Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Gardsoya Rorbuer Noorwegen Vega

Gardsoya Rorbuer Noord Noorwegen Vega

* 6 Rorbu’s voor max. 6 personen per huisje, 3 slaapkamers
* Bij Cordes Travel, vliegtickets met 2x 23kg bagage + 8kg handbagage (54kg bagage pp retour)

Rorbu's

“Mega Vega” wordt het eiland Vega ook wel eens genoemd, om die reden zijn de meeste huisjes in deze omgeving vaak ook al snel volgeboekt. De accommodatie Gardsøya is ook zeer geliefd vanwege de scherpe prijs, voor een grotere groep of groepen die een grotere boot wensen is “Vega Kystferie” een betere optie, Vega Kystferie ligt vlakbij Gardsoya.  Gardsoya Robuer is direkt gelegen aan het water met de boten voor de deur, deze prima accommodatie ligt ook in een geweldig visgebied, waar men met een beetje kennis en inzicht hele mooie vissen kan vangen, kortom een aanrader voor die groepen die iets minder te besteden hebben. Bij het eiland Vega zijn al vele grote heilbotten, kabeljauwen, koolvissen, pollakken en vele andere soorten vis gevangen, komt hier u met een heilbot aan wal zal niemand meer vreemd opkijken. De bodem is hier dan ook zeer wisselend bij Gardsoya, steile kanten, onderwaterbergen en grote zandplateaus maken dit gebied een prima visgebied.

Gardsoya-omgeving 6
De accommodaties zijn bijna allemaal gelijk en hebben bijna allemaal een sauna in het huisje, wilt u graag een sauna in uw huisje, dan moet u dat bij de prijsopgaaf even doorgeven, dan kunnen we kijken welk huisje er met sauna nog vrij is, zegt u niets dan boeken we gewoon het eerste huisje wat vrij is. Huis 1-4-5-6 hebben een sauna. De huisjes hebben 3 slaapkamers met 4 losse bedden en 1 stapelbed, dus slaapplaats voor maximaal 6 personen. Verder is de keuken geheel ingericht en van alle gemakken voorzien. De boten en de fileerplaats liggen aan de steiger recht voor de huisjes. De boten die wij daar verhuren zijn de 19ft 50pk aluminiumboten waarbij u veilig en snel naar de stekken kunt en bij slecht weer weer snel binnen kunt varen, maar u kunt hier 95% vd tijd gaan vissen.
Sjostuer-huis12

 

De reis naar Gardsoya Rorbuer:
U rijdt vanaf Nederland of België via Zweden naar Noord Noorwegen, vanaf Utrecht mag u rekenen op een 26 uur effectief rijden, om bij het huisje Gardsøya in midden Noorwegen te komen. Vanaf Oslo, bv met de overtocht Kiel–Oslo–Kiel, is het “maar” 13 uur rijden, dus een overnachting onderweg zou makkelijk zijn. De meeste van onze groepen nemen de overtocht Kiel naar Oslo en terug via Fredrikshaven als zij gaan vissen bij Vega. Vliegen naar Noord Noorwegen gaat snel en makkelijk, u bent dezelfde dag al in uw huisje. Boekt u uw tickets via Cordes Travel met de SAS, dan mag u maar liefst 2 stuks bagage meenemen van max. 23kg + 8kg handbagage, dus dat is 54kg pp retour. Op deze manier kunt u dus al uw hengels en materialen prima meenemen, u kunt zelfs wat vis mee terug nemen, of een 3e stuk bagage extra bijkopen. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u.

GardsoyaVissen in Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van sportvissen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die sportvissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

 

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboten:

Slaapkamers:

  • 6 Rorbu’s, per huisje, max 6 personen 3 slaapkamers
  • 1 badkamer, 1 toilet
  • Sauna in rorbu 1-4-5-6

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
  • Grote vriezer aanwezig
  • 800 m naar de supermarkt
  • 5  km naar het bank & centrum
  • 1 uur rijden van vliegveld Bronoysund
  • 54kg bagage pp retour met de SAS