Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Loppa Havfiske Alta – Oksfjord

Loppa Havfiske Alta-Oksfjord

Loppa-Havfiske - 1* 3 accommodaties voor max 4-6 personen met 2-3-4 slaapkamers
* Vaste wisseldagen ma – di – wo – do

Je hebt van die accommodaties dat je even zegt “oh is dat wel iets voor ons ?” Want bij Loppa Havfiske moet u 400m lopen naar de haven waar de boten liggen en er zijn maar weinig van onze gasten die dat willen. Maar en deze “maar” is heel groot, maaaaar het is maar 10 tot 15 minuten varen naar de allerbeste stekken en het gebied biedt heel veel prachtige stekken, dus tja… dan is het die 500m lopen wel waard. Dit gebied en zeker rondom Oksfjord is al vele jaren bekend als een topbestemming, met geweldige vangsten op korte afstand, alleen de accommodaties in die omgeving waren niet super. Dus we zijn blij dat we nu Loppa Havfiske nieuw in ons programma hebben. Loppa Havfiske ligt eigenlijk om de hoek bij onze top accommodatie Storekorsnes waar iedereen zonder open zee op te varen hun vis vangen, zo ook met Loppa, een topper zonder ver de open zee op te moeten, eigenlijk zit men al een eind op open zee. Zoals al gezegd liggen de stekken voor de deur en deze zijn goed, denk aan grote heilbotten, snelle koolvissen, dikke kabeljauw, roodbaars, schelvis en uiteraard de zeewolf, om maar een paar soorten te noemen.

Loppa-Havfiske - 3Is er veel wind, dan kunt u naar het “zuiden” varen of in het fjord blijven, men kan hier dus 95% vd tijd vissen. Loppa ligt op 150km rijden van Alta, dus in een kleine 3u bent u op de accommodatie. Let wel je hebt hier nog een laatste veerboot nodig die als laatste 20:00 (niet op woensdag en zaterdag) gaat en duurt maar 15 min. De plaats Nuvsvag ligt naast Oksfjord en je ziet Soroya liggen, dus dat zegt al genoeg. De omgeving hier is woest en prachtig, echt Noorwegen, prachtig om uw visreis te beleven. Maak jacht op de heilbot, jaag op die grote koolvis en wees niet bang om groot (kunst)aas in te zetten, want grote vissen worden hier zeker gevangen.

De snelle 22ft 100pk aluminiumboten brengen u snel en veilig naar de stekken, grote ruime stabiele boten. Op deze 22ft kun je met 5 personen, maar ons advies is 4, met 5 man men moet dan wat meer rekening met elkaar houden. Op deze boten is uiteraard al het apparatuur aanwezig, dieptemeter, fishfinder, gps en plotter. Dus ook de boten zijn top hier, perfect voor het vissen in deze omgeving en om er mee de open zee op te gaan. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

De accommodatie Loppa Havfiske
Er zijn 3 accommodaties, 2 onder 1 kap en 1 groot vrijstaand huis, alle huisjes tot max 6 pers., dus men kan hier ook prima terecht met een grote groep. Alle huisjes zijn modern ingericht en hebben allemaal een magnetron, oven, TV en internet. Tevens een geweldig uitzicht op de bergen en de natuur. Helaas hebben we nog maar weinig foto’s vd huisjes en vd vangsten, daar Loppa Havfiske nog maar net begint met verhuur.
- Huisje 1 heeft 2 slaapkamers met 4 losse bedden, 1 douche en 1 toilet.
- Huisje 2 heeft 3 slaapkamers met 6 losse bedden, 1 douche en 2 toiletten.
- Huisje 3 heeft 4 slaapkamers met 6 losse bedden, 2 douches en 3 toiletten.

Vega 43De reis naar Loppa Havfiske
Het snelste is vliegen vanaf Amsterdam of Brussel naar Alta en vanaf daar een huurauto naar Oksfjord en daar de veerboot van 15 min. naar het huisje, totale reistijd is 3u., 2u rijden van vliegveld naar veerboot. Let op de laatste veerboot gaat om 19:45, behalve op woensdag en zaterdag, dan gaat de laatste eind vd middag. Vaste wisseldagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Wij kunnen voor u vliegtickets boeken met de SAS dan kunt u 2x 23kg bagage meenemen, dus ook uw hengelkoker en evt. vis mee terug.

Vissen in het prachtige Noorwegen en een perfect georganiseerde visreis, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid én verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na uw boeking ontvangt u van ons een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in het mooie Noorwegen en kunt u, samen met uw vismaten (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door met jullie, onder het genot van een hapje en drankje. Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in het mooie Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland, kennis en ervaring is dus meer dan voldoende aanwezig, daar geen zorgen.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, met onze eigen stand en staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Panama, Ierland of de Florida Keys boekt u bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's accommodatie

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

De huurboot:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 22ft 100pk Alu-boten
 • Reddingsvesten aanwezig
 • 400m naar de boten

Informatief & Extra:

 • Vaste wisseldag ma – di – wo – do
 • Verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • Vliegveld naar Oksfjord 2u rijden
 • Oksfjord naar Loppa incl. veerpont 1u rijden
 • 600m naar de winkel