Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vissen in Denemarken

Vissen in Denemarken (Langeland)Kaart--Langeland-

  • Verhuur alléén per hele week
  • Vaste wisseldag zaterdag
  • Géén internet in de huisjes

Op maar 8 uurtjes rijden vanaf Utrecht en 9 uurtjes rijden vanaf Antwerpen, bevindt zich een leuk sportvisgebied genaamd “Langeland”. Wilt u gewoon een weekje lekker vissen, geen toestanden met overtochten en vliegreizen, kom dan eens naar Langeland in Denemarken. Uiteraard kan men de visserij niet vergelijken met de visserij in Noorwegen en IJsland, maar het vissen in Denemarken is zeker erg leuk. Een weekje vissen in het buitenland, even ervaren hoe dat is voor een hele scherpe prijs, dan is vissen in Denemarken een leuke optie. Samen met uw visvrienden een weekje vissen is altijd leuk, vissen, beetje kaarten en plezier maken.

Vangsten bestaan uit gul, platvis en in de zomer geep, het vissen gebeurd vanaf de kant en vanaf de boot. Het geheim van het vissen in Denemarken is dat met juist erg “licht” moet vissen, zware pilkers van 400gr zijn dus hier helemaal niet nodig, lichte pilkers en kleine shads vangen hier de meeste vissen. Onze accommodaties liggen allemaal rondom Osterkov (zie kaartje rechts) en onze boten liggen in de havens Bagenkop.

Voor alle vragen over het vissen bij Langeland, vistechnieken, aas, vangperiodes en stekken kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht, maar ook ter plaatse hebben we een Duits / Engels sprekende medewerker die alle tips, stekken en alle zaken omtrent visserij aan u verteld. In de hengelsportwinkel in Bagenkop is een groot assortiment materialen te koop, deze man is ook visgids, dus vraag hem zeker even om advies en stekken om te vissen in Denemarken Langeland.

Accommodaties
Visboten