Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Sorheim Brygge Lyngenfjord Tromso vissen in Noord Noorwegen

Sorheim Brygge Lyngenfjord Tromso vissen in Noord Noorwegen

* 3 huizen + 4 app. voor max 6 personen per accommodatie
* Uiteraard boeken we ook de vliegtickets, transfer of huurauto.

AppartementenDrie prachtige huizen en vier appartementen, direkt aan Lyngseindet. Er is plaats voor maximaal 36 personen. De huizen en app. staan direkt aan het water en de boten liggen recht voor de deur. De accommodatie ligt midden in het hart van het Lyngenfjord, Lyngseindet dat bekend staat om haar goede vangsten. Hier maak je goede kans op mooie Koolvis, Kabeljauw, Schelvis en zelfs mooie Heilbot. Er zijn in de afgelopen jaren dan ook al flinke mooie “staldeuren” (Heilbot) gevangen. Verder is er werkelijk een super fileerplaats aanwezig en uiteraard grote vriezers voor de vis. Dat dit een top complex is blijkt wel uit de boten, er liggen vijf 19ft 50pk boten en 2 super-visboten van maar liefst 27ft (8,3m) met 200pk dieselmotor. Dit zijn geweldige visboten met plaats voor 5 sportvissers, een hele grote kajuit en een toilet. Voor deze boten is veel ervaring of een vaarbewijs nodig. De huisjes hebben een prachtig uitzicht over het fjord, hebben 3 slaapkamers met 6 losse bedden en de keuken is van alle gemakken voorzien. Tevens zijn er 2 grote appartementen met 3 slaapkamers voor 6 personen per groot app. Tevens zijn er 2 appartementen voor max. 2 pers. met 1 slaapkamer. Mocht het nodig zijn kan men, wij adviseren het niet, bij het huis 2 bedden los erbij plaatsen (tegen meerprijs).

27ft--200pk

De natuur in deze omgeving is gewoon prachtig en zeker als de bloemen gaan bloeien weet je niet wat je ziet. Ook de sneeuw op de bergen blijft altijd een mooi gezicht, ook wel de Alpen van Noorwegen genoemd. Alles bij elkaar dus een prima stek voor een geslaagde vakantie, deze accommodatie is echt een juweeltje. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

De reis naar Sorheim Brygge:
Om zo snel mogelijk naar Sorheim Brygge te komen, neem je het vliegtuig van Amsterdam, Brussel of Dusseldorf naar Tromso. Vanaf daar kunt u kiezen voor een transfer of een huurauto om naar de accommodatie te komen, dat is maar 2u rijden vanaf Tromso. Vliegen naar Noord Noorwegen gaat snel en makkelijk, u bent dezelfde dag al in uw huisje.

 Sor-heim-27ft-bootVissen in Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door.

Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisje

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

De huurboot:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 2x aluminium kajuitboot 27ft (8,3m) 200pk
 • 5x aluboot 19ft 50pk
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • Huisjes 3 kamers met losse bedden
 • Appartement 3 kamers met losse bedden

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 100m naar de supermarkt
 • 100m naar bank & centrum
 • 2u (80km) rijden naar vliegveld (Tromso)


Sørheim Brygge weergeven op een grotere kaart