Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Bolga vissen bij Bodo Noorwegen

Bolga, vissen bij Bodo Noorwegen

* 5 huisjes voor max. 8 personen per huisje, 4 slaapkamers
* 3 appartementen voor max. 4 personen per huisje, 2 slaapkamers
* 1 huis voor max 6 personen, 3 slaapkamers
* Bij Cordes Travel, vliegtickets met 2x 23kg bagage + 8kg handbagage (54kg bagage pp retour)

Bolga_StartbildBolga, vissen bij Bodo in Noorwegen, maar weinig groepen hebben er van gehoord, weinig groepen kennen het, het is dan ook helemaal nieuw en u al zeer goed geboekt. Bolga is dat complex waar veel vissers op hebben gewacht, een nieuw complex, grote nieuwe huizen, dicht bij de stekken. Dit gebied biedt zoveel mogelijkheden, dat we er de komende jaren nog heel veel van zullen gaan horen, maar er kan ook wel eens een dagje uit vallen ivm de wind. Vissen in Noorwegen, vlakbij Bodo krijgt hier een speciale betekenis, hier zullen vele vissers jaarlijks terug gaan komen. Door de grote, de boten en het gebied is dit een ideale stek voor grote groepen die willen gaan vissen in Noorwegen. Vissen op heilbot, kabeljauw, koolvis, roodbaars, zeewolf, pollak, schelvis, platvis en vele andere soorten. Ons advies is om altijd de kajuitboot te boeken.

Bolga_boats_MAy2012 (16)

 

 

Bolga heeft 5 grote prachtige huizen aan het water, met 4 slaapkamers, 8 losse bedden, 2 douches, 2 toiletten, volledig ingerichte keuken, gratis internet, 42″ TV en een speciaal opberghok voor de hengelspullen en de pakken. Daarnaast zijn er 3 appartementen van dezelfde standaard met 2 slaapkamers en 4 losse bedden. en een huis met 3 slaapkamers voor 6 personen. Hier is alles in topvorm, hier alles top, hier is alles compleet, dit is waar wij als reisbureau blij van worden, omdat onze sportvissers Bolga in hun hart zullen sluiten. Om naar Bolga te gaan moet u wel een veerboot nemen, geen zorgen wij vertellen u precies welke, wat deze kost en hoe laat deze gaat. Klik op deze link voor een 360 graden panorama view en op deze voor een  overzicht vanaf de steiger. Met uw muis van uw pc kunt u “rond” draaien.

Bolga_fish2012_1

 

De reis naar Bolga:
Vliegen naar Noord Noorwegen gaat snel en makkelijk, u bent dezelfde dag al in uw huisje. Boekt u uw tickets via Cordes Travel met de SAS, dan mag u maar liefst 2 stuks bagage meenemen van max. 23kg + 8kg handbagage, dus dat is 54kg pp retour. Op deze manier kunt u dus al uw hengels en materialen prima meenemen, u kunt zelfs wat vis mee terug nemen, of een 3e stuk bagage extra bijkopen. Vanaf Oslo, bv met de overtocht Kiel–Oslo–Kiel, is het 18 uur rijden, dus een overnachting onderweg zou makkelijk zijn. Als u wilt vliegen zult u altijd een extra overnachting nodig hebben, daar de laatste snelboot (zonder auto) om 15:30 gaat en de vluchten met de SAS pas later aankomen met een huurauto gaat de laatste veerboot om 16:00. Je kunt extra overnachten in Oslo of Bodo, hoe rekening met extra taxi kosten van en naar het hotel.

Vissen in Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboten:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 4x Dolmoy 230 kajuitboot 23ft 90pk
 • 3x 19ft 50pk Aluboot
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • 5 Rorbu’s, per huisje, 8 personen 4 slaapkamers
 • 3 appartementen, 4 personen 2 slaapkamers
 • 1 huis, 6 personen 3 slaapkamers
 • 2 badkamers, 2 toiletten

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Advies wisseldag maandag of donderdag ivm veerboot.
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 150m naar de supermarkt
 • 150m naar de bank
 • 2u rijden van vliegveld (Bodo)
 • Veerboot naar eiland (beste op woensdag of donderdag)
 • 54kg bagage pp retour met de SAS