Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Penn voor IJsland en Noorwegen

PENN_LOGOpajPenn voor IJsland, Noorwegen én Denemarken

Wil je een nieuwe Penn hengel mét reel en molen winnen ?
U mag zelf kiezen, t.w.v. +/- 500,- euro

De afgelopen jaren zit Penn in de lift en ook wij hebben dat gezien, steeds meer groepen zien dat Penn wellicht hét merk is voor het vissen in Noorwegen en IJsland waar de materialen het meeste te lijden hebben en de visserij soms echt extreem is, grote kabeljauwen, dikke heilbotten en snelle koolvissen, welkom in Noorwegen en IJsland. Juist omdat de materialen onder de meest extreme omstandigheden gewoon moeten presteren en men weet dat als die ene droomvis aan de haak komt, dat je samen met je Penn hengel met molen of reel, het gevecht gewoon met een gerust hart aan kan.

Er zijn de afgelopen jaren veel van onze groepen die met Penn zijn gaan vissen en dat zien we vaak op de foto’s terugkomen, om die reden kwamen Penn en Cordes Travel samen op het idee om een kleine wedstrijd te organiseren. Maak een foto met daarop een sportvisser met zijn Penn setje, dus hengel met reel of molen en zijn vangst op dat moment, mag ook zonder de sportvisser. We zoeken dus een mooie foto met of zonder een sportvisser, een hengelset van Penn en een leuke vis en dan hoeft dit niet eens een hele dikke of grote vis te zijn, het gaat om de combinatie van sportvisser, mooie vis en een Penn set. Heb je nu een foto waar je set van Penn heel mooi uitkomt, zonder vis en zonder persoon, maar met bv een mooie natuur, stuur die dan ook gewoon even in, deze doet dan ook mee aan de wedstrijd.

 • Foto moet, eventueel na de visreis, in groot origineel formaat naar Cordes Travel gestuurd worden.
 • Foto moet genomen zijn in IJsland, Noorwegen en Denemarken.
 • Foto moet scherp zijn, zonder bloed en met een mooie achtergrond (bv een berg of gewoon de zee).
 • De vis moet gedeeltelijk of in zijn geheel zichtbaar zijn.
 • Op de foto moet duidelijk te zien zijn dat het om een Penn hengel met reel of molen gaat.
 • Het type, merk of logo van Penn hoeft niet perse duidelijk te zien te zijn.
 • Er mag een persoon op de foto staan, maar hoeft niet, een mooie kop van een heilbot of zeewolf met een Penn molen/reel mag ook.
 • Tijdens de Hengelsportbeurs in Utrecht (28-29-30 November)  wordt de hengel officieel op de stand van Penn uitgereikt aan de winnaar.
 • Foto’s blijven eigendom van Penn en Cordes Travel.
 • Er mogen alleen Penn materialen op de foto.
 • Grote en meerdere foto’s versturen kan via: https://cordes-travel.wetransfer.com

Hier nog een paar voorbeelden, om een idee te geven:

Penn-voorbeeld-foto 6 Penn-voorbeeld-foto Penn-voorbeeld-foto 5 Penn-voorbeeld-foto 4 Penn-voorbeeld-foto 3 Penn-voorbeeld-foto 2 Penn-voorbeeld-foto 1

 

CT-logo-wit-2014