Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vissen op snoek en snoekbaars in Zweden Bjorken-1

Bjorken-1, vissen op snoek en snoekbaars in Zuid Zweden 

* 1 huis, max. 4 personen 2 slaapkamers
* Verhuur alleen per hele week.

Bjorken-1 24 1Vissen in Zweden bij de accommodatie Bjorken-1 in Zuid Zweden. Bjorken ligt vlakbij (200m) een klein meer van ongeveer 1 km lang, waar mooie snoek en zelfs baars zwemt, de 1e goede stek voor snoek ligt al op 50m van land. De vijver die u voor de deur van Bjorken-1 ziet, is géén viswater. Het voordeel van Bjorken-1 is dat er binnen een 10 tot 20 minuten rijden volop andere kleine meertjes en grote meren zijn, geeft het meertje bij Bjorken weinig vis, dan pakt u de boot, die met trailer geleverd wordt en rijdt naar een ander meertje. Om die reden heeft dit huisje ook een scherpe prijs, dit is ook een ideale accommodatie voor die groepen die een eigen boot hebben, u kunt op die manier overal naar toe en vissen in de meren waar op dat moment de vangst het beste is. Juist die kleine meertjes leveren mooie dikke snoeken en mooie baarzen op, omdat er niemand vist. Ook kunt u bij Bjorken geweldig vissen vanaf de kant, soms kan men de snoek zelfs zien liggen, dit meertje voor het huisje is op het diepste punt ongeveer 5.8m, we hebben een waterkaart die men krijgt na de boeking. U kunt er ook op snoekbaars vissen in het meer Tolken, 15 minuten rijden vanaf Bjorken, of u gaat vissen in de meren Lonnern of Samsjon, u kunt zelf de boot meenemen of even vragen aan onze partner ter plaatse. Let op, voor een aantal meren is er een gesloten seizoen voor de Snoekbaars zie hier >>>

Ter plaatse wordt u opgevangen door de Zweedse huiseigenaar Hans die prima engels spreekt, hij zal u alle stekken laten zien en volop tips geven, tevens is het mogelijk om visgids Sassi te boeken voor een dag met de visgids op pad. Lees het reisverslag van Franklin en Thijs maar eens zie hier >>>

Het huisje heeft 2 slaapkamers en 4 losse bedden, ligt midden in de natuur direkt aan het water en is een geweldig gebied om te wandelen, te fietsen, of te kanoën, fietsen en kano’s zijn te huur. Het huisje is in Zweedse stijl ingericht en is van alle gemakken voorzien, op 40m naast het huisje staat een op hout gestookte sauna, geweldig om na het vissen even te relaxen, u mag in de vijver afkoelen. Er is in het huisje een compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, koffiemachine, toaster, koelkast, wasmachine, droger, TV, houtkachel en elektrische kachel en een BBQ. Klein nadeel is dat je het water niet kunt drinken, dus het water moet je even meenemen of in de supermarkt kopen, douchen is geen probleem.

De reis naar Bjorken-1 in Zuid Zweden:
Het snelste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam of Brussel naar Goteborg, vanaf Goteborg kunnen we een huurauto voor u boeken en is het maar 1 uur rijden. U kunt ook met de auto naar Bjorken in Zuid Zweden, dan neemt u de boot van Kiel naar Goteborg, slaapt aan boord en komt uitgerust om 09:15 aan in Goteborg, uurtje rijden en u bent er, uiteraard kunnen wij de overtocht voor u boeken. Wilt u over Denemarken rijden, dan is het vanaf Utrecht 1200km, vanaf Antwerpen is het 1300km rijden.

Vissen op dikke snoek en snoekbaars in het prachtige Zuid Zweden en een goed georganiseerde visreis beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken zeer nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar het vissen op snoek in Zweden en Noorwegen is vrijwel hetzelfde als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren, maar dat kan in Nederland of België ook.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Koffiemachine Magnetron Oven TV Wasmachine

Prijzen
Foto's vangsten

Bjorken-1 21 1 Bjorken-1 22 1 Bjorken-1 23 1 Bjorken-1 24 1 Bjorken-1 25 Sauna Bjorken-1 Sauna--Bjorken-1

Sauna-Bjorken-1-  Bjorken-1 19 1 Bjorken-1 18 1 Bjorken-1 17 1 Bjorken-1 16 1 Bjorken-1 13 1 Bjorken-1 12 1

Bjorken-1 11 1 Bjorken-1 9 1 Bjorken-1 8 1 Bjorken-1 7 1 Bjorken-1 6 1 Bjorken-1 5 1 Bjorken-1 4 1

Bjorken-1 3 1 Bjorken-1 2 1 Bjorken-1 1 1 440-Linder-boot Visboten Visboot--


Zuid Zweden weergeven op een grotere kaart
De visboot:
  • Visboten Linder 440 met 4pk incl. 5 L benzine.
  • Elektromotor en dieptemeter zijn te huur
  • Reddingsvesten aanwezig
  • Visvergunning ter plaatse
  • Visgids aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • 6 km naar de supermarkt
  • 1 uur rijden naar vliegveld Goteborg