Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vangstbericht invoeren

Vangstbericht invoeren, zo werkt het:

Wat is er nu mooier om al je vrienden, familie en andere vissers mee te laten genieten van jullie vangsten ? Wij hebben daar de website Zeevisland voor, kant en bootvangstberichten uit NL en België en vangstberichten buitenland, die hebben jullie wel eens gezien. Je kunt heel makkelijk zelf je vangstbericht invoeren, lukt dat niet, stuur dan je bericht per e-mail of WhatsApp of Messenger naar ons toe, dan plaatsen wij het, geen probleem.

Wil je het even testen, even proberen, gewoon doen, typ dan bij “Titel” even de tekst “TEST”, dan weet ik dat het een test was. Let op, ik kan niet zien van wie het bericht is, dus vermeld in je bericht even de accommodatie en je naam, wij zien dus geen mail adres en als er bijvoorbeeld “Visser” staat, kan ik niet zien van wie het bericht is, wij kunnen dus niet reageren op berichten.

  • Maximaal 16 foto’s per bericht
  • De foto mag max. 7 mb groot zijn
  • Géén filmpjes invoeren

Hoe werkt het ?

  1. Typ je naam
  2. Kies/selecteer het type bericht, in dit geval “Buitenlandvangsten”
  3. Titel vh bericht, noem hier de accommodatie bijvoorbeeld.
  4. Daarna typ je je bericht bij “Inhoud” vermeld even de accommodatie.
  5. Foto’s toevoegen (hij verkleint de foto’s zelf)
  6. Klik op “Ik ga akkoord……”
  7. Klik op verzenden, soms vraagt de website een paar foto’s aan te klikken, dat is tegen Spam.

Het bericht komt bij ons terecht, wij moeten het dan even goedkeuren en dan is het te zien, het is dus niet meteen te zien. Let op, ik kan niet zien van wie het bericht is, dus vermeld in je bericht even de accommodatie en je naam, wij zien dus geen mail adres en als er bijvoorbeeld “Visser” staat, kan ik niet zien van wie het bericht is, wij kunnen dus niet reageren op berichten.

Hieronder nog even de nummers bij de verschillende stappen met een plaatje erbij, zijn de foto’s te groot of het lukt niet, stuur de foto’s met of zonder bericht via de telefoon, e-mail, WhatsApp of Messenger.

Dit is een mogelijke stap 7 om te checken of je geen robot bent,
hij vraagt dan (in dit geval) om even de stoplichten aan te klikken, dat is tegen Spam.
Maar soms krijg je dit niet te zien hoor en kun je meteen op verzenden klikken.

 

Als alles gelukt is krijg je dit scherm te zien:

 

Even proberen ??
Wil je het eens proberen, even testen, even weten hoe het werkt voor je op visreis gaat ? Maak een bericht, vul alles in en typ bij “Titel vangstbericht” even de tekst “TEST” dan weet ik dat het een testbericht is en gooien we deze gewoon weg, maar dan weet je wel dat het gelukt is en weet je hoe het werkt voor je naar Noorwegen of IJsland gaat. Ik ga natuurlijk niet iedereen mailen dat het gelukt is, maar je krijgt zelf een bericht te zien dat het gelukt is, twijfel je dan moet je even mailen.

Nogmaals ENORM bedankt voor de berichten, dit waarderen we enorm !!

Linda en Raffie Cordes

[email protected]