Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Prijzen algemeen

Prijzen algemeen

**Alle prijzen van élk huisje staan op onze site bij de beschrijving van het huisje**

Prijzen accommodaties
“Cordes Travel” heeft meer dan 250 accommodaties in vier verschillende landen, daarom is het niet mogelijk om één overzicht te maken met alle prijzen van alle huisjes. Om die reden hebben wij het makkelijk voor u gemaakt en hebben bij élk huisje de prijzen geplaatst. Betreft dit een enkel huisje, dan staat de prijs onder de beschrijving van het huisje. Al onze prijzen zijn dus gewoon zichtbaar en komt u niet voor een verrassing te staan, wij spelen graag “open kaart”, wij houden niet van achteraf bijkomende kosten.

Prijzen overtochten
De prijzen van de overtochten naar Noorwegen, zijn altijd op aanvraag, dit omdat bv de Fjordline met dagprijzen werkt en de Colorline vaak speciale pakketprijzen heeft. Daar komt nog bij dat de prijs afhankelijk is vd afmetingen vd auto en het aantal personen aan boord. Wij zijn officieel agent voor de Colorline en Fjordline, wij voeren dus dezelfde prijzen als de maatschappij. Voordeel is dat u bij ons in sommige gevallen een korting kunt krijgen als u een huisje in combinatie met een overtocht Fjordline of Color-line boekt.

Grote groepen
Uiteraard kunnen wij u ook helpen met een grote groep of een evenement. Wij hebben ervaring met groepen van 15 tot wel 100 personen. Organisatie is èèn van onze sterkste punten en wij kunnen u bijstaan met de organisatie van grote groepen. Uiteraard maken we ook speciale prijzen voor grote groepen en brengen we een bezoek aan huis/kantoor indien gewenst, ook kunnen we op locatie een lezing geven en een soort informatie-avond.

Speciale wensen of vragen
Onze ouders zeiden altijd, “Als je het niet vraagt weet je het niet” heeft u vragen of speciale wensen, gewoon even een e-mail sturen, ons even bellen en de vraag stellen. Er zijn geen “rare” vragen. Heeft u speciale wensen voor uw vakantie naar IJsland, Noorwegen, Zweden of Denemarken, geen probleem, mits wij de mogelijkheid hebben zoeken we naar een oplossing.

Bedrijfsuitje Noorwegen, IJsland en Florida
Uiteraard hebben wij ervaring met bedrijfsuitjes, we zien steeds vaker dat de bedrijven eens “iets” anders zoeken en daarmee zijn ze bij ons aan het goede adres. Teambuilding in Noorwegen of IJsland, geen probleem, wij kunnen alles van A tot Z voor u organiseren, zodat u zich zelf met uw gasten kunt bezig houden. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheden om vliegtickets naar IJsland en overtochten naar Noorwegen te boeken.

Heeft u verder nog vragen of zoekt u meer informatie, stuur ons gerust een e-mail, u heeft binnen 24u antwoord van ons of u belt ons, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Raffie en Linda Cordes
www.cordestravel.nl
E-mail: info@cordestravel.nl

Tel. 0031 (0)493 310 103
GSM 0031 (0)6 – 83 94 82 65