Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Sondre Bjerkerud Gard snoekvissen in Noorwegen

Sondre Bjerkerud Gard snoekvissen in Noorwegen

* 1 accommodatie met 4 slaapkamers

Sondregard--huis--zoet“Søndre Bjerkerud gard” een prachtige plek om uw visvakantie te verblijven, deze oude Noorse boerderij staat aan de rand vh grote Kroderfjord. Hier vindt u de beste stekken voor het vissen op Snoek, Baars en Meerforel. In deze wonderschone Noorse natuur, met uizicht op de grote bergen en het prachtige fjord, zult u gaan vissen op de vis van uw dromen en u laten verrassen over de grote Snoeken die zich hier in Noorwegen verschuilen. Het grote meer Kroderfjord is een prachtig meer van 41km lang dat helder water heeft en op zijn diepste punt 130m diep is. In dit Kroderfjord, in het mooie Noorwegen, wordt de Snoek nog bijna niet bevist, alleen door de sportvissers van dit huisje, dus men kan flinke aantallen verwachten. De huiseigenaar werkt al jaren met sportvissers en zal uw groep dus met alle tips voorzien, doch moeten we eerlijk bekennen dat de Nederlanders en Duitsers met hun technieken en materialen zelfs de huiseigenaar versteld zullen laten staan. Deze goede Noorse huiseigenaar, die prima engels spreekt, zal er alles aan doen om uw vakantie tot een succes te maken. In het gezellige Noorse huisje, wat voorheen een politiebureau was, zijn 4 slaapkamers met stapelbedden, een compleet ingerichte keuken met oven, magnetron en afwasmachine. Uiteraard zijn er ook een prima visboten aanwezig, met dieptemeter, de 15ft 20pk visboot, met dieptemeter is incl. in de prijs.

Sondre-vangstDe reis naar Sondre Bjerkerud Gard:
Ons advies is de overtocht van Kiel naar Oslo met de Color-Line, vanaf Oslo is het meer 1,5 u rijden naar Sondre Bjerkerud. U kunt er ook voor kiezen om te vliegen naar Oslo. Uiteraard kunnen wij meteen de overtocht, vliegtickets en huurauto voor u boeken, dan heeft alles bij elkaar en is dat maar geregeld. Wij zijn officieel agent voor de Color-Line, dus we boeken de overtocht zelf in.

Vissen in het mooie Noorwegen op snoek en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan u ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Noorwegen hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse unieke “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Koffiemachine Magnetron Oven TV

Prijzen
Foto's huisje

Sondre Bjerkerud Gard weergeven op een grotere kaart
De huurboten:
  • Boot-1, 15ft 50pk incl. dieptemeter/fishfinder
  • Boot-2, 15ft 20pk, incl. dieptemeter/fishfinder (incl. in de prijs)
  • Boot-3, 15ft 25pk, incl. dieptemeter/fishfinder
  • Reddingsvesten aanwezig
1 accommodatie:
  • 4 slaapkamers met een stapelbed

Informatief & Extra:

  • Wisseldag is vrijdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Vriezer aanwezig
  • 7 km naar de supermarkt
  • 7 km naar de bank & centrum
  • 1,5 u rijden (100km) naar ColorLine & Vliegveld