Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Fugli Gard snoekvissen in Noorwegen

Fugli Gard snoekvissen in Noorwegen

* Vissen op Snoek en Snoekbaars in het Oyeren meer
* Appartement met 3 slaapkamers, max. 5 personen

Fugli_bo_7Dit prachtige appartement midden in de natuur ligt op 150m vd prive-haven waar uw visboot ligt. Een geweldige omgeving aan het Oyeren meer, waar meer dan 15 soorten vis zwemmen, met oa Snoek, Baars en Snoekbaars. In dit meer zwemmen de meeste soorten vis van heel Noorwegen en hier zijn ook de Noorse records Snoeken gevangen. Het snoekvissen in deze omgeving is geweldig, vissen op snoek in Noorwegen, hier is het echt prachtig. Maar ook als u met uw gezin gaat of helemaal niet gaat vissen, Fugli Gard is een geweldige accommodatie voor iedereen. In en rond het huis is het tevens genieten, het appartement zelf is van alle gemakken voorzien, volledig ingerichte keuken, magnetron, oven, afwasmachine, een wasmachine en internet. Het appartement heeft 3 slaapkamers met losse bedden en een stapelbed, totaal 5 slaapplaatsen. Uiteraard liggen er ook boten klaar voor de sportvissers (of familie) 2 grote sterke aluminium boten. Incl. in de prijs vh huisje is de 15ft 25pk 460 Arkip, een 2e boot van 15ft 25pk 460 Arkip kan extra gehuurd worden.

Deze boot is incl. in de prijs:
Linder 460 Arkip aluminium boot, stevige, sterke stabiele visboot met een elektrische motor voorop. De motor voorop is een Minn Kota Powerdrive met 40lbs (18kg) kracht. Uiteraard zijn er hengelsteunen op de boot voor uw hengels en is er een Lowrance X135 dieptemeter aan boord. De boot is 460cm lang en 185cm breed. De extra boot is ook een 460 Arkip, 25pk, ook met een lowrance X135, alleen zonder Minn Kota.

Fugli-Gard--huis-zoet

De reis naar Fugli Gard:
Om naar Fugli Gard in Noorwegen te komen reist u het beste met de overtocht Color Line van Kiel naar Oslo of met het vliegtuig naar Oslo. Vanaf Oslo is het maar 45 minuten rijden, (40km) naar accommodatie Fugli Gard. Uiteraard kunt u bij ons de vliegtickets (met extra bagage) en huurauto boeken, wij zorgen uiteraard voor een routebeschrijving.

Vissen in het mooie Noorwegen op snoek en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan u ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Noorwegen hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren, maar dat kan in Nederland of België ook.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote  jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Wasmachine Internet

Prijzen
Foto's huisje

Fugli Gard weergeven op een grotere kaart
De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder Lowrance X135
  • 1x 15ft 40pk Linder 460 Arkip met Minn Kota
  • 1x 15ft 25pk Linder 460 Arkip
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Wisseldag zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezer aanwezig
  • 5 km naar de supermarkt
  • 40 km naar de bank & centrum Oslo
  • 45 minuten rijden (40km) naar ColorLine & Vliegveld