Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Uitslag-Cordes-Traveldag-enquete

Uitslag enquete februari 2019

Hallo allemaal,

Zoals jullie weten hebben we na de Cordes Traveldag een enquete gestuurd naar de hoofdboekers met de vraag of zij deze ook willen doorsturen naar hun medereizigers. In deze professionele enquete vragen over het reisbureau Cordes Travel en de Cordes Traveldag.Heb je de enquete nog niet ingevuld, mail dan even, dan stuur ik je de link:  info@cordestravel.nl

Hieronder een deel vd belangrijkste resultaten die een heel goed beeld geven vd Cordes Traveldag en Cordes Travel zelf. Uiteraard kunnen we niet alle antwoorden plaatsen, dat is te veel werk en mag niet ivm de wet op privacy. Wij zijn heel erg blij met de uitslagen, maar nog niet iedereen heeft de enquete ingevuld, maar dit geeft wel al een héél goed beeld over de mening van rond de 200 vissers, zoals gezegd wachten we nog op een heleboel mensen.

Tja en als dan maar één persoon een 6 als cijfer geeft en vier personen een 7 en alle andere vissers ons een 8,9 of 10 geven, dan is dat een heel goed gevoel toch ?

Deze enquete is gedaan door “Suvio” één vd grootste ter wereld en is dus geheel eerlijk, ook kon men de enquete op basis vh IP adres, maar 1x invullen, dus de uitslag is 100% eerlijk en hier is niet mee gerotzooid of is ergens beïnvloed.

Groetjes,
Linda, Raffie en Team Cordes

enquete-11

enquete-12

enquete-15

enquete-16

enquete-19

enquete-20

enquete-22

enquete-24

enquete-25

enquete-29

enquete-38

enquete-39