Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Steigen Brygge

Steigen Brygge

Steigen-omgeving 16* 4 Rorbu’s voor max. 2 tot 6 personen, 3 slaapkamers
* Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet.

Steigen Brygge een topper is ons programma, scherpe prijs, super visgebied, goede boten en 3 slaapkamers met een eigen douche en toilet, wat wil je nog meer ? De boten voor de deur ? Yep, ook deze liggen direkt voor de deur. Recht tegenover de Lofoten met honderden eilanden in de omgeving, steile kanten, onderwaterbergen, rots en zand plateaus allemaal binnen 15 minuten te bereiken, oh ja en hier kan men 99% vd tijd vissen, door de beschutting vd bergen en de eilanden zijn uitvaldagen hier onbekend. Binnen 10 minuten varen ben je op open zee ! We zijn dan ook erg blij dat we Steigen Brygge in ons programma hebben en dit een absolute topper gaat worden, waar men bij Polar Cirkel 1,5 uur moest varen naar open zee, ben je bij Steigen Brygge veel snelle op de stekken.

Kayak verhuurDe omgeving, met een zicht op de Lofoten is de natuur hier natuurlijk geweldig, zo’n uitzicht heb je bijna nergens. Tot slot is dit een uniek gedeelte in Noorwegen, want hier heb je namelijk prachtige stranden, soms denk je zelfs dat je in een warm land bent zoals bv Spanje of Griekenland, zo mooi zijn de kleuren. Wil je hier een dagje met de kayak gaan varen of vissen, huur een compleet uitgeruste Kayak en geniet vd natuur vanaf het water. Wil je wandelen, in dit gebied zijn tientallen prachtige wandelroutes, de huiseigenaar helpt je verder. Let op deze accommodatie is nu al zeer goed geboekt, wees dus ruim op tijd met boeken.

Vissen bij Steigen Brygge
De visserij in deze omgeving is geweldig, de stekken liggen allemaal in de buurt, ver varen is dus niet nodig en men kan hier 99% vd tijd vissen, ook met lichte materialen (50-80gr) tussen de vele honderden eilanden. Vissoorten als heilbot, pollak, koolvis, platvis, kabeljauw, leng, lom, zeewolf, zeeduivel, schelvis, roodbaars en vele andere soorten zwemmen hier rond. Met de snelle ruime 21ft 60pk aluminiumboten kunt u veilig en snel naar de stekken varen en kunt u jagen op de vis van uw dromen. Dat hier ook grote jongens zwemmen blijkt wel uit de record heilbotten die hier al gevangen zijn, 93kg, 96kg, 117kg en 163kg. Zoals gezegd een heel mooi visgebied en een prachtige visserij.

Steigen-vangsten 2De accommodatie Steigen Brygge
Er zijn 4 huisjes die hetzelfde zijn, direkt aan het water met een prachtig uitzicht, de natuur in de omgeving is echt overweldigend. Er zijn 3 slaapkamers met losse bedden en elke slaapkamer heeft zijn eigen douche en toilet. Elke slaapkamer heeft ook zijn eigen terras en er is een wasmachine aanwezig. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken met oven, afwasmachine en magnetron en er is wifi in elk huisje. Het gebied, de visgronden, de prachtig huisjes en de omgeving zijn meer dan de moeite waard om 3,5 uur naar toe te rijden.

De reis naar Steigen Brygge
Het snelste vlieg je vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Bodo, vaak via Oslo of Kopenhagen. Ons advies is een huurauto van Bodo en dan 3,5 uur door de mooiste natuur naar de accommodatie rijden. Onze tip, neem 1 dag eerder het vliegtuig, neem een overnachting in het hotel en rijd de volgende ochtend naar het huisje, zodat je meteen in de middag kunt vissen, of boek 8-9 dagen. Lees meer over de bagage >>> als je wilt gaan vliegen.

Steigen-vangsten 11Vissen in Noorwegen, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na uw boeking ontvangt u een boekwerk van maar liefst 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kunt u, samen met uw vismaten (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in het mooie Noorwegen.

We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door met jullie, onder het genot van een hapje en drankje. Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen-IJsland, kennis en ervaring is dus voldoende aanwezig, daar geen zorgen.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Panama, Ierland Canada of Florida Keys boekt u bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro ! Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's vangsten
Foto's accommodatie

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet


De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 21ft 60pk Alu-boten
 • Brandstof betalen met credit of bankpas (met pincode)
 • Reddingsvesten aanwezig
 • Ook kayaks te huur

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen (niet op zondag)
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Elke slaapkamer een eigen douche en toilet.
 • Grote vriezer aanwezig
 • 6km naar een restaurant
 • 4km naar de winkel
 • 30km naar de bank
 • 222km naar vliegveld Bodo 3,5u rijden