Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Kvaroy Sjohus Noorwegen

Kvaroy Sjohus Noord Noorwegen

* 5 huisjes voor max. 6 personen, 3 slaapkamers
* Prijzen visreis Kvaroy Sjohus >>>

Kvaroy-Sjohus 1Kvaroy Sjohus, ter hoogte van Mo i Rana in het gebied Noord Noorwegen Zuid, op het eiland Kvaroy. 5 grote huizen direkt aan het water met een geweldig uitzicht over het water en de prachtige bergen. Het voordeel van deze accommodatie is dat de snel te bereiken is vanaf het vliegveld Bodo of Mo i Rana en men kan er ook met de auto komen. Er gaat een veerboot op vrijdag naar het eiland, maar men moet dan donderdag de auto alvast aan de andere kant parkeren, daar er vrijdag geen boot vanaf Kvaroy gaat, alleen er naar toe, de huiseigenaar haalt de groepen dan op. De allerbeste optie is om je op te laten halen door de huiseigenaar, je laat de auto op de p-plaats op het vaste land staan, de huiseigenaar haalt jullie en al jullie spullen dan op met zijn grote boot en vaart in 10 minuten naar Kvaroy Sjohus toe. Een week later brengt hij jullie wederom kosteloos weer terug naar het vaste land met al jullie spullen, dit werkt al jaren perfect bij Kvaroy Sjohus, hierbij is het contact tussen ons en de huiseigenaar erg belangrijk.

Kvaroy-Sjohus 2Er zijn vijf grote ruime huizen aan het water met in elk huis 6 losse bedden, verdeeld over 3 slaapkamers. Er is een compleet ingerichte keuken met afwasmachine, oven, magnetron, koffiezetter en er is internet in elk huisje. De boten liggen op 250m afstand vh huisje en er zijn grote vriezers aanwezig om de vis in te vriezen, tevens is er een overdekte fileerplaats. Het visgebied is top, tussen de vele eilanden en de kleine scheren is een rijkdom aan vis te vangen en op 15 minuten varen bent u op volle open zee. Koolvis, heilbot, kabeljauw, roodbaars, pollak, zeeduivel, schelvis en vele andere soorten vis kan men hier vangen.

De reis naar Kvaroy Sjohus:
Vliegen naar Noord Noorwegen is ook een optie, u bent dezelfde dag al in uw huisje. Eenmaal ter plaatse kunt u een huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u, het is wel 6u rijden vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld. Ga je met de eigen auto, dan is het vanaf Oslo, bv met de overtocht Kiel–Oslo–Kiel, is het 15 uur rijden (1100km), dus een overnachting onderweg zou makkelijk zijn.

Vangsten-Kvaroy 15Vissen in Noord Noorwegen Zuid en een goed georganiseerde visreis, begint bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door.

Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen-IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons een visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de vele reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een prachtig gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Kvaroy Sjohus

De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • 19ft 50pk Alu-boten  >zie filmpje<
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen voor huis 1-2-5
  • Vaste wisseldag vrijdag voor huis 3 & 4
  • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk bij huis 1-2-5
  • Grote vriezer aanwezig
  • 350m naar de winkel
  • 2km naar de bank en centrum
  • 300km naar vliegveld Bodo

Prijslijst Kvaroy Sjohus

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag is vrij naar keuze en voor 2 huizen vast op vrijdag.

Prijslijst Kvaroy 2020 
Huis 1 tm 5, max. 6 pers.
3 slaapkamers
1480,-
Huis 1 tm 5, max. 7 pers.
3 slaapkamers
1560,-
Huis 1 tm 5, max. 8 pers.
3 slaapkamers
1640,-
EindschoonmaakIncl.
19ft 50pk visboot560,-
Bootverzekering500 nok (ter plaatse)
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Vliegticket SAS+/- 425,- pp retour