Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Lauksundet Noord Noorwegen Alta

LauksundetLauksundet Noord Noorwegen

* 1 groot vrijstaand huis, met 5 slaapkamers en 10 losse bedden

Lauksundet is ideaal voor grote groepen, een groot vrijstaand huis, op het eiland Laukoya, met 5 slaapkamers en 10 losse bedden en 3 dezelfde 19ft 90pk boten, ja u leest het goed 90pk. Zoekt u rust met uw groep, een prachtig uitzicht in een mooi huis, dan bent u bij Lauksundet aan het goede adres. Een prachtig uitzicht over de het water, het fjord en de bergen, dit is Noorwegen 1e klas, dit is genieten, dit is rust, dit is geweldig. Omdat er zoveel ruimte is en er 3 boten zijn, is deze accommodatie geschikt voor families maar ook voor grote groepen vissers, uiteraard zijn kleine groepjes ook welkom. Het huis is modern ingericht, heeft 2 badkamers, 2 toiletten, er is internet aanwezig en uiteraard een volledig ingerichte keuken met magnetron, afwasmachine en oven en tevens is er een wasmachine aanwezig. Ziet u zich al voor u, 24u per dag licht in Juni, nog sneeuw op de bergen en doodstil om u heen, zittend op het terras, genietend van uw ontbijtje. Cordes Travel kent deze eigenaar zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Lauksundet 12De visserij:
Zoals al eerder gezegd, er liggen hier 3 snelle 19ft 90pk visboten klaar voor de vissers, zodat men snel en veilig naar de stekken kan varen. Het grote voordeel hier is dat men 100% vd tijd kan vissen, mits het geen enorm extreem weer is zoals windkracht 9 of 10. Men kan hier dus echt altijd vissen en dat maakt deze accommodatie extra aantrekkelijk. De visserij is hier prima, kabeljauw, koolvis, heilbot, schelvis, leng, lom, zeewolf, zeeduivel, platvis en vele andere soorten vis zijn hier te vangen. Is het weer mooi dan vaart u naar open zee en ook daar zijn ontelbare stekken waar vele grote vissen zich bevinden. Uiteraard zijn alle boten voorzien van gps/plotter en dieptemeter.

Lauksundet vangsten 15

 

 

Vissen in het prachtige Noorwegen, begint bij Cordes Travel, na de boeking ontvangt u een 48 pagina’s pdf met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men ook op afspraak privé-les krijgen hoe en waar te vissen in Noorwegen, we bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Uiteraard zijn wij ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België en is er de jaarlijkse “Cordes Traveldag”. een speciaal groot evenement voor die vissers die bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt.

De reis naar Lauksundet:
Uiteraard boeken wij alle overtochten en vliegtickets voor u, dat is geen probleem, ook kunnen we een huurauto voor u boeken. De wisseldagen zijn door de weeks, niet in het weekend ivm de veerboot naar het eiland. Verder is er een veerboot naar het eiland die door de week 6x per dag gaat, uiteraard krijgt u van ons alle tijden. Er is geen winkel op het eiland, dus moet u met de veerboot of eigen visboot boodschappen doen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisje

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

 

De huurboot:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 4x visboot 19ft 90pk
 • Boten liggen 100m vh huisje
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Geen wisseldag op zaterdag en zondag
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezers aanwezig
 • 19 km naar de supermarkt
 • 19 km naar de bank & centrum
 • 3u (220km) rijden naar vliegveld (Alta)