Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Aurora Tromso

Aurora Tromso

Aurora huis - 19* 1 uur rijden van vliegveld Tromso
* 7 huizen aan het water
* 22ft 115pk en 19ft 60pk Aluboten
* 24ft 150pk kajuitboot

Aurora op maar 1u rijden van vliegveld Tromso, ideaal voor vissers die geen lange afstanden naar een huisje willen rijden. Aurora is meteen ook een accommodatie die veel en snel geboekt wordt, dus wees er snel bij als je zin hebt hier heen te gaan. Aurora ligt pal naast de accommodatie Dafjord. Aurora ligt in een gebied wat bekend staat om de goede visserij en dat telt zeker voor de heilbot, dit gebied staat daarom goed bekend om mooie heilbotvangsten. Wij hebben hier zelf reeds 3x een week gevist en met succes, elke trip hadden we minstens 10 heilbotten en we hebben er zelfs 24 in 1 week gevangen, waarvan de grootste 60kg.

Raffie Cordes HalibutKortom een heel mooi visgebied als je gericht op de heilbot wil vissen, maar ook kabeljauw, roodbaars en koolvis wil vangen. Maar wees op tijd met boeken, deze accommodatie is vaak al 12-14 maanden voor vertrek geboekt, zeker de maanden mei, juni en september.

De visserij:
Eigenlijk al een beetje hierboven vermeld een prachtig visgebied en als je tussen de vele eilanden gaat kun je ook koolvis, kabeljauw, platvis, zeewolf en met wat geluk zeeduivel vangen. Het is zo’n groot gebied dat je echt alle kanten op kunt en 99% vd tijd kunt vissen, dus niet snel last zal hebben van uitvalsdagen.

De 1e stek voor mooie heilbot is maar 5 minuten varen en verder kun je overal beschut vissen, dus voor veel vissers een ideaal gebied. Vissers die zwaar en diep willen vissen en vissers die met lichte materialen aan de slag willen, alles is mogelijk bij Aurora.

Aurora huis - 18De accommodatie Aurora
Er zijn 7 huizen met 3 slaapkamers en 6 losse bedden. Beneden is de badkamer en toilet en de 3 slaapkamers en boven is het zitgedeelte en de keuken, boven omdat je dan het beste uitzicht over het water hebt. Er is een compleet ingerichte keuken en is van alle gemakken voorzien, uiteraard is er ook een TV en wifi. De boten liggen recht voor de deur, 19ft met 60pk, 22ft met 115pk met dakje en een 24ft met 150pk en kajuit, let wel de kajuit neemt veel plaats in beslag en je hebt hier een vaarbewijs voor nodig, er is wel een wc aan boord. Alle boten zijn voorzien van dieptemeter/fishfinder en GPS/plotter, uiteraard zijn er ook reddingsvesten aanwezig.

De reis naar Aurora
Één uur rijden vanaf vliegveld Tromso, eigenlijk zelfs nog iets korter, wij kunnen indien gewenst vliegtickets met SAS of Norwegian boeken voor onze gasten. Vlieg je met Norwegian kun je 2x 20kg bagage meenemen, maar moet je wel in Oslo op de heenreis 1 nacht in een hotel op het vliegveld slapen, wat weer als voordeel heeft dan je vroeg op de accommodatie bent en na 15:00 kunt gaan vissen. Als je de transfer boekt, rij je altijd via de supermarkt en door de weeks kan de eigenaar boodschappen voor of met je doen. Uiteraard kun je ook een huurauto boeken, dan kun je bij slecht weer nog eens een rondje rijden of wat zien vh mooie Noorwegen.

Aurora -Uiteraard is Cordes Travel aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse grote ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij Cordes Travel de visreis hebben geboekt. Ga je voor het eerst naar Noorwegen of wil je wat meer informatie, maak dan een afspraak voor een gratis “privé-les” vissen in Noorwegen. Onder het genot van een hapje en drankje leren we je alles over het vissen in Noorwegen.

Het boeken van een visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Ierland, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar en dat sinds 2003.

Gratis sportvispakket
Boekt je je visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt je een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. 150 euro ! Meer informatie over dit mooie pakket kun je hier lezen.

Prijzen
Foto's Aurora

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

De huurboot:

 • 19ft 70pk aluminiumboten
 • 22ft 115pk aluminiumboten
 • 24ft 150pk kajuitboten (vaarbewijs verplicht)
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Wisseldag is vrij naar keuze
 • Minimaal 7 dagen verblijf, 8-9-10 zijn ook mogelijk.
 • Grote vriezers aanwezig
 • 15km naar de winkel
 • 60km naar vliegveld Tromso
 • Transfer is mogelijk.

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  Info@cordestravel.nl