Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vissen in Maleisie op Sailfish

getawaylogo_leanVissen in Maleisie op Sailfish Kuala Rompin

* Minimaal 7 dagen vissen op oa Sailfish

Samen met onze partner “Get Away Sea Angling” bieden we een aantal leuke nieuwe tropische Big Game bestemmingen aan, denk aan Malediven, Panama, Laccadiven en nu ook Maleisië. Daar dit allemaal in 2016 tot stand is gekomen, zijn Linda en Raffie er zelf nog niet geweest, maar dat zal niet lang duren. Onze partner is hier al wel vaker geweest en werkt al vele jaren met de partner in de Malediven samen, het gaat hier dus om een nieuwe accommodatie in ons programma, maar de accommodatie zelf bestaat al vele jaren en alles is al vele jaren tot in de puntjes geregeld en compleet uitgewerkt en alles zoals we het graag zien voor onze gasten.

Maleisie 15Sailfish paradijs in Maleisië
Volgens onze partner en vele vissers die er al zijn geweest is dit een geweldig Sailfish paradijs met aantallen Sailfish waar men alleen maar van kan dromen. Niemand had ooit gedacht dat er in die omgeving Sailfish (Zeilvis) te vangen zou zijn, maar na de storm “El Nino” waren er ineens grote scholen Sailfish en die zijn er ook maar gebleven. Door de relatief rustige wateren, de enorme hoeveelheden aasvis en de warme stromingen zijn de aantallen dus echt geweldig hier, hier krijg je 99% garantie dat je een Sailfish gaat vangen en dan niet te spreken over de aantallen en velen roepen zelf de beste plek voor Sailfish in de hele wereld.

De regering heeft gezien dat dit een prachtige visserij is en heeft per direkt besloten om meteen een verbod in te stellen op het meenemen van de Sailfish en verplicht Cacth and Release in te stellen, dus de aantallen zullen alleen nog maar groeien daar. Vanwege die grote aantallen Sailfish in Maleisië vissen onze visgidsen daar ook anders dan normaal, zij gaan geen uren trollen, maar zij vissen hier actief, zoeken de Sailfish op en ipv varen laten ze de boot driften, op deze manier kan men dus ook bv met een popper of levend aas op de Sailfish gaan vissen en dat is een uniek iets, met Light Tackle op de Sailfish, je zou het zelfs eens met de vlieghengel kunnen proberen, voor de experts. Een Sailfish vangen met een hengel in je hand, dat zal de dril van je leven worden !

Maleisie 1De visserij
Buitenom de grote Sailfish zijn er ook andere soorten te vangen, denk aan Spanish Mackerel, Queenfish, Trevally, Marlin, Barracuda en Cobia, maar die laatste is wel iets moeilijker te vangen. De beste maanden zijn de maanden April tm Oktober, waarbij half Augustus, September en half Oktober de beste maanden zijn. Je stapt aan boord van een ervaren kapitein en deckhand.

Verblijf
Dit is alleen voor de echte vissers die alleen willen vissen vissen en vissen, want na de visserij in de avond is er niets te doen en de accommodatie is heel simpel, denk aan een motel-kamer, maar wel schoon. Kamer is gebaseerd op 2 personen. Dus je moet geen hoge eisen en verwachtingen hebben voor deze bestemming, maar wil je aantallen Sailfish vangen, dan ben je hier aan het juiste adres.

De reis
Je vliegt vanaf Amsterdam, Dusseldorf of Brussel naar Kuala Lumpur, daar heb je een transfer naar het hotel. De volgende dag wordt je naar Kuala Rompin gebracht en daar verblijf je de hele week. Je bent 10 dagen in Maleisië, waarvan je 7 volle dagen gaat vissen, korter  (5 volle dagen) of langer is ook mogelijk. Extra dagen verblijven in Maleisië, bijvoorbeeld in Singapore is ook mogelijk, kun je ook zelf invullen of zelf boeken indien gewenst.

De prijs
Per persoon, inclusief het onderstaande kom je op ongeveer 3450 euro pp, incl. een vlucht van Amsterdam naar Kuala Lumpur.
Maar voor een juiste prijs, vraag even een vrijblijvende prijsopgaaf.

 • Incl. Vlucht Amsterdam naar Kuala Lumpur (vele opties mogelijk) +/- 600 euro
 • Hotel in Kuala Lumpur
 • 7 dagen visboot, kapitein en deckhand (max. 3 pers. per boot)
 • Accommodatie voor 9 nachten op basis van 2 pers. kamer
 • Ontbijt, lunchpakket, diner
 • Koffie, thee limonade (normaal gebruik) en flesjes water
 • Alle transfers
 • Exclusief Materialen
 • Exclusief kunstaas
 • Exclusief 50 euro fooi
 • Exclusief alcohol

Maleisie 30 Maleisie 4 Maleisie 12 Maleisie 20 Maleisie 32 Maleisie 23 Maleisie 36

Maleisie Maleisie 35 Maleisie 33 Maleisie 31 Maleisie 29 Maleisie 28 Maleisie 14

Maleisie 15 Maleisie 17 Maleisie 18 Maleisie 22 Maleisie 24 Maleisie 25

Maleisie 10 Maleisie 9 Maleisie 7 Maleisie 6 Maleisie 2 Maleisie 1