Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Donna Kystferie vissen in Noord Noorwegen

Donna Kystferie, vissen in Noord Noorwegen

* 2 huizen max 4-10 pers. per huisje, 3-5 slaapkamers
* Prijzen visreis naar Donna Kystferie >>>

DonnaAccommodatie Donna Kystferie, vissen in Noord Noorwegen, wat een geweldig heilbot gebied, wederom een pareltje in het programma van Cordes Travel. Twee prachtige huizen met 3 tot 5 slaapkamers, dus ideaal voor grote groepen. Sjohus-1 (zeehuis) staat direkt aan het water. Dit prachtige huis aan het water is geheel in maritieme stijl gebouwd, grote ramen om van het geweldige uitzicht te genieten, goede stevige bedden, 2 moderne badkamers, 2 toiletten en een mooie sauna. Het tweede grote huis (Kysthuset) voor 10 personen met 5 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten en staat achter de 2 andere huizen, zie op de foto, het witte huis rechts.

Vissen in Noorwegen is een droom voor vele sportvissers, hier bij Donna Kystferie maakt deze stelling helemaal af, dit is een accommodatie die in de top 5 van ons programma behoort, bekijk de foto’s en oordeel zelf. Uiteraard zijn alle huisjes van alle gemakken voorzien en hebben een volledig ingerichte keuken, met afwasmachine, magnetron en oven. Tevens hebben alle huisjes ook internet, dus men kan ons via de e-mail op de hoogte houden vd vangsten. Geen zin om te koken, op 1km vd accommodatie is een goed restaurant.

Don-vangst
De visserij in dit gebied behoort ook tot de top 5, verschillende soorten vis en een hele grote kans op heilbot ! Vissoorten als kabeljauw, heilbot, zeewolf, schelvis, pollak, roodbaars, schol en schar kun je hier vangen. Het gebied is echt top om te vissen, vele zandplaten, afgronden, steile kanten en mooie plateaus. Vele kabeljauwen boven de 15kg zijn hier al gevangen en heilbotten dik boven de 100kg zijn hier vaak genoeg aan land gekomen, dus ook voor de grote vissen bent u hier aan het goede adres. Met kleine shads en pilkers, max 150 gram,  jagen op de kabeljauw, heilbot, koolvis en pollak dat is sport ! In de zomer kunt u zelfs vanaf de kant dikke makrelen vangen en soms een mooie schol.

U kunt hier 95% vd tijd vissen, door de vele eilandjes, ligt het gebied goed beschut, maar het is ook mogelijk om met een grote kotter erop uit te varen, om naar de verre stekken te gaan, deze is ter plaatse te boeken. De huizen zijn, de boten zijn prima en de visserij is geweldig, om die reden behoort deze accommodatie tot de top 5. Let wel, dit zijn huisjes waar men heel vroeg bij moet zijn om te boeken, minimaal 1 jaar voor vertrek en dat is niet voor niets natuurlijk.

De reis naar Donna Kystferie:
Om naar Donna te gaan kunt u een overtocht nemen van Kiel naar Oslo en vanaf daar is het ongeveer 13 uur rijden. Of u neemt het vliegtuig naar Mo i Rana en vanaf daar kunt u dan een auto huren. Vanaf Mo i Rana is het 3u rijden naar de accommodatie. Vliegen naar Noord Noorwegen gaat snel en makkelijk, u bent dezelfde dag al in uw huisje.

Don-steigerVissen in het mooie Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u bv een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ?

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • 5x Aluboot 19ft 50pk
  • Reddingsvesten aanwezig

Huisjes:

  • 1x Rorbu-1 voor 6 personen, 3 slaapkamers, 2 losse & 2 stapelbedden
  • 1x Huis voor 10 personen, 5 slaapkamers, 8 losse & 1 stapelbed

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
  • Grote vriezer aanwezig
  • 600m naar de supermarkt
  • 1 km naar het bank & centrum

Prijslijst Donna Kystferie

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst Donna Kystferie 2020 
Donna Kystferie
Sjohus 1 max. 6 pers.
1590,-
Donna Kystferie huis
Max 10 pers.
(1 tm 6 pers)
1445,-
Bij meer dan 6 personen meerprijs per persoon70,-
Handdoeken en bedlinnen 1 set pp pwInclusief
Eindschoonmaak verplicht
(ter plaatse betalen in nok)
1000,- nok (105,- eu)
Kværno 19ft 50pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter560,-
Stroom, belasting en waterInclusief
Geen bootverzekering aanwezigAlle schade eigen rekening
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Vliegticket Norwegian
2x 20kg + 10kg handbagage
+/- 375,-
Hotelovernachting Oslo
(vlucht Norwegian)
95,- pp
(basis 2 pers. kamer)
Vliegticket SAS
1x 23kg + 10kg handbagage
+/- 475,- pp retour