Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Mefjord Brygge Tromso Senja

Mefjord Brygge Tromso Senja Noord Noorwegen

* Verschillende appartementen en huizen voor 2 tm 8 pers.

Mefjord 38

Mefjord Brygge, op het eiland Senja, op 4 uur rijden vanaf het vliegveld Tromso en op 4km vd supermarkt. Het mooie is dat je hier een transfer kunt boeken en je dus geen huurauto nodig hebt, onderweg doet men samen boodschappen en door de week wil de huiseigenaar wel even om boodschappen rijden. Ook al ligt Mefjord Brygge op het eiland Senja, je hebt hier geen veerboot nodig, je kunt gewoon over de weg er naar toe rijden. Alle huisjes en appartementen hebben internet, let op niet alle huisjes hebben een magnetron.

De visserij in de omgeving is natuurlijk super, maar de accommodatie vrij open ligt aan zee, kan er zeker wel eens een 1 a 2 dagen uitvallen als de wind verkeerd staat, dus hoe hier rekening mee, maar als het goed weer is zit je hier top ! De boten zijn niet heel groot maar wel voldoende en veilig voor dit gebied, 19ft 50pk, uiteraard met dieptemeter en gps. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Mefjord 24De reis naar Mefjord Brygge:
Om naar deze accommodatie te reizen kunt u het snelste en makkelijkste vliegen vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Tromso, u bent dan dezelfde dag in het huisje. Eenmaal ter plaatse kunt u een transfer of huurauto nemen, uiteraard boeken wij die ook voor u. Mochten u alles willen rijden kan dat natuurlijk ook, dat is uw keuze. Lees meer over het meenemen van je bagage >>> mocht u willen vliegen.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint uiteraard bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van sportvissen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 48 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken samen de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door.

Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die sportvissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Koffiemachine Oven TV Internet

Prijzen
Foto's Mefjord

De huurboten:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder
 • 19ft 50pk aluminiumboot
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • Appartementen hebben verschillend aantal kamers
 • Huizen hebben verschillend aantal kamers

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 4km naar de supermarkt
 • 270km naar Tromso
 • 3,5 uur rijden van vliegveld Tromso