Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Roofvissen in Zweden Noorwegen en Canada

Roofvissen in Zweden, Noorwegen en Canada

 

Roofvissen in Zweden

Vlag-Zweden

 

Roofvissen in Zweden
Veel vissers hebben er al eens over gehoord en het klopt, de visserij is er geweldig en de natuur prachtig, hier kun je helemaal tot rust komen en genieten van een geweldige visreis naar Zweden. In Zweden kun je vissen op snoek en snoekbaars, zo is bv Flottarvillan bekend om het rijke snoekbaars bestand en de mooie snoeken die er zwemmen, allemaal op niet langer dan 2 min. varen van je huisje. Dat Zweden en dan vooral Flottarvillan geliefd is bij de Roovissers blijkt wel uit het feit dat Marco Kraal, Daan Verbruggen, Frank van Vliet, Rick Stalenhoef en Dietmar Isaiasch allemaal al eens of meerdere keren bij Flottarvillan zijn wezen vissen. Wij hebben huisjes voor kleine en grote groepen en je kunt je eigen boot meenemen als je wil, heb je geen boot, we hebben prima boten te huur die compleet zijn ingericht voor de sportvisser.

Informatie

Roofvissen (steur) in Canada

Vlag-Canada

 

Roofvissen in Canada op steur
Voor veel vissers een droom om eens een steur te vangen, nou in Canada kan dat en dan is het niet de vraag of men er eentje gaat vangen, maar hoeveel en hoeveel deze gaat wegen. Steur vissen in Canada British Columbia is echt geweldig en zéér professioneel opgezet, met ervaren visgidsen, goede boten en de beste materialen. Je vist dus niet alleen, je hebt elke je eigen visgids mee aan boord die je helpt bij de hele visserij. Je hoeft dus ook geen materialen mee te nemen, deze zijn allemaal incl. in de prijs. De natuur is er prachtig, de accommodatie en de visserij top.  Wil je eens vissen op steur in Canada, wij organiseren alles voor je, indien gewenst, zo hoef je je nergens zorgen over te maken. Plak er gerust een paar dagen zonder vissen aan vast, Canada heeft zoveel te bieden en is een prachtig land om doorheen te rijden.

Informatie

Roofvissen in Noorwegen

Vlag-Noorwegen

 

Snoekvissen in Noorwegen
Ook in het mooie Noorwegen kun je prachtig op snoek vissen, je neemt de overtocht van Kiel naar Oslo en vanaf daar is het vaak niet langer dan 1 a 2 uurtjes rijden naar het huisje. De visserij in Noorwegen op de grote meren is prachtige, dikke snoeken met bv trollen of casten. Noorwegen is een prachtig visland en vele snoekvissers zijn u al voor geweest. Dikke snoeken die de meter soms makkelijk voorbij gaan, leuke accommodatie en een goede visboot. Soms is het ook mogelijk om zelf een boot mee te nemen, dit alleen op aanvraag. Indien gewenst kunnen we ook de overtocht voor je boeken, dan heb je alles bij elkaar. Noorwegen heeft een mooie visserij in een prachtige natuur, dus neem de stap eens en ga eens vissen in het mooie Noorwegen. Blijf ook gerust een paar dagen langer in Noorwegen, er is zoveel moois te zien, dus geniet er extra van.

Informatie