Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vissen in Zweden Villa Sunside

Vissen in Zweden Villa Sunside

Beste Cordes Travel,

Zie hier ons reisverslag naar Villa Sunside eind mei 2014
Over de boeking is alles 100 percent in orde geweest.

De natuur was erg maagdelijk,voor dat alleen al zou een mens naar ginder afreizen. De woonst was piekfijn in orde,daar het woord villa natuurlijk. De huiseigenaar is een zeer goed man met een hart op de juiste plaats, je kunt er alles aan vragen hij staat altijd voor je klaar. Wat het vissen betreft we hebben een 20 tal snoeken gevangen, de grootste 80cm. De snoekbaars deed het ook goed maar deze waren wel erg klein maar redelijk in aantallen.
Het was geen gemakkelijke week wat vissen betreft zo hadden we 28 graden en na een onweers bui was het een uur later nog 8 graden. Als je dit nog niet meegemaakt heb is dit wel even schrikken,en zeker niet bevorderlijk voor de vangsten.
Dit weer hebben we 3 dagen moeten trotseren met een temperatuur van 7a 8 graden overdag en een dalende watertemperatuur.

Waar ze te vangen waren leek moeilijk te zeggen want je ving er een paar en het was over en je moest terug een andere stek gaan zoeken. Je ving zowel trollend als werpend met pluggen en shads, de shads van fox rage kwamen het er best uit. We hadden ook nog te maken na 2 dagen met overstroming,dan hadden ze de kleine stuwen open gezet en dan was de kous helemaal af. We hebben dan maar de zoo weest gaan bezoeken zeker de moeite waard. Ook het stadje Bollnas zeker een bezoekje waard,ze hebben daar ook een hengelsportzaak dit is maar een 10km vanwaar je verblijft,en waar je inkopen kunt doen en benzine tanken. We zijn afgereisd met de boot van kiel-oslo bij aankomst in Oslo moet je rekenen dat je zeker nog 7a 8 uren moet rijden naar je bestemming. Mooie wegen veel te zien maar snelheid kun je er niet maken.

Zo dit was het, alvast een woordje van dank aan Raffie en Linda van Cordes-Travel.
groeten,
Dirk en Petra

 Zweden-2014 4

Zweden-2014

Zweden-2014 3

Zweden-2014 2

Zweden-2014 1