Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Visreis met een grote groep gaan vissen

Op visreis met een grote groep gaan vissen

* Voor groepen tussen de 10 en 100 personen

U kent het wel met de hele visvereniging of met alle neven en broers of gewoon met een grote familie eens op visreis. Vissen in Noorwegen, IJsland, Denemarken, Zweden of Florida. Grote groepen brengen speciale aandacht met zich mee en daar moet men wel een beetje ervaring mee hebben en dat hebben wij. Wij hebben al visreizen georganiseerd voor 65 personen en alles, maar dan ook alles was vlekkeloos verlopen. Nu moeten we ook eerlijk zeggen dat plannen en organiseren onze sterkste kant is, we denken vooruit en nemen alles stap voor stap door.

Om een klein voorbeeld te geven, we (Linda en Raffie) gaan jaarlijks met 50 sportvissers naar IJsland, dat betekent 50x 56kg bagage per persoon, grote lange hengelkokers, transfer, binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, visboten, materialen en 20kg visfilet mee terug naar huis. Zo hebben we ook al grote groepen begeleid in Noorwegen met materialen en visgids ter plaatse, dit was een groep directeuren (waaronder een aantal van grote banken) waarvan 80% nog nooit gevist had, het moest een gezellig weekend worden en dat is gelukt ! Er is gevist, gelachen, we hebben een rondje Hardanger gereden en we zijn elke avond in Bergen Noorwegen uit eten geweest.

Kortom we hebben genoeg ervaring met grote groepen waarvoor alles geregeld moet worden en met groepen die alleen als grote groep willen boeken en vrij zelfstandig zijn. Uiteraard zijn er voor groepen altijd kortingen en speciale prijzen, dus dat komt wel goed. Vraag ons gerust om informatie en een geheel vrijblijvende prijsopgaaf.

Wilt u na de boeking een lezing op uw kantoor, verenigingsgebouw, bedrijf of zaal, geen probleem, we komen graag uw kant op in heel Nederland en heel België.

Linda en Raffie Cordes

IMG_5948
IMG_4513
IMG_4529
P8301550