Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Penn IJsland Festival 2015 Arjan

Penn IJsland Festival 2015

IJsF-Arjan 11Beste Raffie en Linda,

Hierbij ons reisverslag van het Penn festival IJsland 2015.

Op een avond in de kroeg kwamen we op het idee om met 4 vrienden mee te doen aan het Penn festival in IJsland.

Dinsdagmorgen kwamen we aan op Schiphol en daar stonden Raffie en Linda al op ons te wachten. Na een lange dag reizen kwamen we ‘s avonds aan in Sudavik. Gelijk uitleg gehad van de bootjes zodat we de volgende dag vroeg weg konden varen. Na een korte nacht vroeg weg gevaren richting stek 6. Helaas waren de vangsten niet echt heel super de zwaarste werd die dag gevangen door Arjan een kabeljauw van 12,5 kilo.

Donderdag, Vrijdag en Zaterdag stond er veel wind en golven in het fjord, zodat we niet verder konden dan stek 1 en 2. Daar veel kleine gullen en koolvis gevangen.

Zondagochtend is de wind gaan liggen en hadden we besloten om naar stek 7a te varen. Dat was een goede keuze veel meter vissen gevangen waarvan de zwaarste 15kilo en een paar van 13 kilo. Dat was genoeg voor de 1e, 2e en 3e plaats van de dag. Maandagochtend zijn we weer naar stek 7a gevaren. En toen we terug kwamen hadden we 2 bakken vol meter vissen. En de zwaarste was weer goed voor de dagprijs. ‘s avonds gelijk de bakken gelost en de boot afgetankt, want we hadden besloten om Dinsdags niet meer uit te varen.

En toen de prijsuitreiking Anton mocht een mooie Penn Sargus II molen in ontvangst nemen voor de dagprijs en Arjan een Penn Halibut hengel voor zijn 2e plaats in het eindklassement.

Het was een super week alles was goed geregeld!!
Raffie en Linda bedankt.

Het Zeeuwse team (Arjan, Anton, Florus en Harry)

 IJsF-Arjan 8

IJsF-Arjan 9

IJsF-Arjan 12

IJsF-Arjan 5

IJsF-Arjan 2

IJsF-Arjan 3

IJsF-Arjan

IJsF-Arjan 10

IJsF-Arjan 4

IJsF-Arjan 1
Dagprijs voor Arjan voor de kabeljauw van 15kg

 

IJsF-Arjan 6
Dagprijs voor Anton voor de kabeljauw van 13,46kg

 

IJsF-Arjan 7
2e prijs Penn IJsland Festival 2015 met een 15kg kabeljauw