Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

vissen Foldvik Brygger Noord Noorwegen

Foldvik Brygger Noord Noorwegen

* 6 huisjes voor max 5-6 personen
* 1 uur rijden vanaf vliegveld
* Bij Cordes Travel, vliegtickets met 2x 23kg bagage + 8kg handbagage (54kg bagage pp retour)

Foldvik-19

Foldvik Brygger heeft 6 ruime, vrijstaande en compleet ingerichte mooie huizen. De huisjes zijn dusdanig gelegen dat er vanuit alle huizen een prachtig uitzicht over de bergen en het fjord is, geweldig uitzicht vanaf de woonkamer en het grote terras. De huisjes zijn volledig ingericht, hebben 3 slaapkamers met in totaal 4 losse bedden en één 2-persoonsbed, dus 5 bedden in totaal, douche en toilet zijn ook aanwezig. Het landschap is hier precies wat men van Noorwegen verwacht, mooi, indrukwekkend en soms magisch. Bij het complex is ook een restaurant, een klein cafè, een winkel, een sauna en een whirlpool. Vanaf de huizen loopt u zo de steiger op waar de boten liggen en vanwaar u zo bij de beste visstekken bent en u kunt gaan vissen op uw droomvis. Het gebied rond Foldvik Brygger staat al sinds jaren bekend als èèn van de betere visgebieden van Noord Noorwegen, het vissen is hier geweldig. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Foldvik--vangst-03

De accommodatie ligt zeer beschut in een baai van het Gratangenfjord, waardoor men eigenlijk bijna altijd kan vissen. De bodemstructuur maakt dit gebied tot een zeer goed leefgebied voor o.a. de kabeljauw, schelvis, grote koolvis, platvis en zeewolf en dat allemaal praktisch voor de deur. Op maar 20 minuten vanaf de uitgang van het fjord wordt er dan ook al jarenlang met veel succes op de grote kabeljauw gevist. Het vissen bij Foldvik Brygger is dus een hele belevenis en met de tientallen boten is er altijd een boot naar wens te boeken.

Buiten dat het een prachtig visgebied is, is het ook een mooie accommodatie voor de familie en duikers. Het gebied heeft schitterende wandel- en fietsroutes en direct voor de deur van het complex liggen scheepswrakken die zeer populair zijn bij de duikers. Er is mogelijkheid tot het huren van boten voor het duiken en compressoren voor het bijvullen van de tanks, dus ook het duiken bij Foldvik Brygger is mogelijk.

Foldvik--vangst-05De reis naar Foldvik Brygger:
Vanaf vliegveld Evenes is het maar 1u rijden naar Foldvik. Boek uw tickets via Cordes Travel met de SAS, dan mag u maar liefst 2 stuks bagage meenemen van max. 23kg + 8kg handbagage, dus dat is 54kg pp retour. Op deze manier kunt u dus al uw hengels en materialen prima meenemen, u kunt zelfs wat vis mee terug nemen, of een 3e stuk bagage extra bijkopen. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u.

Vissen in Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen.

We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

 

De huurboot:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • GB 20ft 100pk benzine
 • Kvaerno 19ft 50pk (zie filmpje >>>)
 • Utteren 18ft 40pk
 • Reddingsvesten aanwezig

3 slaapkamers:

 • 2 kamers met losse bedden
 • 1 kamer met een 2-persoonsbed

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 10m naar de winkel
 • 6km naar de bank
 • 35km naar het centrum
 • 70km naar vliegveld Evenes (1u rijden)
 • 54kg pp retour met de SAS


Foldvik weergeven op een grotere kaart
[/one_half]