ook is er nu een overdekte fileerplaats, een nieuwe steiger en een BBQ-hut. Hier ga je een week genieten van rust, natuur en een prachtige visserij en vanuit het huis en het appartement heb je een geweldig uitzicht over het water en de bergen, die vaak nog witte toppen hebben. De huiseigenaren zijn enorm servicegericht en zullen er alles aan doen om het onze gasten naar hun zin te maken. We hebben goed contact met hun, dus mochten er aanvragen komen uit Nederland of België zullen deze direkt naar ons doorgestuurd worden.

Dyroy vangsten - 6De visserij:
Senja en omgeving staan al jaren bekend om de prima stekken en je er door de eilanden ook prima uit de wind kunt vissen. O.a. roodbaars, koolvis tot wel een meter, kabeljauw, zeeduivel, heilbot en zeewolf kun je hier vangen en vaak hoef je niet eens naar open zee en kun je beschut op deze stekken vissen. Het mooie is dat je hier echt alle kanten uit kunt en je 98% vd tijd kunt vissen. De 19ft 50pk boten liggen op ongeveer 200m afstand vd haven, kun je goed zien op de foto’s. Bij de haven is er een overdekte fileerplaats.

De accommodatie Dyroy
Er is een prachtig groot huis, enorm gezellig met een mooie uitzicht. Dit huis heeft 4 slaapkamers met in totaal 6 losse bedden. Uiteraard badkamer, douche en 2x toilet en een compleet ingerichte keuken met oven, afwasmachine en er is wifi in het huisje.

Er is ook een appartement, in Nederland noemen we dit ook wel 2 onder 1 kap, ofwel 2 woningen onder 1 dak. Dit appartement, de helft van een ander huis, heeft 4 slaapkamers met in totaal 8 losse bedden, dit appartement heeft 2x douche, 2x toilet, en wederom een compleet ingerichte keuken met oven, afwasmachine en er is wifi in het huisje.

Dyroy vangsten - 3De reis naar Dyroy
Het is maar 2.15 rijden vanaf vliegveld Evenes en 3u vanaf Tromso, zonder veerboten. We kunnen vliegtickets met de SAS of Norwegian voor jullie boeken, we kijken dan samen wat de beste en goedkoopste optie is. In Evenes of Tromso kunnen we een huurauto reserveren voor jullie, kun je bij slecht weer ook eens een ritje door de mooie natuur maken en door de week boodschappen doen. Vraag ons even om naar beide opties te kijken, soms is Evenes goedkoper en soms Tromso. Lees hier meer informatie over de bagage >>>

Cordes Travel is uiteraard ook aanwezig op alle bekende hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse grote ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor vissers die bij Cordes Travel de visvakantie hebben geboekt.

Het boeken van een goede visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere sportvissers maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw mooie visvakantie bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. +/- 150 euro !
Meer informatie over dit mooie pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisjes
Foto's vangsten

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

 

De huurboot:

  • Kvaerno Aluboot 19ft 50pk
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag
  • Grote vriezers aanwezig
  • 20 km naar de winkel, benzinestation
  • 2,5 uur rijden naar vliegveld Evenes

Prijslijst Dyroy

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag is vrij naar keuze

Prijslijst Dyroy 2024 
Huisje max. 6 pers.
4 slaapkamers
2005,-
Appartement bij max. 6 pers.
4 slaapkamers
1835,-
Appartement bij max. 7 pers.
4 slaapkamers
1945,-
Appartement bij max. 8 pers.
4 slaapkamers
2055,-
Aluminium boot 19ft 50pk
Dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
925,-
Bedlinnen, handdoeken
1 set pp pw
Incl.
Stroom, belasting en waterInclusief
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Bootverzekering
(Met eigen risico)
700 NOK
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Vliegticket SAS
1x 23kg + 10kg handbagage
+/- 400,- pp retour
Extra bagage SAS
koffer, viskist, hengelkoker
75,- retour
Overnachting Oslo
(Indien gewenst)
95,- pp
(basis van 2 pers. kamer)
Huurauto type (max. 3 pers.)
Ford Focus station
+/- 450
Huurbus type Ford Tourneo+/- 850