Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Mefjord Brygge Tromso Senja

Mefjord Brygge Tromso Senja Noord Noorwegen

* Verschillende appartementen en huizen voor 2 tm 8 pers.
* Bij Cordes Travel, vliegtickets met 2x 23kg bagage + 8kg handbagage (54kg bagage pp retour)

Mefjord 38

Mefjord Brygge, op het eiland Senja, op maar 3,5 uur rijden vanaf het vliegveld Tromso en op 4km vd supermarkt. Het mooie is dat je hier een transfer kunt boeken en je dus geen huurauto nodig hebt, onderweg doet men samen boodschappen en door de week wil de huiseigenaar wel even om boodschappen rijden. Ook al ligt Mefjord Brygge op het eiland Senja, je hebt hier geen veerboot nodig, je kunt gewoon over de weg er naar toe rijden. Alle huisjes en appartementen hebben internet, let op niet alle huisjes hebben een magnetron.

De visserij in de omgeving is natuurlijk super, Lofoten en Tromso staan bekend om hun goede vangsten voor kabeljauw, heilbot en koolvis, de kans op een grote platvis (heilbot) is hier dus zeker aanwezig. De stekken liggen hier niet ver varen, maar daar de accommodatie vrij open ligt aan zee, kan er zeker wel eens een dag uitvallen als de wind verkeerd staat, dus hoe hier rekening mee, maar als het goed weer is zit je hier top ! De boten zijn niet heel groot maar wel voldoende en veilig voor dit gebied, 19ft 50pk, uiteraard met dieptemeter en gps. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Mefjord 24De reis naar Mefjord Brygge:
Het beste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam naar Tromso vliegen, met 54kg bagage pp, bij Cordes Travel hoeft u niets extra’s te betalen voor uw hengelkoker (max 160cm). Vliegen naar Noord Noorwegen gaat snel en makkelijk, u bent dezelfde dag al in uw huisje. Boekt u uw tickets via Cordes Travel met de SAS, dan mag u maar liefst 2 stuks bagage meenemen van max. 23kg + 8kg handbagage, dus dat is 54kg pp retour. Op deze manier kunt u dus al uw hengels en materialen prima meenemen, u kunt zelfs wat vis mee terug nemen, of een 3e stuk bagage extra bijkopen. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u. U kunt natuurlijk ook met uw eigen auto naar Mefjord Brygge rijden, dit is vanaf Oslo 23u rijden (zonder stoppen) een optie is om via Zweden te rijden dat is vanaf Utrecht 40u rijden (zonder stoppen). Wij kunnen voor u, indien gewenst, de overtocht, vliegtickets, transfer of huurauto boeken. Vraag ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf incl. vliegtickets naar Tromsø of overtocht naar Oslo. Maar wees er op tijd bij, deze accommodatie is al snel volgeboekt. Er is tussen April en Augustus ook een snellere manier om bij de accommodatie te komen, mail ons even voor meer informatie.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint uiteraard bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van sportvissen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 48 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken samen de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die sportvissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Koffiemachine Oven TV Internet

Prijzen
Foto's Mefjord

De huurboten:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder
 • 19ft 50pk aluminiumboot
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • Appartementen hebben verschillend aantal kamers
 • Huizen hebben verschillend aantal kamers

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 4km naar de supermarkt
 • 270km naar Tromso
 • 3,5 uur rijden van vliegveld Tromso (korter in de zomer)
 • 54kg bagage pp retour met de SAS