Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Cordes Traveldag gaat niet door

Cordes Traveldag 2021 gaat NIET door !

Datums ophalen zeekaart, pakket en labels :

(Linda, Raffie en een aantal Cordes Travel medewerkers zijn aanwezig op deze dagen)

Robby Fish – Wommelgem (B) op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart (10:00 tot 16:30) (is reeds voorbij)

Ahoy Hengelsport –  Rotterdam op zaterdag 20 en zondag 21 maart (10:00 tot 16:30) op afspraak

Fauna Hengelsport – Raamsdonksveer op vrijdag 26 en zaterdag 27 maart (10:00 tot 16:30) op afspraak

Helaas de Cordes Traveldag 2021 gaat niet door, dat hebben wij vrijdag 11 december 2020 officieel bekend gemaakt.

— Nieuwe datum is 12 februari 2022 !! —

Uiteraard zijn er een heleboel vragen, hierop de antwoorden.

Hoe zit het met ons sportvis-pakket ?
Iedereen die van 2020 naar 2021 is omgeboekt heeft al een sportvis-pakket gehad, dus ook al ga je in 2021, je krijgt natuurlijk niet nog eens een pakket. Nieuwe boekingen voor 2021 krijgen natuurlijk wel een sportvis-pakket, alleen die worden niet op de Cordes Traveldag uitgegeven. Uiteraard gaan we ook de pakketten niet via de post versturen, teveel risico, te veel werk, te veel kosten en het zou ons enorm veel tijd gaan kosten.

Dus delen we de pakketten uit op verschillende dagen bij de winkeliers weg, ipv dat je je aanmeld voor de Cordes Traveldag kun je je vanaf midden januari aanmelden bij ons voor een bezoek aan een winkelier. Wij nemen dan jullie pakket mee naar die winkelier waar je je voor hebt aangemeld. Hoe dit werkt lees je hieronder.

Hoe zit het met mijn (nieuwe) zeekaart en eventueel kofferlabels ?
Sommige groepen zijn van 2020 omgeboekt naar 2021 maar gaan nu naar een andere accommodatie, zij hebben dus een andere zeekaart nodig. Maar ook de nieuwe boekingen voor 2021 hebben een zeekaart en kofferlabels nodig. Kortom op bepaalde dagen, staan we bij 3 winkeliers en kan men daar het sportvispakket, de kofferlabels en zeekaarten op komen halen. Maar net als bij de Cordes Traveldag moet men aangeven bij welke winkelier en op welke datum men langs komt.

Kortom geen zorgen, ondanks dat er géén Cordes Traveldag in 2021 zal zijn, krijgt iedereen gewoon zijn sportvis-pakket, zijn kofferlabels en zijn zeekaarten (indien van toepassing).

Belangrijk —– Lees dit hieronder heel goed door !!

Alle pakketten, zeekaarten en kofferlabels liggen opgeslagen in een opslagruimte, deze hebben we NIET op ons kantoor. Dus langskomen om alles op te halen kan alléén op afspraak, daar we deze op moeten halen en dus NIET zomaar op ons kantoor hebben liggen. Let op, langskomen kan ALLEEN op afspraak !! Wij maken wel onderscheid tussen “ophalen” en een “prive-les”. Ophalen is even wat drinken, praatje en klaar (max. 1 uur) en een prive-les is een echte “les” en duurt rond de 3u.

Wij zullen op afgesproken dagen staan bij Ahoy Hengelsport in Rotterdam, Robby Fish in Wommelgem (B) en Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer. De datums worden medio januari bekend gemaakt en zullen op deze pagina te zien zijn. We wachten nog met deze datums, daar we nog moeten wachten op de besluiten vd regeringen in NL en België. Dus check deze pagina 1x per week voor de laatste updates.

Tijdens deze dagen bij de winkeliers zullen Linda en Raffie aanwezig zijn samen met een aantal Cordes Travel medewerkers om meteen advies te geven over de aankoop van materialen. Dus heb je nog materialen nodig, kom dan alles ophalen bij de winkelier, dan krijg je van ons meteen wat uitleg en het juiste advies voor wat je mee moet nemen op jullie visreis. Groepen die voor het eerst naar Noorwegen of IJsland gaan kunnen ook een prive-les boeken, dat kan 7 dagen per week tussen 09:00 en 19:00 en de duur is ongeveer 3u. Wij zorgen voor een hapje en drankje uiteraard.

Kortom je kunt je sportvis-pakket, kofferlabels en zeekaarten (indien van toepassing) ophalen op afgesproken dagen of bij ons op kantoor. Meld je je niet aan en kom je gewoon langs, dan hebben wij je spullen NIET bij ons !! Wij nemen alleen die spullen mee voor die mensen die zich hebben aangemeld met winkelier en datum !! Als men zich helemaal niet aanmeld en voor 1 mei het pakket niet komt ophalen, vervalt het pakket.

Let op de pakketten, kofferlabels en zeekaarten worden alleen uitgeven als Linda en Raffie in de winkel aanwezig zijn, dus op de datums hieronder vermeld, eerder naar de winkel gaan heeft geen zin, wij hebben alles alleen op die dag bij ons. Geen aanmelding is geen pakket, geen labels, geen zeekaart (indien van toepassing). Let op er is geen sprake van “Click en collect” de winkelier heeft NIETS met de spullen te maken, jullie hebben niets van deze spullen gekocht via de winkelier.

Wat heel belangrijk is dat wij moeten weten dat jullie komen, wij nemen alleen pakketten mee als je via de mail hebt aangegeven dat je op die datum naar die winkelier komt om alles op te halen, meld je je niet aan, nemen we GEEN pakket mee !

  • Pakketten die na 1 mei niet opgehaald zijn worden gebruikt voor de loterij in 2022, na 1 mei 2021 kan men geen pakketten meer ophalen !
  • Spullen ophalen in Colijnsplaat, kantoor Cordes Travel, kan alléén op afspraak !!

Datums ophalen en aanwezig winkelier:

(Linda, Raffie en een aantal Cordes Travel medewerkers zijn aanwezig op deze dagen)

Robby Fish — Wommelgem (B) op vr 12 en za 13 maart (10 tot 16:30)

Ahoy Hengelsport —  Rotterdam op zaterdag 20 en zondag 21 maart (10 tot 16:30)

Fauna Hengelsport – Raamsdonksveer — vrijdag 26 en zaterdag 27 maart (10 tot 16:30)