Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Camper naar Noorwegen of Zweden

Camper naar Noorwegen of Zweden

Noorwegen en Zweden kunt u eigenlijk het beste bekijken door rond te trekken met een camper. Noorwegen is zo’n groot land dat als men een week op één plaats blijft men weinig tot niets heeft gezien van dit prachtige land. Wij (Linda en Raffie Cordes) hebben zelf 8 jaar in Noorwegen gewoond en zijn dus goed bekend met de wegen, de structuur en alles erom heen. Heel veel vakantiegangers onderschatten de afstanden in Noorwegen, reken voor 100km afstand al snel 2 uur rijden. Dit is natuurlijk iets anders als u op 1 lange weg rijdt, zoals in Zweden, maar gemiddeld gezien is de kruissnelheid in Noorwegen ongeveer 50km p/u. en in Zweden 80km p/u.

Wat is er nu mooier om overal heen te rijden, op goede wegen en zomaar te staan waar u wilt, want in Noorwegen mag u voor 99% overal vrij camperen. Wij krijgen heel vaak de vraag of wij geen campers verhuren of dat we misschien een adres in Noorwegen of Zweden weten om een camper te huren, daarom deze pagina. Als men een camper wil huren is er heel veel aanbod en zelfs veel aanbod door particulieren, met alle respect, maar persoonlijk zou ik daar geen camper willen huren. Stel je voor dat een prive persoon zijn camper verhuurt en uw voorganger rijdt schade met “uw” gehuurde camper, net een paar dagen voordat u deze voor 3 weken heeft gehuurd ? Dan kunt uw uw reis per camper naar Noorwegen of Zweden wel vergeten ben ik bang, want een particulier heeft geen “reservecamper” en vaak ook geen reserve onderdelen staan.

Huur uw camper voor uw reis naar Noorwegen of Zweden daarom altijd bij een bedrijf waar alles goed en netjes is geregeld. Wij verhuren zelf alleen accommodaties en boeken overtochten, camperverhuur laten we over aan de specialisten, die weten wat men nodig heeft, daarom huren wij zelf altijd een camper bij “Vrijheid Campers” van Sjoerd Kapitein in Urk, nee dat ligt niet naast de deur, maar gezien de service en kwaliteit van dit bedrijf, rijden we graag iets verder om de camper op te halen. Zij weten precies wat u nodig heeft voor uw reis met de camper naar Noorwegen en Zweden en hebben alleen jonge campers in hun programma.

Wij kunnen wel voor u een overtocht met de camper naar Noorwegen boeken met de ColorLine of de Fjordline, wij zijn officieel agent voor deze twee grote maatschapijen. >>klik hier<< Zoekt u een goede, jonge camper huren en wilt u service en kwaliteit ? Ga dan naar Vrijheid Campers in Urk en laat uw reis met de camper door Noorwegen, dan weet u zeker dat alles dik in orde is, wij als reisburo staan achter dit bedrijf.

Vrijheid Campers
verkoop & verhuur
Westgat 1A Urk
0527 – 240 718

baner