Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Penn Vesteralen Festival 2024

Penn Vesteralen Festival 2024

28-08 tm 04-09-24

Eindelijk zover op naar Schiphol voor het Penn Vesteralen Festival  van Cordes Travel visreizen. Aangekomen op Schiphol zijn de meeste vissers en Raffie en Linda al in de vertrekhal, effe de handen schudden en klein praatje met de oude bekende en de vissers die we nog niet kende, Koffers inchecken en op naar Noorwegen voor ons een nieuwe locatie Vesteralen. De reis verloopt soepel en het weer is goed.

Aangekomen op vliegveld Stokmarknes worden verwelkomt door de visgidsen en met het busje naar onze accommodatie gebracht, dat is maar 5 min. rijden. Wat een schitterende huisjes en wat een uitzicht vanaf ons terras en ja hoor daar lagen ze weer de super boten Arronet 23,5ft met een dikke 150PK motor. Cordes Travel had voor de hele week i.s.m. het restaurant een keuze-menu samengesteld. Na de diner in het bijbehorende restaurant “Isqueen” (waar je heerlijk kan eten voor betaalbare prijs) nog ff een biertje gedronken en wat verhalen ophalen, daarna lekker slapen.

In de ochtend staat er een heerlijk uitgebreid  warm/koud ontbijtbuffet klaar en na het ontbijt eindelijk de eerste visdag!! Soms was de visserij wat taai op de heilbot maar als je omschakelde kwam er toch zeer zeker een mooie visserij, mooie koolvis, kabeljauw, grote makreel en noem maar op, wij hebben zeer zeker een zeer geslaagde week gehad en zeker weer eens terug naar Vesteralen, verder wat hadden we toch een zeer gezellige club  vissers bij elkaar, veel gelachen en weer nieuwe visvrienden gemaakt, kortom gewoon wéér een top week die ook weer super geregeld was door Linda en Raffie Cordes van Cordes Travel, ik zeg weer een dikke 10 en op naar onze volgende visreis, uiteraard wéér via Cordes Travel visreizen !

Jan, Sijbren, Anthonie en Thijs