Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Verhoging belasting in Noorwegen

Belastingverhoging op huis en transfer

Sinds 1 januari heeft Noorwegen de belasting op vakantiehuizen en transfer met 2% belasting  verhoogd. Deze regel telt voor alle NIEUWE boekingen vanaf 1 januari 2018. Alle boekingen in 2017 gedaan voor 2018, telt deze regel niet. Dus heb je je visreis in 2017 geboekt voor 2018, dan veranderd er niets, dat is de overgangsregeling.

Dus wil je in 2018 nog een visreis boeken, dan komt er 2% bovenop de prijs die reeds op de website staat. Wij kunnen de prijzen nu niet allemaal “even” aanpassen, dat heeft dan weer te maken met een aantal wetten, dus daarom deze extra informatie.

Je ziet dat ook hier Cordes Travel weer eerlijk en snel is met de informatie en we u dit vooraf melden en niet bij de factuur, wat veel collega’s in Europa wel doen, dat mag namelijk, als je ergens verstopt in de kleine lettertjes vermeld “Extra belasting vd Noorse regering wordt doorberekend” hoeft men dit vooraf niet te melden, zo boek je dus bv iets voor 2000 euro en krijg je een factuur van 2040,- en dat is niet netjes, maar het mag. Wij zijn altijd eerlijk en melden dit dus vooraf.

Wilt u zeker zijn wat u eventueel zou betalen voor een visreis die u in 2018 boekt en in 2018 plaatsvindt vraag ons even om een geheel vrijblijvende prijsopgaaf.

Zijn er vragen, is iets niet duidelijk, mail of bel ons even !

Raffie Cordes
Cordes Travel

Cordes Travel,
Professioneel, eerlijk en betrouwbaar !