Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vik Brygge Trondheim

Vik Brygge Trondheim

* 5 appartementen max 2-6 pers. per appartement, 2-3 slaapkamers

Vik Brygge--Vik Brygge ten noorden van Trondheim op 10u rijden van Oslo en 3u rijden van het vliegveld Trondheim. Vik Brygge heeft 5 moderne appartementen voor 2 tot maximaal 6 personen of voor ideaal voor een grote groep. Dit is een accommodatie waar men 99% vd tijd kan vissen, door de beschutting vd vele eilandjes kan men hier bijna altijd vissen, alleen met zeer extreme weersomstandigheden wordt het wat lastig, maar dan kan men ook prima vanaf de kant vissen op gul, koolvis en pollak. Het mooie van Vik Brygge is dat men beschut tussen de eilanden kan vissen, maar men ook in 15 minuten op open zee kan vissen, dus korte afstanden naar open zee. In de zomer trekken er grote scholen haringen door de fjorden, waardoor er onder deze grote scholen, dikke kabeljauw aan het jagen is. Maar ook de grote koolvissen tussen de 10 en 12kg laten zich regelmatig zien, wat een supersport geeft op de lichte materialen. Onderwaterbergen, steile kanten, zandgronden, plateaus en eilandjes maken dit gebied tot een paradijs voor de sportvisser die licht wenst te vissen, maar af en toe ook de zware stok wil pakken voor bv de dikke leng.Voor de deur liggen sterke en veilige aluboten van 19ft en 50pk, prima voor deze visserij.

Vik Brygge 14Ter plaatse hebben we de Duitse visgids Stefan die alle gasten voorziet van tips en trucs, men kan hem zelfs voor een dag huren als visgids, dan vaar je met hem en zijn Arvor naar de verre stekken voor de grootste vissen. Op 100m van Vik Brygge is er een kleine supermarkt en een tankstation, altijd handig. Verder zijn de appartementen modern ingericht een volledig ingerichte keuken met afwasmachine, magnetron en oven. Appartement 1 heeft 2 slaapkamers en appartementen 2 tm 5 hebben 3 slaapkamers voor maximaal 6 personen, alle kamers hebben losse bedden of een stapelbed, zie de prijslijst voor de indeling. Tevens heeft elk huisje een TV en internet. Appartement 2 & 3 hebben 2x douche en 2x wc, dus is beter geschikt voor grote groepen.

De reis naar Vik Brygge:
Om naar Vik Brygge te gaan kunt u het beste de overtocht nemen van Kiel naar Oslo met de Color-Line en vanaf daar is het ongeveer 9,5 uur rijden. Of u neemt het vliegtuig naar “Trondheim” en vanaf daar kunt u dan een auto huren, vanaf Trondheim (Vaernes) is het 220 kilometer naar de accommodatie, dat is ongeveer 3u rijden. Wij kunnen uiteraard de vliegtickets, overtocht of huurauto boeken, dan heeft u alles bij elkaar.

Vik Brygge 10Vissen in het prachtige Noorwegen en een goede georganiseerde visreis begint bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van maar liefst 48 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ? Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in het mooie Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor sportvissers die bij Cordes Travel de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Ierland, Panama, Zweden of de Florida Keys USA boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boek uw visreis bij Cordes Travel en ontvang een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje

De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Aluminium visboot 20ft 70pk
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag is zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezer aanwezig
  • 1oom naar de supermarkt en tankstation
  • 3u (220km) rijden naar vliegveld (Trondheim)