Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Nieuwe bagageregels IJsland

Bagageregels IJsland

Helaas heeft IJsland de speciale regel voor sportvissers laten vervallen. Dat betekent dat een 2e stuk bagage niet meer inclusief in de prijs is en men nu extra moet betalen voor elk 2e stuk bagage, helaas. Uiteraard hebben wij samen met onze Duitse collega’s er alles aan gedaan om het 2e stuk gratis te krijgen, maar helaas.

Inclusief in de prijs die van ons krijgt kunt u nu 1 koffer of tas meenemen naar IJsland, van maximaal 23kg en 10kg handbagage, dus in totaal 33kg én wij betalen het vervoer van uw hengelkoker, één koker per groep. Dus als voorbeeld; bent u met 4 personen dan mag u inclusief in de prijs 4 koffers en een hengelkoker meenemen naar IJsland, wilt u meer koffers of kokers meenemen, dan moet u hiervoor bijbetalen.

Wilt u dus een extra hengelkoker, een extra tas, kist of koffer meenemen naar IJsland dan moet u daar extra voor betalen, let wel de extra bagage moet vooraf bij uw boeking besteld worden. Het is NIET mogelijk om na uw boeking nog extra bagage toe te voegen, wilt u dit wel doen, dan zult u dit ter plaatse aan de balie moeten betalen. Dus op uw boekingsformulier moet u meteen al aangeven hoeveel bagage/hengelkokers gaat meenemen, is uiteraard lastig, maar helaas niets aan te doen, ook wij krijgen maar opdracht van Icelandair.

Dit gaat de extra bagage kosten:

  • 1 hengelkoker gratis vervoer per huis (op kosten van Cordes Travel)
  • Extra koffer “sportvis” bagage maximaal 23kg kost  31 per enkele reis, dus 78 euro retour. (Alleen vooraf te boeken)
  • Extra koffer “gewone” maximaal 23kg kost 44 euro per enkele reis, dus 110 euro retour.
  • Hengelkoker maximaal 160cm lang (officieel, wij kijken nooit naar de lengte) 78 euro retour.
  • Vistas (gevuld met 20kg vis) kost 55 euro per enkele reis, dus 110 euro retour.
  • Onder “sportvis” bagage wordt verstaan bagage die voor 90% uit sportvismaterialen bestaat (molens, reels, kunstaas, onderlijnen enz)

Mochten er vragen zijn dan hoor ik graag van jullie.