Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Lavan vissen in Noord Noorwegen

Lavan, vissen in Noord Noorwegen

* 1 huis voor max 6-7 personen

Lavanhuis4Lavan ligt in Noord Noorwegen, wat dieper in het fjord, het huis in 2008 compleet gerenoveerd. Gezellig met uw vrienden of familie op het grote balkon zitten en genieten vh uitzicht over het fjord of in de koude avond lekker dicht bij de houtkachel. Het huis is van goede kwaliteit en is van alle gemakken voorzien, keuken is volledig ingericht en hebben een geweldig uitzicht over het fjord en de prachtige bergen. Aan de steiger is er een speciaal gezellig zitje, waar u in de avond kunt genieten van de rust en de natuur. Het is tevens mogelijk om kayaks te huren, voor de fun of zelfs om wat te vissen en mountainbikes voor een stukje fietsen. De huisjes liggen aan het Kvenangenfjord waar u alle kanten op kunt en kunt jagen op de verschillende vissoorten van Noorwegen, zoals bv Lom, Schelvis, Zeeduivel, Koolvis, Roodbaars, Heilbot, Zeewolf en Kabeljauw. Een groot deel van deze vissen vangt u al meteen voor de deur, daar hoeft u niet eens ver voor op pad. Een goede stek voor Zeewolf vindt u ten zuiden van het eiland Spildra, wat sowieso één vd beste stekken in de omgeving is. Door het beschutte fjord kunt u 90% vd tijd vissen en dat is een voordeel. Het huis ligt niet direkt aan het water en de boten ligt op 50m vh huisje. De omgeving is rustig en midden in de natuur.

Voor het vissen ben u aan het juiste adres, op een kleine 30 minuten varen bent u in het Jøkelfjord, wat al vele jaren bekend staat als een hele goede stek voor Kabeljauw en Roodbaars. Meteen aan de ingang van dit Fjord vindt u een topstek voor de Roodbaars op dieptes vanaf 180m. Vaart u wat dieper dit fjord in dan heeft u in het voorjaar een goede kans op een hele dikke Kabeljauw, de grootste Kabeljauw daar ooit gevangen was maar liefst 81 pond. Er zijn verschillende visboten te huur, oa 2 grote kajuitboten met 115 en 100pk, dus groot, sterk en snel.  Om uw vakantie geheel compleet te maken, moet u uw ogen goed de kost geven want er vliegen zeearenden rond en in de zomer kunt u ook Orca’s zien zwemmen. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Lavan-Huis 11De reis naar Lavan:
Om naar deze accommodatie te reizen kunt u het snelste en makkelijkste vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Alta, u bent dan dezelfde dag in het huisje. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u. Boekt u een transfer, zal deze altijd via de supermarkt gaan en door de weeks zal de eigenaar helpen met de boodschappen. Mochten u alles willen rijden kan dat natuurlijk ook, dat is uw keuze. Lees meer over het meenemen van je bagage >>> mocht u willen vliegen.

Vissen in Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje

Lavan Norway weergeven op een grotere kaart

De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 1x Antares kajuitboot 115pk benzine
 • 1x Dolmoy kajuitboot 110pk benzine
 • 1x visboot 17,5ft 30pk
 • 1x visboot 17,5ft 40pk
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • Het Huis heeft 4 slaapkamers met losse bedden

Informatief & Extra:

 • Vaste wisseldag vrijdag & zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Grote vriezer aanwezig
 • 14 km naar de supermarkt
 • 100 km naar het bank & centrum
 • 100km (1,5u) rijden naar vliegveld/centrum (Alta)