Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Ylvingen Rorbuer Vega

Ylvingen Rorbuer Vega

Ylvingen 1* 2 Rorbu’s voor max. 2 tot 6 personen, 3 slaapkamers
* 2x douche, 2x toilet en internet
* Prijzen Ylvingen Rorbuer Vega >>>

Vega en omgeving wordt ook wel het nieuwe Hitra genoemd, vele groepen trekken van Hitra weg en gaan naar de omgeving van Vega, nog prima te doen met de overtocht Kiel > Oslo. Op het eiland Vega hebben we al een aantal huizen en daarom zijn we blij dat we nu ook Ylvingen kunnen aanbieden in ons programma. Ylvingen is het eiland tussen het vaste land en het eiland Vega op 20k van Bronoysund. Het mooie van Ylvingen is dat je hier 99% vd tijd kunt vissen er is altijd wel een plekje uit de wind te vinden, waar men dan toch ook gewoon grote vissen kunnen vangen. Ylvingen Rorbuer heeft 2 prachtige accommodaties naast elkaar met een groot terras, direkt aan het water en een geweldig uitzicht over het water.

De visboten liggen direkt voor de deur. Deze prachtige rorbu’s zijn van alle gemakken voorzien, hebben 3 slaapkamers met 6 losse bedden, een grote keuken met oven, afwasmachine en magnetron, grote eettafel, wasmachine, grote vriezers, TV en internet. Deze modern ingerichte Rorbu’s zijn in 2013 gebouwd en hebben 2 toiletten en 2x douche per accommodatie. Door de gunstige prijs, dichtbij de stekken, de makkelijke reis en de goede visserij is dit een accommodatie die minstens 1 jaar voor vertrek al geboekt wordt, dus wees heel erg op tijd om dit te kunnen boeken. Let wel, op het eiland zelf zijn geen winkels, de eigenaar zorgt wel voor de brandstof en kan indien nodig iets van boodschappen meenemen, maar voor boodschappen moet je het eiland af.

Ylvingen 17Vissen bij Ylvingen Rorbuer
Het vissen in deze omgeving is top, de stekken liggen allemaal in de buurt, ver varen is dus niet nodig en men kan hier 99% vd tijd vissen, ook met lichte materialen (30-40gr) tussen de vele honderden eilanden. Vissoorten als heilbot, pollak, koolvis, kabeljauw, leng, lom, zeewolf, zeeduivel, schelvis, roodbaars en vele andere soorten kan men hier vangen. Met de snelle ruime 19ft 50pk aluminiumboten kunt u veilig en snel naar de stekken varen en kunt u jagen op de vis van uw dromen.

De reis naar Ylvingen Rorbuer
Vanaf Oslo, bv met de overtocht Kiel–Oslo–Kiel, is het 13 uur rijden (900km), dus een overnachting onderweg zou makkelijk zijn, daar men niet midden in de nacht kan aankomen en er is een veerboot van het vaste land naar Vega. Veel van onze groepen nemen een overnachting onderweg en rijden de dag later door, nemen dan de veerboot en komen aan op Ylvingen en kunnen dezelfde dag nog gaan vissen.

U kunt ook vliegen, alleen dan kunt u maar 1 stuk bagage, inclusief in de prijs meenemen naar Bronoysund, zonder daar extra voor te betalen. Let wel je hebt wel een kleine veerboot nodig om op het eiland te komen, uiteraard krijgt u van ons alle tijden vd veerpont, samen met de routebeschrijving, wij hebben ook nog wel een goed betaalbaar adres om onderweg te overnachten.

Vangsten Ylvingen 5Vissen in het mooie Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na uw boeking ontvangt u een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kunt u, samen met uw vismaten (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen.

We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door met jullie, onder het genot van een hapje en drankje. Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in het mooie Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland, kennis en ervaring is dus voldoende aanwezig, daar geen zorgen.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Panama, Ierland of Florida Keys boekt u bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Ylvingen

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

 

De huurboot:

  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • 19ft 50pk Alu-boten
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
  • Grote vriezer aanwezig
  • 15km naar de winkel (niet op het eiland)
  • 15km naar de bank en centrum (niet op het eiland)

Prijslijst Ylvingen Rorbuer

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wisseldag vrij naar keuze, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst Ylvingen 202301-06 tm 10-0701-05 tm 01-06
10-07 tm 15-08
01-04 tm 01-05
15-08 tm 01-10
Ylvingen Rorbu tot 4 pers.1335,-1215,-1035,-
Meer dan 4 personen95,- p.p.95,- p.p.95,- p.p.
Bedlinnen, stroomIncl.Incl.Incl.
Eindschoonmaak
(Ter plaatse)
1000 NOK (105,-)1000 NOK (105,-)1000 NOK (105,-)
Aluminiumboot 19ft 50pk
Incl. dieptemeter GPS/Plotter
700,-700,-700,-
Bootverzekering
(met eigen risico)
400 nok
(ter plaatse)
400 nok
(ter plaatse)
400 nok
(ter plaatse)
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>