Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vissen in Spanje Denia Valencia Alicante

Vissen in Spanje Denia, Valencia, Alicante

* Minimaal 3 dagen zeevissen
* Visgids aan boord
* Incl. alle materialen
* Blauwvin tonijn Mei/Juni
* Prijzen visreis Spanje >>>

Vissen in Spanje op maar 2,5 uur vliegen van Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Je vliegt voor een relatief laag bedrag naar Valencia of Alicante en vanaf daar is het maar een uurtje rijden naar Denia, de plaats waar Frank zijn boot heeft liggen. Zeevissen in Spanje met de zeer ervaren sportvisser Frank (Emotional Fishing) die echt alles voor zijn klanten doet en met het allerbeste materiaal werkt om te vissen in Spanje. Je vaart de boot dus niet zelf, Frank is de kapitein én meteen visgids. Denia ligt op maar 90km van Ibiza, dus dat geeft wel een beetje een idee waar Denia ligt.

Denia een gezellige stad met 45.000 inwoners en ligt op 110km van Valencia en 120km van Alicante, dus je kunt kiezen vanaf welk vliegveld je vliegt en op welk vliegveld je wilt landen. De omgeving van Denia is pracht en erg heuvelachtig en er is van alles te doen, gezellige restaurantjes aan het water, je kunt er duiken, snorkelen, jetskiën en nog veel meer activiteiten, je zult je niet snel vervelen in Denia, het is dus ideaal als je met je familie op vakantie wil en tegelijk wil vissen in Spanje.

Er zijn in Denia natuurlijk overal prachtige stranden, baaien waar men de bodem kan zien, in het Noorden is het wat ruiger en in het zuiden van Denia kun je de mooie goudkleurige stranden vinden. Bovenop het kasteel van Denia heb je een prachtig uitzicht over de stad en de haven waar alles schepen en veerboten vertrekken, dagje Ibiza is dus een optie. Geniet vd smalle steegjes, marktplaatsen, de visserswijk en de mooie boulevard vol met restaurantjes. Het mooie van Denia is dat het er het hele jaar gemiddeld 20gr is, in de winter iets kouder en de zomers kunnen warm zijn natuurlijk. Kortom je kunt hier in Spanje het hele jaar vissen en genieten, maak er gewoon een vakantie van !

De visserij, minimaal 3 dagen
Wij boeken minimaal 3 dagen, wil je 1 of 2 dagen, dat is dus niet mogelijk, minimaal 3 dagen of meer. Aan boord zijn de materialen en is het kunstaas incl. in de prijs, je hoeft dus echt niets mee te nemen. Brandstof, water, limonade en wat snacks (chips) zijn inclusief in de prijs. Je kunt ook een lunchpakket vooraf bestellen. Ter plaatse de boot boeken of direkt via het bedrijf zelf is niet mogelijk, daar hebben we met Frank afspraken over gemaakt.

Frank is een Spaanse ervaren visser die al vanaf een klein jongetje vist en actief is op en aan het water, dat maakt hem echt een expert. Men kan hier eigenlijk 2 soorten visserij doen, “light tackle” met lichte materialen op soorten vissen én je kunt trollen of actief vissen op de grotere vissen zoals bv tonijn. In deze omgeving is de tonijn visserij TOP, de maanden mei en juni zijn het beste voor de Blauwvin tonijn ! (zie >>dit<< filmpje) Welke soorten je in welke maanden nog meer kunt vangen, kun je onderaan de pagina zien in de tabel. Wil je gericht op tonijn vissen, dat kan ook, dat is wel wat duurder, zie prijslijst. Je vist op soorten van 07:00 tot 14:00 en op de tonijn van 07:00 tot 15:30 (andere prijs).

De visboot
De boot is naar onze mening geschikt voor max. 3 personen, maar 4 man is ook mogelijk, kijk even goed naar de foto’s vd boot om een goed beeld te krijgen. De boot is in maart 2020 te water gelaten en is helemaal klaar voor het zeevissen, met het beste apparatuur, beste materialen en alles wat men nodig heeft. Zie hier een filmpje vd boot >>klik<<.

Accommodaties
In Denia is eigenlijk alles wel mogelijk, wij kijken natuurlijk naar de tips en adviezen van Frank en Elise, zijn wonen er tenslotte en wat er nog vrij is. Men kan kiezen tussen een appartement en een hotel, die wij uiteraard kunnen boeken voor je net als een huurauto. Er is een leuk basis appartement met uitzicht op zee, aan het strand voor maar +/- 80,- pp per nacht. Wil je zelf je accommodatie, vliegtickets en huurauto boeken, dan is dat ook mogelijk. De activiteiten kun je ter plaatse met Frank of Elise regelen.

De reis naar Denia
Zoals al aangegeven vlieg je 2,5 uur van Nederland naar Valencia of Alicante en dat kan vanaf Nederland, België en Duitsland, denk dan aan bv de kleine vliegveld zoals bv Eindhoven. Prijzen vd vliegtickets liggen rond de 150,- soms zelfs wel voor 100,- en soms 175,- dus erg verschillend. Daar dit tickets zijn die via een low-budget maatschappij gaan, waar de maatschappij wil dat de passagier zelf zijn tickets boekt, hebben wij geen contracten met deze maatschappijen.

Wij adviseren om de tickets dan ook zelf te boeken, dat is het goedkoopste, mocht je liever willen dat wij dit doen, dan kan dat ook, maar dan moet dit via het hoofdkantoor vd maatschappij en kost het wel wat meer, dat is nu eenmaal zo bij deze low-budget maatschappijen. Uiteraard kunnen we wel advies geven en vertellen hoe dit werkt met je eigen creditcard, dus we helpen je uiteraard wel. Huurauto en accommodatie boeken we graag voor je, maar mag je ook zelf boeken.

Prijzen
Foto's Spanje

De huurboot:
  • Inclusief hengels, molens, reels
  • Inclusief aas en kunstaas
  • Ervaren kapitein
  • 8u vissen per dag

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag
  • Minimaal 3 dagen vissen
  • Mogelijkheid tot zelf boeken accommodatie
  • Mogelijkheid tot zelf boeken vliegtickets

Prijslijst Spanje Denia

* Prijzen per accommodatie of boot in euro per dag
* Wisseldag is vrij naar keuze
* Minimaal 3 dagen vissen
* Visboot incl. kapitein ook los te boeken.

Spanje prijzen 2021 
7u vissen
(max 3-4 pers.)
800,- per dag
8,5u Tonijn-vissen
(max 3-4 pers.)
1100,- per dag
Brandstof, materialen, (kunst)aas, etc. etc. Incl.
Water, limonade en chipsIncl.
Lunchpakket15,- pp per dag
Luxe Hotel ****
(1 of 2 bedden)
Vanaf 125,- per nacht per kamer, incl. ontbijt.
(met airco)
Basis hotel
Vanaf 80,- per nacht per kamer
AppartementVanaf 80,- per nacht per appartement
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Vliegticket
(zelf boeken)
Vanaf 200,-
Huurauto
Type VW Polo
+/- 40,- per dag
Huurauto
Type VW Golf station
+/- 50,- per dag
Huurauto
Type Audi A6 station
+/- 100,- per dag
Huurauto (Valencia)
Porsche Boxster Cabrio
+/- 200,- per dag