Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Apple AirTag

Apple AirTag

 

Hallo allemaal,

Deze informatie is alléén voor mensen die een iPhone hebben, wellicht een vismaat ?
We maken deze informatie voor de groepen van Cordes Travel.

Altijd spannend of je koffer aan zal komen ? En als ie toch kwijt raakt, waar is ie dan ? Staat je bagage nog in NL of België, wellicht nog op Oslo of wel op het vliegveld van aankomst ? Neemt iemand per ongeluk je koffer mee, wat dan ?

Al deze onzekerheden zijn nu op te lossen voor 35,- per bagagestuk !

— De Apple AirTag —

Een nieuw “speeltje” van Apple en een uitkomst voor ons reizigers, deze AirTag echt ideaal en een uitkomst. Ik heb er al veel over gelezen en veel filmpjes en reviews gezien en het moet echt super werken. Wij gaan het in september testen, maar hebben hem al wel getest hier in de buurt en werkt echt super.

Je moet zelf maar eens op deze links kijken en lezen onderaan deze pagina.

Kort samengevat, als je wil weten waar je sleutels, huisdier, koffer, hengelkoker, vrouw, vriendin, kind, auto, fiets of wat dan ook is…. dan ga je de AirTag “zoeken”.

De AirTag laat elke 2 minuten zien waar hij is, mits er een Apple Device in de buurt is geweest van een persoon die een Apple Device heeft. Dat zijn dus biljoenen mensen in de hele wereld.

Voorbeeld, je koffer staat op een vliegveld, je bent het aan het zoeken en iemand met een iPhone (een vreemde) loopt langs de AirTag dan geeft deze automatisch een signaal van locatie, zonder dat deze persoon dit merkt. het kan dus goed zijn dat jouw iPhone al een een signaal heeft gegeven voor een AirTag.

Hoe het precies werkt en alle vragen die je hebt, google eens en lees alles eens rustig door, wij geven alleen de tip en een korte omschrijving, maar we zijn geen Apple.

Goed je iPhone heeft dus een signaal ontvangen en nu weet je precies waar je verloren “item” is. Werkt dus ook heel goed in huis met je sleutel die je altijd kwijt bent of als je bang bent dat ze je fiets stelen enz enz enz.

Wij hebben voor onze hengelkoker en onze koffers de AirTag’s gekocht en doen deze IN de koffer, ik hang hem niet aan de koffer met een kofferlabel, dan kunnen ze hem stelen of breekt vd koffer af. De AirTag zelf werkt op een 2032 knoopcelbatterij batterij (niet van Duracell).

Tip, als je de tag besteld. koop dan meteen een “houder” want je krijgt alleen de AirTag die net zo groot is als een 2 euro stuk maar dan dikker. Je kunt er van allerlei houder voor kopen op het internet, deze hoeven niet persé van Apple te zijn natuurlijk, die zijn vrij duur. Verder heb ik de AirTag gratis laten graveren, dat kan alleen als je hem bij Apple koopt, ik heb de tags een nummer gegeven, zodat ik weet welke koffer er bij welke tag hoort of andersom. CT1, CT2 en ga zo maar door, CT staat bij ons voor Cordes Travel natuurlijk..

Zelf heb ik een gele “houder” gekocht, valt ie lekker op, met een geel landyard (sleutelkoord) er aan, dan valt ie lekker op en zal ie niet zomaar in een klein hoekje verdwijnen.

LET OP: een batterij van Duracell werkt niet met de AirTag (op dit moment), gebruik dus géén Duracell batterij.

Uitleg over de AirTag >>>

Filmpje van test verstuurd van USA naar Australië >>>

Filmpje van Apple >>>

Te koop bij Apple >>>

Het is maar een tip, wij worden niet gesponsord en hebben hem ook niet gemaakt, alleen willen we de gasten van Cordes Travel helpen.

Groetjes,
Raffie en Linda Cordes