Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Bedlinnen en handdoeken

Bedlinnen & handdoeken

Bedlinnen en handdoeken, in het Engels noemen we dit “Bedding en towels” dat is vaak een kussensloop, hoeslaken, dekbedovertrek en één grote en een kleine handdoek om je af te drogen. Kussen en dekbedden zijn altijd aanwezig in de huisjes, die hoeft men zelf niet mee te nemen.

Bedlinnen en handdoeken zijn bij de meeste accommodaties inclusief in de prijs, bij sommige huisjes moet je deze apart bijboeken. Bij elke prijslijst staat vermeld of deze inclusief zijn of dat men deze extra moet bestellen, moet je deze bestellen, dan staat dat op het boekingsformulier en is tevens altijd te vinden op de factuur en voucher. Vaak is er ook wel een theedoek/vaatdoek en handdoekje aanwezig voor de afwas en je handen te drogen, wij nemen deze zelf altijd mee, als extra.

Nu zijn de huisjes die verhuurd worden geen hotels waar men elke dag schone handdoeken krijgt, trouwens dat is tegenwoordig ook niet meer zo, dus men krijgt net als de huisjes van bv Center-Parcs één set per persoon per week. Wil je elke dag een schone handdoek, neem dan zelf 8 handdoeken mee of neem even contact met ons op, dan kunnen wij kijken of dit tegen betaling (tussen de 8 en 20,- per set) te regelen is.

Kortom, je krijgt inclusief in de prijs, één set handdoeken en bedlinnen per persoon per week.