Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vissen Malediven droom visreis

getawaylogo_leanVissen Malediven droom visreis !

* Minimaal 5 dagen vissen

Samen met onze partner “Get Away Sea Angling” bieden we een aantal prachtige tropische Big Game bestemmingen aan, Maleisië, Laccadiven, Panama en nu ook de Malediven. Daar dit allemaal in 2016 tot stand is gekomen, zijn Linda en Raffie er zelf nog niet geweest. Onze partners en zelfs onze visgidsen van de accommodaties; A Rorbuer, Nappstraumen, Vesteralen en Havoysund, zijn hier allemaal al wel wezen vissen en bv Erik al meerdere malen. Het gaat hier dus om een nieuwe accommodatie in ons programma, de accommodatie bestaat al vele jaren en het product is al vele jaren tot in de puntjes geregeld en compleet uitgewerkt en alles zoals we het graag zien voor onze gasten, alles is tip top in orde.

Malediven 22De Malediven een visreis om nooit meer te vergeten !
Wie heeft er nog nooit van de Malediven gehoord een droombestemming voor duikers, vissers en levensgenieters. Het mooiste stukje aarde voor velen, een bounty-paradijs, witte stranden, palmbomen en een prachtige blauwe zee, alleen de natuur is de reis al meer dan waard. De Malediven liggen ten zuid-westen van India in de Indische Oceaan. De Malediven is een eilandengroep die bestaat uit maar liefst 1190 eilandjes en 26 Atollen (ringvormige eilandjes), je hoeft geen expert te zijn om dan te weten hoeveel kleurrijke prachtige vissen hier zwemmen, dit is een paradijs voor iedereen en dus ook voor ons als sportvissers, vissen in de Malediven is dus echt een droom. Het jagen op Giant Trevally staat bij veel vissers op hun bucket-list, nu kun je deze droom waar maken. Met onze grote snelle veilige boot kunnen we heel vee stekken bevissen en kunnen in alle vrijheid alle kanten op. Klaar voor het échte werk ?

Malediven 13


De boot

Een probleem rond de Malediven is vaak de boot, er is bijna geen goede visboot te krijgen, waar men vooral snel en veilig tussen de verschillende eilanden, riffen en Atollen naar de beste stekken kan varen. Maar wij hebben wel een TOP-boot, die snel achter de vis aan kan en heel veel stekken kan bevissen. Vaak zijn het grote schepen die voor een langere tijd voor anker gaan, soort woonboten, waar men alleen vanaf kan werpen en niet dicht op of op een rif kunnen liggen. Bij deze grote schepen kun je niet snel achter de vis aan of naar de verschillende Atollen varen. Juist die vrijheid om de vis te volgen, te gaan vissen waar de scholen zijn gespot, op de riffen, maakt de visserij in ons programma uniek en daarmee natuurlijk ook wat duurder ivm het verbruik van meer brandstof. De visserij is wel veel actiever, grotere vissen en daarmee voor vele vissers spectaculairder.

Erik visgidsWil je toch een dag trollen op speciale soorten, dan kan dat uiteraard. Doel is om met de popper of stickbait met de hengel in de hand een grote Giant Trevally te vangen. Voor deze actieve visserij hebben wij ism met onze partner wel deze snelle boot gevonden, een grote 37ft boot met 2x 200pk motor en heel veel ruimte om te werpend vissen. Eindelijk een goede snelle visboot in deze omgeving is dus een droom en deze kunnen we nu aanbieden. Op deze boot hebben we de allerbeste kapitein en visgids van de Malediven, dus dat zit wel goed.

De visserij
Vissen in deze omgeving is al een droom op zichzelf, zoals al gezegd in een omgeving die je vaak alleen in een folder tegenkomt, en nu sta je er tussen en je doet datgene wat je enorm leuk vindt, vissen ! Er wordt hier heel veel met de popper, stickbait en livebait gevist en met succes. Een mooi filmpje kun je hier eens bekijken >> filmpje << De visserij is hier “actief” niet trollen en lang heen en weer varen, nee met je hengel in e hand hard werken en jagen op de allergrootste vissen. Soorten waar je hier op de Malediven kunt vissen zijn: Giant Trevally, Red Snapper, Bluefin Trevally, Grouper, Dogtooth Tuna, Napoleon Fish, Barracuda en verschillende haaien.

MaledivenMaatwerk
Ons programma op de Malediven is maatwerk, er zijn zoveel eilandjes waar je kunt verblijven, dan nog eens kleine hutjes tot 5* luxe resorts en kun je ook nog een het aantal dagen vissen kiezen, dus alles is mogelijk en wij maken graag een prijs op maat voor je. U kunt het hele jaar goed vissen op de Malediven, de maanden december, januari en februari springen er net iets meer uit.

Toch een idee vd prijs
Om je toch een beetje een idee te geven van een prijs hebben we een soort “standaard-programma” gemaakt voor je. Dat zijn 5 dagen vissen en met verblijf op een standaard accommodatie, dan kom je uit rond 3400 euro pp bij 4 personen. Incl. in de prijs: Vlucht Amsterdam > Male (+/- 800 eur) alle transfers, 5 dagen vissen, accommodatie, brandstof en fooi. Exclusief zijn water en limonade (2$ voor limo en water) en eten en drinken +/- 150 dollar per week. Wil je langer of korter vissen of verblijven, alles is mogelijk. Voor 170$ pp kan men ook de hele week hengels huren. Maar vraag voor een juiste prijs even een vrijblijvende prijsopgaaf.

Veel ruimteTerug naar school ?
Bijna niemand wil er nog terug naar school, maar onze nieuwe “Popper school” maakt dit toch wel weer leuk. Er zijn veel vissers die graag het popperen ook eens willen leren. Vissen met de popper kan heel zwaar zijn als je het verkeerd doet en er komt toch wel wat kennis en ervaring bij kijken. Daarom hebben we de klas voor je klaar liggen in het water, aan boord van een boot ga je leren popperen en vissen op de beste stekken. Men neemt tijd voor je, leert je van alles, zorgt dat je vis vangt en men neemt je mee op een onvergetelijke visreis op de Malediven.

De reis
Om naar de Malediven te gaan kunt u vliegen van Brussel, Amsterdam of Dusseldorf, u vliegt vaak dan op Dubai en vanaf Dubai naar Male (Malediven). U kunt bv ook een stopover plannen in Dubai bv, dagje Dubai en dan door naar de Malediven, ook langer op de Malediven blijven is geen probleem, kortom alles is mogelijk, ook wat betreft de vluchten.

Boot-Malediven

Malediven 13 Malediven 1 Malediven 4 Malediven 23 Malediven 24 Malediven Malediven 5

Malediven 2016 1 Malediven 2016 2 Malediven 2016 3 Malediven 2016 4 Malediven 2016 5 Malediven 2016 6

Malediven 2016 7 Malediven 2016 8 Malediven 2016 9 Malediven 2016 10 Malediven 2016 11 Malediven 2016

Malediven vissen - Cordes Travel 68 Malediven vissen - Cordes Travel 67 Malediven vissen - Cordes Travel 66 Malediven vissen - Cordes Travel 65 Malediven vissen - Cordes Travel 63 Malediven vissen - Cordes Travel 60 Malediven vissen - Cordes Travel 59

Malediven vissen - Cordes Travel 58 Malediven vissen - Cordes Travel 57 Malediven vissen - Cordes Travel 44 Malediven vissen - Cordes Travel 47 Malediven vissen - Cordes Travel 49 Malediven vissen - Cordes Travel 54 Malediven vissen - Cordes Travel 46

Malediven vissen - Cordes Travel 40 Malediven vissen - Cordes Travel 39 Malediven vissen - Cordes Travel 23 Malediven vissen - Cordes Travel 26 Malediven vissen - Cordes Travel 27 Malediven vissen - Cordes Travel 28 Malediven vissen - Cordes Travel 3

Malediven vissen - Cordes Travel 29 Malediven vissen - Cordes Travel 34 Malediven vissen - Cordes Travel 35 Malediven vissen - Cordes Travel 37 Malediven vissen - Cordes Travel 19 Malediven vissen - Cordes Travel 8 Malediven vissen - Cordes Travel 7

Malediven vissen - Cordes Travel 6 Veel ruimte Malediven vissen - Cordes Travel 1 Malediven vissen - Cordes Travel 5 Erik visgids Visgids Erik Malediven vissen - Cordes Travel 10

Malediven vissen - Cordes Travel 13 Malediven vissen - Cordes Travel 16 Malediven vissen - Cordes Travel 27 Malediven vissen - Cordes Travel 1 Malediven 19 Malediven vissen - Cordes Travel 60 Malediven 18

Malediven 6 Malediven 7 Malediven 3 Malediven 8 Malediven 9 Malediven 10 Malediven 11

Malediven 12 Malediven 14 Malediven 15 Malediven 16 Malediven 22 Malediven 21 Malediven 20