Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Skottevik Feriesenter Kristiansand vissen in Zuid Noorwegen

Skottevik Feriesenter Kristiansand vissen in Zuid Noorwegen

* Verschillende accommodaties, tevens voor grote groepen
* Vissen, duiken en familievakantie in Zuid Noorwegen

Skottevik 18Vier hele grote gebouwen zijn helemaal omgebouwd en ingericht tot vakantiehuisjes, elke groot gebouw heeft iets anders te bieden en dit tegen verschillende prijsklasse, dus voor ieder wat wils. U kunt terecht vanaf 2 tot wel 70 personen, alles bij elkaar in één geweldig complex. Alle gebouwen en dus vakantiewoningen/appartementen kijken uit over de centrale binnenplaats, waar altijd wel iets te beleven valt, tevens is er op het hele complex gratis internet. Vanaf hier bent u maar enkele meters verwijderd van het strand, de fjorden, de duikplaats, de boten en de visstekken, dus vissen, zonnen, zwemmen en varen, alles meteen voor de deur van uw accommodatie. Er zijn dan ook vele andere sporten in de buurt zoals, minigolf, tennis, tafeltennis, beach-volley, voetbal en een trampoline. Verder is er nog een poolbiljart, kinderhoek, sauna, solarium, kiosk en een winkeltje voor uw boodschappen dat alleen tijdens het hoogseizoen geopend is.

Tevens kunt u gratis gebruik maken van roeiboten en kano’s er is een speciale grill, BBQ en rookplaats en men kan picknicken in de natuur, hier leeft u dus elke dag in de open natuur net zoals de Noren doen in hun vrije tijd. Wat dacht u bv van een Bever of Rendier Safari of ga eens een dagje varen door de Fjorden met een echte Vikingboot. Niet spannend genoeg ? Ga dan eens berg beklimmen met een ervaren gids, of ga een dagje raften, misschien wel met een mountainbike touren door de Noorse natuur, bekijk de wereld eens onder water ga snorkelen  of echt duiken. U ziet, voor vele wensen hebben wij een oplossing, voor iedereen wat wils en geen mogelijkheid om u te vervelen. Bij Skottevik Feriesenter kunt u altijd iets ondernemen. Voor de gasten die niets willen, geen probleem neem een stoel en ga lekker genieten van het prachtige uitzicht over de Fjorden en geniet van de onvergetelijke Noorse Natuur.

Skottevik 31Woonkamer/keuken/slaapkamers:
Elk huisje heeft een andere indeling, >klik hier< voor een overzicht en foto’s van de huisjes.

Voor de sportvissers:
De visserij in deze omgeving biedt u dan ook alles voor een leuke sportvisserij, vissen zoals kabeljauw, lom, leng, koolvis, pollak en schelvis, zijn hier voldoende te vangen en af en toe maakt u zelfs kans op een grote vis. Visboten zijn er natuurlijk ook te huur bij Skottevik Feriesenter, zij hebben voor u allemaal Dieselboten van rond de 26ft. De kosten vd brandstof zijn in de totaal-prijs inbegrepen, dus u betaalt géén diesel voor de boten in Skottevik. Let wel deze boten zijn zonder Dieptemeter, deze moet u er apart bij huren. De boten zijn perfect voor de visserij en bieden plaats aan 6 sportvissers, prachtige goede stabiele boten dus. Dit zijn boten waar u echt veilig mee het water op kunt. De visgids Wolfgang, spreekt Duits/Engels, heeft ter plaatse altijd een snelle boot klaar liggen voor het geval dat er toch een probleem is, de visgids is dan binnen enkele minuten bij u !

Skottevik 47U ziet dé accommodatie in Zuid Noorwegen voor de sportvisser die met zijn maten alleen maar vissen wil, maar ook dé accommodatie voor de vader met zijn gezin die ook graag eens een visje wil vangen. Hier is voor elk wat wils en hoeft u zich niet schuldig te voelen als uw vrouw en kinderen een uurtje alleen zijn als u even gaat vissen. Zij hebben niet eens tijd om zich te vervelen, hier heeft iedereen namelijk echt vakantie. Skottevik Feriesenter is een gezellig complex in Zuid Noorwegen, vlakbij Kristiansand, wat prima geschikt is voor sportvissen, duiken en familievakantie. Hier kunt u genieten van de mooie Noorse natuur in de riviera van Noorwegen.

Duiken in Zuid Noorwegen:
Bij Skottevik Feriesenter kunt ook duiken, dit is een officieel duikcentrum, met intructeurs, vulstation, duikwinkel, materiaalverhuur en een decompressie tank in de buurt. Wil u een duiken in Zuid Noorwegen, naar scheepswrakken, vlietuigen of landduiken maken, Skottevik Feriesenter is de plaats voor het duiken. Meer informatie leest u hier.

Skottevik 17Wild safari
U vertrekt samen met een gids rond 20.30 op zoek naar zeearenden, elanden en rendieren. Deze tour duurt 2-3 uur en geeft 99% kans om een eland te zien, ook wel de koning van Noorwegen genoemd. Als het regent of het erg warm weer is, zijn de elanden vaak niet te zien, maar dit hoort u ter plaatse.

Fietsen in Noorwegen
Mari Team heeft veel ervaring met fietsen, zowel mountainbiken in de noorse landschappen als het fietsen racefietsen op de weg, Het is dus fietsen als sport en geen vrije tijd fietstours en daarmee dus speciaal voor getrainde wielrenners en fietser die vaak mountainbiken. Het is mogelijk om een speciaal programma af te werken samen met een proffesionele instructeur. Mari Team heeft zijn eigen werkplaats waar de fietsen gestald, gerepareerd en onderhouden kunnen worden. Vraag ons naar het speciale programma wat we u aan kunnen bieden.

Verdere activiteiten
Skottevik Feriesenter heeft veel te bieden, voor groepen, seminars, teambuilding, aktief reizen en heel veel meer. Je kunt er raften, dieren kijken, vissen en duiken, ook voor duiken is Skottevik prima ingericht, denk aan het vullen vd flessen, speciale trips naar boot en vliegtuigwrakken. Kortom Skottevik Feriesenter een complex in Zuid Noorwegen, waar veel te doen en te beleven is. Kristiansand is zeker een bezoekje waard, zeker het gebied rond de haven met o.a. de oude vismarkt is gezellig. Ook de dierentuin is leuk om een dagje te bezoeken, buiten de dieren die daar natuurlijk te zien zijn is er in het
hoogseizoen ook een pretpark geopend. www.dyreparken.com

Skottevik 53De reis naar Skottevik Feriesenter:
Om naar Skottevik te komen neemt u heel eenvoudig de overtocht van Hirtshals naar Kristiansand met de Fjordline of ColorLine en vanaf de boot rijdt u in een kwartier naar de accommodatie. U kunt ook direkt van Amsterdam naar Kristiansand vliegen met de KLM, een vlucht van 1,5 uur. Vanaf het vliegveld is het 35 minuten rijden naar Skottevik Feriesenter.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u bv een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ? Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboot:
  • Dieptemeter/fishfinder te huur
  • Grote 22 & 24ft dieselsloepen
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Wisseldag is zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezer aanwezig
  • 5 km naar de supermarkt
  • 5 km naar de bank & centrum
  • 30 min. rijden (30km) naar vliegveld (Kristiansand)