Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Visreis Aurora 2021 Henry

Visreis Aurora 2021 Henry

Na een paar keer te zijn omgeboekt gekozen om de door Corona uitgestelde reis door te schuiven van juni naar september. Nog een jaar wachten, daar hadden we het geduld niet voor. De locatie werd ook gewijzigd en zo belanden we, tweede week september in Fishcamp Aurora. Ook zonder de 24 uur daglicht van juni een prachtige visweek gehad. Mooie huisjes, uitstekende boten, fileerruimte enz en een goede organisatie ter plaatse. Mooie heilbotten gevangen, gewoon in het fjord voor de deur, leng, lom, koolvis, gul makreel, roodbaars en zelfs platvis. De laatste dag werden er ook nog zo’n 80 grote sterke schelvissen naar boven gedrild. Mooie sport aan de lichte hengel.

Een groep Belgen en later ook een andere groep Nederlanders bewees dat er veel en grote kabeljauwen te vangen waren als je buitengaats ging. Wij hebben ons niet gewaagd aan twee uur heen en twee uur terug varen maar hun bakken vis lieten zien dat het zeker de moeite waard was. Een paar dagen prachtig weer en een paar met wind en regen, Noors weer dus. Onze eindconclusie, ook in september is het prima vissen in Noorwegen, fishcamp Aurora, een aanrader.

We hebben een mooie week gehad, helaas een paar dagen volle bak regen en wind maar de laatste paar dagen waren super. Bedankt voor al het geregel, omgeboek, opnieuw boeken enz enz. Complimenten voor jullie organisatie.

Henry