Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vissen in Denemarken

We zijn per direct gestopt met verhuur in Denemarken

18-04-18

Beste sportvissers,

Helaas moeten we mededelen dat we per direct gestopt zijn met onze visreizen naar Denemarken. Onze partner ter plaatse liet ons weten dat hij per direct stopt met verhuur van huisjes en visboten om financiële redenen. Alle geboekte visreizen zijn geannuleerd en wij boeken vanaf dit moment geen visreizen naar Denemarken meer.

Een enorme tegenslag voor onze gasten die erg veel zin in hun visreis hadden en deze nu moeten omzetten of moeten annuleren, bij betreuren dit enorm natuurlijk, ondanks dat wij er niets aan kunnen doen. Wij hebben zelf nooit iets gemerkt dat de zaken niet goed gingen en hebben altijd het volste vertrouwen in onze partner gehad, wij wensen hun dan ook heel veel sterkte in de toekomst.

Uiteraard hebben we meteen onze gasten gebeld en met hun alles netjes opgelost, een aantal groepen gaan nu naar Noorwegen, een aantal groepen zijn geannuleerd en krijgen van ons hun centjes terug. Bij Cordes Travel heeft dus niemand echt grote financiële schade opgelopen en alle groepen waren ook blij met de snelheid en de oplossingen die wij hebben geregeld, geen enkele groep was ontevreden en elke groep gaf aan Cordes Travel trouw te blijven, want Cordes Travel is professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Wij zullen op dit moment niet verder gaan met Denemarken, de vangsten zijn niet meer wat het is geweest, de kwaliteit van huis en boot waren ook niet altijd super en als het dan ook lastig is om een leuk visje te vangen, weten wij niet of Denemarken nog wel bij Cordes Travel past, dus voorlopig en wellicht voor altijd, geen verhuur meer in Denemarken.

We zien ook een enorme groei in Noorwegen, vissers die voorheen naar Denemarken gingen hebben de afgelopen jaren de stap gemaakt naar Noorwegen, je vangt er veel meer vis, meer soorten en in formaat vaak veel groter. Veel vissers dachten dat Noorwegen enorm veel duurder was, maar dat viel na een vrijblijvende prijsopgaaf enorm mee, voor soms maar 200/300 pp meer zaten de groepen in Noorwegen en vingen kabeljauw, koolvis, pollak, heilbot, roodbaars, zeewolf, leng, lom en mochten per persoon 20kg visfilet mee naar huis nemen.

Wij hebben zlef 8 jaar in Noorwegen gewoond en daar werkzaam geweest als visgids, dus zijn echte Noorwegen experts, al mag je dat nooit van jezelf zeggen natuurlijk, om die reden gaan we ons ook nog verder richten op Noorwegen en weten zeker dat veel Denemarken vissers de stap naar Noorwegen ook zullen maken.

Heb jij eventueel interesse in een visreis naar Noorwegen ?
Mail ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf of kijk eens op de website, bij elk huisje staan ook de prijzen vermeld van huis en boot. Je kunt met eigen vervoer naar bv zuid, west of midden Noorwegen of vliegen naar Noord Noorwegen. Ga je bv naar West Noorwegen, dan ben je voor huis, boot en overtocht incl. auto aan boord en slaaphut, ongeveer 600 euro pp kwijt, bij 4 personen met een 21ft 70pk visboot.

We hebben ook een speciale “Budget-pagina” voor die vissers die een klein beetje op hun budget moeten letten.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, mail ons gerust.

groetjes,
Linda en Raffie Cordes