Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Florida Cape Coral Fort Myers vissen

Florida Cape Coral Fort Myers vissen

Luxe Villa's Cape Coral 22*  1 uur rijden naar Cape Coral, van vliegveld Fort Myers
*  Zelf varen (zonder vaarbewijs) en vissen of met visgids
*  Ideale vis en familievakantie of een combinatie.

Cape Coral, Fort Myers op maar 1 uurtje rijden van het vliegveld Fort Myers naar de accommodatie. Bij het vliegveld meteen een betaalbare auto huren, brandstof kost weinig tot niets en je vakantie begint. Auto kun je in 1x bij je vliegticket bestellen of je boekt deze via ons. Fort Myers ligt in het zuidwesten van de USA en staat bekend om de mooie stranden, gezellig dorpjes en steden en natuurlijk de prachtige verschillende visserij. Bezoek de steden Tampa, Florida Keys, Key West, Naples, Sarasota, Miami en Fort Lauderdale. En nu hebben we iets bijzonders in ons programma, uniek, mooi, prachtige service én tegen een hele scherpe prijs, voor gezinnen, families maar ook voor groepen sportvissers die bv een Tarpon of Goliath Grouper willen vangen.

Het Duitse echtpaar Karin en Uwe (geen sportvissers) zijn onze partners ter plaatse, zij zorgen voor de huisjes, boten en alle zaken die van toepassing zijn, zij zijn 24/7 voor onze gasten bereikbaar, doen alles voor de groep en niets is te veel. Wil je snorkelen, duiken, surfen, jetskiën of zoek je informatie over winkelcentra, markten, gezellig terrasjes, de beste restaurants of waar je de lekkerste koffie kunt drinken ? Karin en Uwe helpen je op weg, zij beantwoorden alle vragen en doen méér dan hun best voor onze gasten. Een dagje naar de Everglades, Disneyparken in Orlando, Florida Keys, alle opties zijn mogelijk en allemaal prima in de buurt. Vanaf de accommodatie is het 3 uurtjes rijden naar Disneyworld of Universal studio’s. Men kan dus bv 1 dag park doen, aan het begin vd reis, aan het einde, of tussendoor en dan 1 nachtje daar blijven slapen, opties voldoende. Men kan er ook voor kiezen om bv heen op Fort Myers te vliegen en terug via Miami, is wel iets duurder, maar zoals je ziet, meer dan voldoende opties. Kortom een paradijs voor gezinnen, families en sportvisgroepen. Kom kijken naar alle mooie huizen aan het water en beleef je vakantie in maritieme stijl. Voor tips en adviezen waar te vissen kun je het beste naar de viswinkel, Uwe is geen echte sportvisser, dus heeft weinig kennis van vissen, maar zij werken nauw samen met Mike Shelton, hij is de expert in dit gebied.

Luxe Villa's Cape Coral 5Het gebied is prachtig niet alleen voor het gezin en de familie maar ook voor de fanatieke vissers, door de beschutting vh grote eiland Pine Island en langs de eilanden “Boca Grande”, “Cayo Costa”, “Captiva Island” en “Sanibel” kun je prachtig vissen, kijk maar eens op ons kaartje onderaan. En wat dacht je van een kayakbootje direkt voor de deur ?

Familie of visreis of combivakantie
We hebben hier een uniek programma waar het gezin, de familie maar ook de vismaten onder elkaar een geweldige vakantie zullen beleven. Overdag kan men met een visgids of zelf met een boot gaan vissen of gewoon gaan varen en zwemmen, men kan dus een boot huren om zelf te varen of men gaat met een visgids op pad. Ga in de avond eens een rondje varen of vissen met een gemotoriseerde kayak met 10pk motor én elektrische motor om zo door de mangroves te genieten of jagen op die mooie vissen. Overdag is de familie aan het genieten van de mooie stranden of zijn aan het winkelen, terwijl de vissers op jacht gaan de verschillende vissoorten.

Vangsten Cape Coral 23De visserij
Boca Grande wordt ook wel de “Tarpon Capitol” (Tarpon hoofdstad) vd wereld genoemd. Altijd al eens gedroomd om het gevecht aan te gaan met een hele spectaculaire Tarpon ? Tussen April en Juli trekken hier de allergrootste Tarpons ter wereld voorbij, soms wel richting de 60kg ! Deze “Silverkings” (Tarpons). Maar het is niet alleen tarpon die men hier vangt, denk ook aan de Hamerhead, Bullshark, Goliath Grouper en in de backwaters kun je vissen op vele verschillende kleinere soorten zoals Redfish, Snook en Seatrout. Kijk wil je die hele grote jongens vangen, Mahi Mahi, Sailfish, marlin en meer van dit soort Big Game vissen, kun je beter naar Panama of Costa Rica. Wil je leuk vissen vanaf de kant en op de boot, dan kun je hier alle kanten op, er zijn zoveel soorten te vangen met licht materiaal, dat soms de visgidsen niet eens alle soorten kennen. Cape Coral is een visparadijs, waar alles om de visserij draait. Op de Duitse TV was een uitzending te zien van onze partner Uwe, Uwe die ook jullie van dienst is, is zelf ook in deze film te zien, zie hier >>>

Ons advies is om het “welkoms-les” te boeken, je kunt dan deelnemen aan een les/uitleg (2-3u) (engels) en meteen daarna ga je 4u met de visgids het water op, dus advies, les, tips en trucs en daarna vissen met de gids. Zij vertellen alles over de visserij, laten de technieken en materialen zien en zorgen dat jullie geheel voorbereid op vistrip gaan, met eigen boot of met de visgids. Je kunt dus ook een visgids langer boeken, ons advies is minstens 1 volle dag de gids te boeken. Zonder visgids is het erg lastig om goed vis te vangen, geloof me je vangt hier niet zomaar een visje zonder enige kennis, stekken en adviezen. Vliegvissers zijn ook meer dan welkom, want dit gebied leent zich ook uitstekend voor de vliegvissers. Op de prijslijst kun je zien wat deze welkoms-les kost per persoon, geloof me, dit “moet” gewoon boeken en meerekenen in je visreis/vakantie.

Materialen
Materialen en (kunst)aas zijn allemaal aan boord als men met de visgids op pad gaat, dan hoeft men helemaal niets mee te nemen. Wil men zelf een boot huren of met de kayak (Gheenoe) op pad, dan kun je materialen ter plaatse huren, waar men ook de workshop heeft, uiteraard allemaal top-materiaal. Een echte “must” is om een bezoek te brengen aan de bekende “Bass Pro” hengelsportwinkel, de grootste hengelsportwinkels van de wereld, dus hier moet je heen als sportvisser, materialen, kleding, souvenirs en een inrichting die je nooit meer zult vergeten !

Vangsten Cape Coral 2Vissen in Florida met een visgids
Zoals gezegd kan men op pad met een visgids of zelf een bootje huren en zelf gaan vissen (materialen ter plaatse te huur). Met een visgids die daar al vele jaren woont en vist en als beroep visgids heeft, is de kans op die hele grote mooie vis, natuurlijk veel groter, denk aan bv die prachtige Tarpon. Aan boord met de visgids hoef je niets mee te nemen, behalve je eigen eten en drinken. Hengels, molens, lijnen, (kunst)aas en toebehoren zijn allemaal aan boord en inclusief in de prijs vd visgids. Ons advies is om zeker 1-2 dagen een visgids te boeken, je kunt er veel leren en vervolgens ook nog eens kans maken op je droomvis. Wil je kans maken op een mega Goliath Grouper, dan boeken we een dag met de visgids voor je, 90% garantie dat je deze Goliath Grouper niet alleen binnen kunt halen.

Vissen in Florida met een huurboot
Je kunt ook zelf een boot huren, gaat direct via ons bij de boeking en dan kun je zelf op pad. Je moet wel ouder zijn dan 25 jaar en een rijbewijs hebben, je hebt geen vaarbewijs nodig. Juist rondom het prachtige eiland Pine Island kun je beschut vissen, geen grote golven en genieten van een prachtig omgeving. De boot kan voor de deur liggen als men wil en kan per dag gehuurd worden, minimum 3 dagen. Zo kun je met alles wat je hebt geleerd tijdens de “les” een hele vakantie geweldig vissen en kun je in de hengelsportwinkel (waar je de lessen hebt gehad) nog eens langs voor de laatste updates, daarom is die welkoms-les zo belangrijk.

Gheenoe KayakVissen in Florida met de kayak (Gheenoe)
Je kent dat toch wel, genieten vd rust, midden in de natuur en rondom de mangroves, met lichte (huur)materialen vissen op allerlei soorten, waanzinnig en helemaal terug naar het genieten van de echte sportvisserij. Geen dikke reels, geen big game, geen grote joekels, maar wel soorten en prachtige actie, mooie drills en soorten die je niet eens kent, dit is waanzinnig. Het is een brede kayak (Gheenoe) voor 2 personen met een 10pk buitenboordmotor én een elektrische motor om zo door de mangroves te varen in stilte, dit is echt geweldig en een super belevenis. Je kan van alles mee aan boord nemen en de kayak is erg stabiel, dus daar geen zorgen. De kayak kan per dag gehuurd worden, minimum 2 dagen en kan ook voor de deur komen te liggen.

De accommodaties
Ook hier zit je weer goed, simpele kleine huisjes voor vissers, tot grote luxe huizen voor de hele familie of voor een groep die veel ruimte wenst en alles voor een hele leuke prijs. We hebben verschillende huisjes in het programma, dus hebben we hier even een aparte pagina voor gemaakt >> zie hier <<

Sea-Ray-Sundeck-2700B---27De visboten
Er zijn verschillende boten te huur, om te beginnen de Gheenoe, dat is een grote kayak met een kleine buitenboordmotor en een kleine elektromotor. Deze gebruik je om met lichte hengels en lichte materialen (light tackle) te vissen op allerlei kleinere soorten vis, vooral rond de accommodatie en de mangroves. Dan is er nog de grote visboot namelijk de 23ft Sailfish SF 115pk, met deze boot kun je het grote water op en op jacht gaan naar de grotere soorten zoals tarpon of haai. Tot slot nog een familie tourboot, om een rondje mee te varen, niet echt geschikt om te vissen, maar meer om lekker rond te varen, lekker te zitten en te genieten van Cape Carol. Meer informatie over boten en foto’s ? Klik onderaan op de button “foto’s boten”

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis naar Florida bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro ! Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's vangsten
Foto's omgeving
Foto's (vis)boten
Foto's accommodatie

 

De huurboten:

 • Boot met visgids
 • Huur boten minimaal 3 dagen
 • Gemotoriseerde (vis)-kayak Gheenoe
 • 23ft Visboot Sailfish SF 115pk
 • 27ft Familieboot Sea Ray Sundeck 300pk
 • Alle boten incl. dieptemeter en GPS/plotter
 • Geen vaarbewijs nodig, ouder dan 25 en rijbewijs
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verschillende huisjes voor elk budget
 • Winkels, restaurants en bars binnen 5km
 • 1 uur rijden vanaf vliegveld
 • Exclusief via Cordes Travel te boeken
 • Duitse partner ter plaatse

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  Info@cordestravel.nl